Bobocei de sept-oct 2008 (276)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Buna seara....cam tarziu....dar azi am avut o zi tare naspa ...sa incepem cu inceputul dupa ce ia luat o ora sa se trezeasca...cu frichineli si intoarceri la 360 de grade...in sf. sa trezit a mancat asa putin...dupa care am convenot cu sotu sa mergem la niste cumparaturi...nu cine stie ce...si de aici a inceput calvarul ....copilul meu ziceai ca iai pus un fitil la fund si acum sta sa explodeze...nu vroia nici in carutz sa stea nici in brate, dar nici pe jos se ducea mai tragea de cateva chestii de pe rafturidua care iar in brate si iar pe jos si urlete daca nu o lasai sa stea unde vroia ea ...toate astea nu a durat mai mult de o ora....dar vreau sa va spun ca am ajuns acasa ca si cum ziceai ca ma trezisem la 5 si fusesem sa muncesc pe camp....eram obosita atat fizic, dar mai ales psihic
Dupa ce am ajuns acasa, zic sa ii incalzesc repede ciorba sa ii dau sa manance....de unde tzipa la mine ca vrea "ape" adica lapte....nu ia mai dat nimic de mancare i-am dat lapte si in 10 min a fost terminata...adica somn de voie 2 ore jum.
Dupa ce sa trezit am mai reusit sa ma inteleg cu ea cat de cat...bineinteles ca acum URLA

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

niko imi pare rau ca ti sau blocat banii...ce naspa tocmai acum..sper sa se rezolve pina miercuri

Am si eu o intrebare: As pute sa ii dau LP combinat cu UHT, cred ca este o intrebare tampita...nuuuu???....ma gandeam sa o obisnuiesc pe UHT dar treptat si nu stiu cum sa procedez...ma puteti ajuta...va rooog.. va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

kllemi, cred ca o combinatie de genul asta nu i-ar fi necesara la varsta asta. deja poate manca laptele UHT, sa fie vreo dificultate vis a vis de gust...
ca sa o obisnuiesti treptat cu UHT, poti sa-i dai simplu, putin cate putin...la fel, daca e o chestiune de gust, poti sa-i dai cu orez, cereale...diferite combinatii
eu zic asa, ca nu vad rostul combinarii UHT cu praf...dar iti spun cum as face, nu am cunostinte daca e bine sau ba

baby_boy, le mai trebuie piscina

anamona, e super metoda pe care ati folosit-o! copiii prind ff repede cantecelele si noi suntem mai smecheri ca ei
am observat si eu ca uneori, trebuie doar sa le dam cuvantul
si R a invatat majoritatea cantecelelor in masina

nikolici, sper din tot sufletul sa rezolvati! bafta!

Ada, bine ati revenit!! imi pare rau de tuse ridiche neagra cu miere...ceai de ceapa...miere pur si simplu...sanatate multa!!

Mergi la inceput

caludinna multumesc..am zis eu ca este o intrebare tampita ...si eu mam gandit ca nu ar merge dar am zis ca poate stiti voi o alta cale..multumesc inca o data

ada, mai ada..m-ai omorat cu gatul asta al tau....cu cioburi, sufocari si mai stiu ce alte simptome mai ai (sper sa nu te superi) ...iti trecuse cioburile??? sau ai dat din una in alta?? ...sanatate muuuuulta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

apropo de laptic, am gasit si noi Parlamalat Prima Crescita in auchan
l-a mancat cu cereale, insa simplu nici nu a vrut sa se apropie de el....
edit: la gust mi se pare ca incearca sa aduca cu laptele matern.
Sunt acum curioasa ce gust are laptele praf.....

Baby boy si claudinna, ati dezertat de la jucariile facute manual?

sa le stapaneasca copii sanatosi, sa se joace in ele cu fericire si bucurie.

noi inca asteptam topoganul promis de tati, e gata turnat, mai trebuie finisat. Proiectul intre timp a devenit mai complicat, asa ca va mai dura un pic, tati a promis ca va fi foarte frumos la sfarsit.

Claudinna, de fapt noi ii cantam dar ea tot suparatica era...zicea ham ham pentru ca asa trebuia, era replica ei pe care nu trebuia sa o rateze, dar era un ham ham suspinat intr-un mare fel....era tare dulcica, iti dai seama cat de greu ne era ca suferea asa...

Mergi la inceput

VOI CE FEL DE LAPTE DA-TI COPIILOR IN AFARA DE CEL PRAF ?? as dori sa stiu chestia asa sa ma pot orienta si eu cu ce as putea sa incep...va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata

Poftiti la cafea si pepsi

Lumi ma bucur tare mult ca hunii sunt mai bine Sanatate multa si refacere rapida dupa boala

Claudina, Cristina sa le foloseasca cu mare placere Imi imaginez ce bucurie e pe ei

claudina si eu tot la vara incerc marea trecere de la pampers la chilotel

anamona ufff, imi pare rau ca a plans asa mititica se mai intampla si la noi sa nu aiba chef sa stea in scaunel. De obicei face asa cand e foarte obosit . Norocul nostru ca se intampla foarte rar sa nu aiba stare in masina....
Ce dulcica Thea cu 'ham-ham'

Ada oooof, iar te ia gatu ? Abia te mai lasase Imi pare rau Sanatate multa

kllemi stiu ca vorbeau fetele mai demult ca nu e bine sa amestece laptele praf cu lapte de la tzitzi. Nu mai tin minte exact explicatia insa cred ca e valabil si pentru combinatia de care intrebi tu.

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!!

babytza, ce mai face soricelul?

anamona, asteptam sa vedem si noi toboganul minunat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

NEATAAAAAAAAAA!!!!

BINE V-AM REGASIT!!!!! CE DOR NE-A FOST DE VOI!!!!

Abia astept sa intru un picut mai tarziu sa va povestesc pe unde ne-au umblat piciorusele.. si poate mai pe seara pun si niste pozulici....

Va pupam pe toti!!!

Aaaaa,

LA MULTI ANI TEO!!!!! ABIA ASTEPT SA TE VAD SA TE PUPACESC!!!!

LA MULTI ANI ANDY!!!!! AS VREA SA REUSIM SA NE CUNOASTEM CANDVA, CACI IMI PLAC PROVOCARILE COPILASILOR ISTETI!!!

Va pup pe toate de va zapacesc!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata.

Suntem iar singurele..Andy e la scoala

Nocom bine-ati revenit...abia atept sa ne povestesti pe unde ati fost...si noi vrem sa va cunoastem

Lumi va si ma bucur ca sunteti mai bine.

Babytza multumim de cafea

Claudinna ce bucuros tre sa fie Avalutza

Anamona si noi am mai patit,a trebuit sa ne oprim si sa o luam in brate,altfel nu s-a potolit:(

Ada multa ,multa sanatate

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput