Bobocei de sept-oct 2008 (276)
Raspunsuri - Pagina 3
baby_boy spune:
Nerantula de unde ai luat tu episodul 15 din FF???
Pe last torent ma restrictioneaza si nu pot sa-l iau
claudinna spune:
hehe, baby_boy, adevarul e ca mai bine am cumparat-o decat sa stea plecat la atelier cu orele...plus cat dadea pe material
pe tobogan R se da in toate felurile, cu capul inainte, pe burta; cu picioarele inainte, culcat si clasic
deja ii place muult mai mult pe burta, cu capul inainte...iar noi il asistam
anamona spune:
noi ieri am fost la un botez, m-am gandit mult la fetele din sectorul 3, caci pe acolo am fost:)
la plecare, eu a trebuit sa conduc iar copilul nu a vrut cu niciun chip in scaunul de masina sau in brate la sotz, asa ca in loc sa facem 40 de minute pana acasa, am facut 2 ore - ne-am oprit de 2 ori si am incercat fara succes sa o adoarm. Intr-un final s-a mai linistit la o plimbarica, a vrut sa stea in brate la sotz dar doar in scaunul din fata. Tot a fost bine ca am putut ajunge acasa, se facuse deja 23:30.
Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui baby_boy Nerantula de unde ai luat tu episodul 15 din FF??? Pe last torent ma restrictioneaza si nu pot sa-l iau Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008) |
L-a luat sotul de pe torrenz.com. Intra pe mess sa incerc sa ti-l transfer asa, daca nu poti sa-l iei.
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita
claudinna spune:
e dificil daca copilul nu vrea sa stea...
eu nu conduc, dar pana acum ceva vreme, cand stateam in spate cu Razva, il apuca...trebuia sa-l iau din scaun...apoi nu-l lasa pe tac'su sa conduce, voia la volan...
de ceva vreme stau in fata si el sta asha cuminte in spate in scaunel...
Nerantula spune:
La noi subiectul stat in scaun de masina nu mai e negociabil ... oricat ar plange, tot acolo ramane. E vorba de limita de siguranta, la vara vom avea drumuri lungi si nu vrem sa riscam altfel decat in scaun. Plus, cand vor fi 2 scaunele in spate, nu prea mai avem loc de alte manevre. Asa ca se lasa cu scandal, oprim pentru tzitzi, de cand il punem inapoi in scaun continua de unde a ramas, dar asta e ...
claudinna spune:
faza e ca R isi scotea mainile din centuri...se zmucea acolo, se apleca...se rosea tot, era o nebunie!! alta nebunie dupa ce-l luam de acolo...
acum e chiar bine! azi, la drum lungut, a trebuit sa oprim cam 15 minute si nu l-am dat jos, s-a cam plictisit si drept protest, a scos mainile din centuri...bine, e legat si la picioare...i-am pus centurile pe umar cand a adormit
Nerantula spune:
Claudinna, nu ma pot abtine sa nu remarc cat de diferit evolueaza copiii! Razvanel e chiar avansat in vorbe si in cantec, si ce glascior frumusel are! Eu sunt la faza cand ma incanta cand il aud cum spune rar si cantat 'maaaa-ma!', ma topeste de fiecare data!
claudinna spune:
Nerantula, intr-adevar, copiii evolueaza diferit, mai ales in primii 2 ani de viata
R seamana cu mine, am vb f devreme
chiara cum am reusit sa-l inregistrez cum spune "danga-langa" si canta du-ma acasa mai tramvai...e mortal! noi ne distram pe seama lui
cand nu are chef iti spune si-ti canta tot f frumos, cand nu...zice ce vrea el, cu ranjetul caracteristic pe fatza...in semn ca te-a facut
o sa vezi cum explodeaza limbajul, la un moment dat. mie mi se pare ca luna asta a fost chiar o evolutie in forta la R
anamona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nerantula La noi subiectul stat in scaun de masina nu mai e negociabil ... oricat ar plange, tot acolo ramane. E vorba de limita de siguranta, la vara vom avea drumuri lungi si nu vrem sa riscam altfel decat in scaun. Plus, cand vor fi 2 scaunele in spate, nu prea mai avem loc de alte manevre. Asa ca se lasa cu scandal, oprim pentru tzitzi, de cand il punem inapoi in scaun continua de unde a ramas, dar asta e ... |
asa am zis si noi, nu se negociaza: de la stadionul national pana la munciii, a trecut de la smiorcaiala la plans, plans in hohote cu suspine. asa ca am decis sa ne oprim, am stat 30 de minute sa o adormim la tzitzi - rezultat: copil incredibil de agitat atunci canmd se reazliza transferul din bratele mele.
apoi de la muncii la izvor iarasi plans nasol cu suspine, am oprit din nou, am stat o ora la fel fara niciun rezultat, trecuse de 11 noaptea, asa ca a trebuit sa ii facem cumva pe plac daca vroiam sa dormim acasa......
sunt sigura ca a fost si greseala noastra, nu ar fi trebuit sa intarziem atat de mult la petrecere, normal copilul fiind obosit nu mai reactiona normal.....