Bobocei de sept-oct 2008 (276)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Nerantula de unde ai luat tu episodul 15 din FF???
Pe last torent ma restrictioneaza si nu pot sa-l iau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

hehe, baby_boy, adevarul e ca mai bine am cumparat-o decat sa stea plecat la atelier cu orele...plus cat dadea pe material
pe tobogan R se da in toate felurile, cu capul inainte, pe burta; cu picioarele inainte, culcat si clasic
deja ii place muult mai mult pe burta, cu capul inainte...iar noi il asistam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

noi ieri am fost la un botez, m-am gandit mult la fetele din sectorul 3, caci pe acolo am fost:)

la plecare, eu a trebuit sa conduc iar copilul nu a vrut cu niciun chip in scaunul de masina sau in brate la sotz, asa ca in loc sa facem 40 de minute pana acasa, am facut 2 ore - ne-am oprit de 2 ori si am incercat fara succes sa o adoarm. Intr-un final s-a mai linistit la o plimbarica, a vrut sa stea in brate la sotz dar doar in scaunul din fata. Tot a fost bine ca am putut ajunge acasa, se facuse deja 23:30.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy

Nerantula de unde ai luat tu episodul 15 din FF???
Pe last torent ma restrictioneaza si nu pot sa-l iau

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

L-a luat sotul de pe torrenz.com. Intra pe mess sa incerc sa ti-l transfer asa, daca nu poti sa-l iei.

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput

e dificil daca copilul nu vrea sa stea...
eu nu conduc, dar pana acum ceva vreme, cand stateam in spate cu Razva, il apuca...trebuia sa-l iau din scaun...apoi nu-l lasa pe tac'su sa conduce, voia la volan...

de ceva vreme stau in fata si el sta asha cuminte in spate in scaunel...

Mergi la inceput

La noi subiectul stat in scaun de masina nu mai e negociabil ... oricat ar plange, tot acolo ramane. E vorba de limita de siguranta, la vara vom avea drumuri lungi si nu vrem sa riscam altfel decat in scaun. Plus, cand vor fi 2 scaunele in spate, nu prea mai avem loc de alte manevre. Asa ca se lasa cu scandal, oprim pentru tzitzi, de cand il punem inapoi in scaun continua de unde a ramas, dar asta e ...

Mergi la inceput

faza e ca R isi scotea mainile din centuri...se zmucea acolo, se apleca...se rosea tot, era o nebunie!! alta nebunie dupa ce-l luam de acolo...
acum e chiar bine! azi, la drum lungut, a trebuit sa oprim cam 15 minute si nu l-am dat jos, s-a cam plictisit si drept protest, a scos mainile din centuri...bine, e legat si la picioare...i-am pus centurile pe umar cand a adormit

Mergi la inceput

Claudinna, nu ma pot abtine sa nu remarc cat de diferit evolueaza copiii! Razvanel e chiar avansat in vorbe si in cantec, si ce glascior frumusel are! Eu sunt la faza cand ma incanta cand il aud cum spune rar si cantat 'maaaa-ma!', ma topeste de fiecare data!

Mergi la inceput

Nerantula, intr-adevar, copiii evolueaza diferit, mai ales in primii 2 ani de viata
R seamana cu mine, am vb f devreme
chiara cum am reusit sa-l inregistrez cum spune "danga-langa" si canta du-ma acasa mai tramvai...e mortal! noi ne distram pe seama lui
cand nu are chef iti spune si-ti canta tot f frumos, cand nu...zice ce vrea el, cu ranjetul caracteristic pe fatza...in semn ca te-a facut

o sa vezi cum explodeaza limbajul, la un moment dat. mie mi se pare ca luna asta a fost chiar o evolutie in forta la R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

La noi subiectul stat in scaun de masina nu mai e negociabil ... oricat ar plange, tot acolo ramane. E vorba de limita de siguranta, la vara vom avea drumuri lungi si nu vrem sa riscam altfel decat in scaun. Plus, cand vor fi 2 scaunele in spate, nu prea mai avem loc de alte manevre. Asa ca se lasa cu scandal, oprim pentru tzitzi, de cand il punem inapoi in scaun continua de unde a ramas, dar asta e ...

asa am zis si noi, nu se negociaza: de la stadionul national pana la munciii, a trecut de la smiorcaiala la plans, plans in hohote cu suspine. asa ca am decis sa ne oprim, am stat 30 de minute sa o adormim la tzitzi - rezultat: copil incredibil de agitat atunci canmd se reazliza transferul din bratele mele.

apoi de la muncii la izvor iarasi plans nasol cu suspine, am oprit din nou, am stat o ora la fel fara niciun rezultat, trecuse de 11 noaptea, asa ca a trebuit sa ii facem cumva pe plac daca vroiam sa dormim acasa......

sunt sigura ca a fost si greseala noastra, nu ar fi trebuit sa intarziem atat de mult la petrecere, normal copilul fiind obosit nu mai reactiona normal.....

Mergi la inceput