Bobocei de sept-oct 2008 (276)
Raspunsuri - Pagina 4
nikolici spune:
anamonaLa noi functioneaza de minune in masina cutiuta muzicala, este un calmant forte.
Sotul nu conduce?
E foarte frustrant sa fi la volan sa nu poti linisti copilul, am avut si eu mii de momente de gen, {Ramo(300) poate sa confirme} si asta in special cand se opreste masina.
in 11s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
Am si eu o intrebare off topic: i s-au blocat cuiva bani aiurea pe card si daca da in cat timp au fost deblocati?
Mie tocmai ce mi s-au blocat aproape 900 euro, dintr-o greseala!, va dati seama ce fericire pe capul meu, mai ales acum cand plecam.
in 11s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
Nerantula spune:
Anamona, nu am incercat sa iti spun ca voi ati gresit si cum facem noi e corect, inteleg prea bine cum e o situatie de acest fel, eu insumi sunt extraordinar de tentata sa il iau in brate cand plange, am si facut asta pana la momentul in care am considerat ca poate intelege, cat de cat, ca nu e abandonat in scaun, ca suntem in continuare alaturi de el. Am ajuns pana la a-l alapta stand cumva deasupra lui, in timp ce el ramanea intre curele, dar am realizat ca nici asta nu e o solutie pe termen lung, ca riscam sa cream o alta obisnuita care tot nu e ok din punct de vedere al sigurantei. Iar sotul este punctul forte al acestu demers, nu cedeaza nici un pas, eu ma conformez, cred ca mi-ar fi imposibil sa impun singura aceasta regula, si asa mi-e extrem de greu sa il vad plangand Imi doresc sa poata accepta statul in scaun in masina fara sa mai sufere, sper sa ajungem acolo cat mai curand ..
De curand, din disperare, ca metoda de distragere a atentiei, cand absolut nimic nu mai mergea, i-am dat un tic-tac .. apoi inca unul, inca unul ... vreo 7 pana am ajuns la destinatie. Nici asta nu e bine, dar parca mai putin dureros. La destinatie l-am alaptat, ca sa micsorez efectul nociv al bombonelelor
Nikolici, probabil sotul Anemonei bause la botezul de la care se intorceau ..
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita
baby_boy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudinna hehe, baby_boy, adevarul e ca mai bine am cumparat-o decat sa stea plecat la atelier cu orele...plus cat dadea pe material pe tobogan R se da in toate felurile, cu capul inainte, pe burta; cu picioarele inainte, culcat si clasic deja ii place muult mai mult pe burta, cu capul inainte...iar noi il asistam www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA Blogul boboceilor mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
Ma bucur ca ii place
Acum au baietii si casa si masina...buni de insurat
baby_boy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nerantula
L-a luat sotul de pe torrenz.com. Intra pe mess sa incerc sa ti-l transfer asa, daca nu poti sa-l iei. Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita |
Am fost afara si nu am vazut mesajul. Multumesc . incerc sa vad daca pot sa-l iau
anamona spune:
ca tot l-am admirat de Razvanel cum stie el o gramada de cuvinte, si le si poriveste atat de bine, sa va mai povestesc ceva...
similar am invatat-o si noi pe Thea sa zica versurile "ham ham" din "Azi grivei e manios!"
Ei bine, aseara, in incercarile noastre de a o linisti din plans, am inceput sa ii cantam cu Grivei, si scumpa de ea, printre suspine, completa cantecelul cu replicile ei cu ham ham....
anamona spune:
nerantula, intelesesem ce ai vrut sa spui in primul tau mesaj, nu am interpretat eronat...eu doar ma scuzam deoarece modul in care am procedat nu este unul de imitat, mai ales ca am taiat Bucurestiul in doua...
Desi a inceput sa urasca scoica in ultimul timp, la ora aia nu mai era o problema de stat in scaun ci una de stat in brate numai la mami. Noroc ca in maxim 2 saptamani imi soseste din Anglia si scaunul de masina adecvat varstei ei. sper sa il indrageasca....
nikolici, intr-adevar sotul bause la botez, asa m-am ales eu cu condusul la intoarcere...
haha, ai vazut ca noi tot cu cutiuta muzicala am incercat sa o calmam, insa era cantata de noi :)
gaia.nevia spune:
Salutare.
Ne-am intors si noi de la drum. Doamne ce norocasa sunt, baietii mei stau cumintei in scaune...
Am avut si crize, de fiecare data am luat-o logic si am ajuns sa aflu motivul crizei. Foame, sete, transpirat, cacacit, pozitie proasta, plictiseala... repet, am avut noroc, ca n-a fost niciodata fara motiv.
Teo acum face de fapt mai rau decat cand era mititel... mami, vreau jos. Mami nu vreau acolo, vreau dincolo. Mami, vreau sa ma plimb prin padurea asta... mami, vreau la carrefour... mami vreau masinuta cutare (care e acasa) mami vreau apa, mami mi-a cazut masina/cana - da-mi-o...
Azi am tras pe dreapta sa-i dau masina cazuta printre scaune ca ne secase la cap cu miorlaiala.
Pe mine ma chinuie o tuse oribila, ma sufoc, ma inec si de la capat... nu mai stiu ce sa iau, mi-e si frica sa ma culc.
Sper ca toata lumea-i bine!
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
anamona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici Am si eu o intrebare off topic: i s-au blocat cuiva bani aiurea pe card si daca da in cat timp au fost deblocati? Mie tocmai ce mi s-au blocat aproape 900 euro, dintr-o greseala!, va dati seama ce fericire pe capul meu, mai ales acum cand plecam. |
ai idee cine i-a blocat si din ce motiv? de obicei dureaza cam o luna deblocarea.....poate poti suna maine la banca sa deblocheze de urgenta (teoretic se poate rezolva)
baby_boy spune:
Acum l-am vazut si eu pe Razvanel cantand..e asa de dulce tunsuliciul....Clau e tare istet.
Sa va intreb si eu ceva din a-le gradinitei...oare cum schimba/culca / dau sa manance de exemplu 2 educatoare/ingrijitoare macar vreo 10 copii?
Ca mie mi-se pare tare greu..pe rand???