Bobocei de sept-oct 2008 (276)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

neatza!

ada, imi pare rau, eu am presupus ca-i totul ok daca n-ai zis nimic ieri. nu stiu ce sfat sa-ti dau, poate sa-l lasi mai putin, gen 1-2 ore pe zi? si sa cresti treptat apoi... oricum, eu zic sa mai astepti putin, cred ca mai are nevoie de timp sa se acomodeze si daca plange acum nu inseamna ca nu se va acomoda... nush daca trece in 2-3 zile, asta vreau sa zic...

claudinna, sa mai zic? ai un baietel istet fooc!

feli, si eu zic sa nu-ti faci probleme cu socializarea lui Falkone. nu e cazul inca. in rest, din ce povestesti, e un copil extraordinar!

andy_g, vazut iar pe cretzul mic si frumos!

noi la capitolul socializare stam ff bine, iar 'momentul cresa' se pare ca a fost unul bun. intotdeauna le-au placut copiii, alearga dupa ei, mici, mari, merg, nu merg, nu conteaza, copil sa fie. iar acum de cand cu cresa, e si mai si. ieri se uitau la nush ce desen/film pe Minimax. la un moment dat, apar niste copii cam de 2-3 anisori, care se jucau pe jos cu niste cuburi si sareau pe acolo. nu va zic cum a reactionat Edi... mai sa sara-n televizor, gesticula frenetic si tipa 'dei-dei-dei'! tremurau amandoi si radeau in fata televizorului... sincer, eu cred ca si-au amintit de cresa. chiar cred ca le e dor. abia astept maine sa vad cum reactioneaza.

insa, socializeaza f bine cu copiii, nu si cu adultii si in general nu le plac locurile cu f multe persoane, nu rezista linistiti mai mult de o ora-doua... ai zice ca sunt mega obositi, dar cum parasim locul respectiv devin super fresh...

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

paula, multumesc mult de raspuns, o sa incerc si eu, macar cu cate unul pe rand, poate tine... si eu le-am mutat ora de culcare mai tarziu, tot din acest motiv, ca se fatzaie incredibil de mult. si ora de somnic de pranz e mai jos, obisnuiti asa de la cresa, acum e 11.00 in loc de 12.00, dar la pranz adorm imediat, in maxim 10 min...
seara insa e jale, treziti de la 13.30, uneori si mai devreme, nu adorm inainte de 22.00/22.30...

iar cu baut laptic in pat la ei... una ca au renuntat si la biberonul de seara, ii incerc in fiecare seara si mai mult de 40-50ml nu beau... iar 2, il arunca din pat, dupa ce stropesc prin jur din belsug cu lapte...

da' las', ca ne facem noi mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Lumi, te pup.

Si la noi e foarte greu sa-i culcam pe amandoi odata, asa ca prefer sa-i separ, chiar si cand ii culc in aceeasi camera.
Cand sunt obligata sa-i culc pe amandoi, trebuie sa-mi impun sa nu ma gandesc eu la culcare, sau sa ma grabesc la altceva... ca ma voi enerva sigur la cat dureaza.
Se fatzaie, se verifica unul pe altul, radu mai vrea odata in leagan, daca nu-l las urla, il trezeste pe teo care tocmai adormise, care incepe sa ne spuna o poveste, tocmai cand radu inchide ochii... samd...
Deci e f greu si dureaza cel putin o ora.
Separat, radu adoarme in 10min, apoi il las nitel, si il aduc pe teo care adoarme si el in 10-20min...

In ceea ce priveste gradinita, am sunat acum, asa cum am sunat si ieri... m-au asigurat ca n-are teo nicio treaba, se joaca alearga rade... circul era pentru tine, mami...
asa ca nu il ajuta sa-i scurtez programul... trebuie sa gasesc ceva modalitate de comunicare cu el la momentul crizelor cu tavaleala.

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

bafta multa, Ada! ma bucur ca nu plange cand e acolo, asta e bine.
sper sa gasesti repede gaselnita care sa va impace pe amandoi!

Mergi la inceput

dya, asteptam vesti bune de la intalnire!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Salutare,

Ada din ce descri tu acolo parca vorbesti de Matei al meu. La fel facea si el, dar numai cand il lasam, cand vorbeam acasa despre gradi zicea ca-i place si vrea sa mai mearga, seara abia reuseam sa-l iau de acolo stateam si cate 20 de minute sa se mai joace cu copiii, dar dimineata....... JALEEEEEEE, a plans ZILNIC 9 luni de zile pana voma, apoi se linistea si daca ma intorceam in 10 minute il auzeam cum se joaca si striga la copii ca si cum nici nu plansese vreodata.....

Pot doar sa-ti zic ca timpul le rezolva pe toate, adica nu va mai plange, dar dorul de tine va ramane.... matei si acum imi zice ZILNIC, sa vin sa-l iau mai repede, pe la pranz, ca i se face dor de mine, de daria.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

salutare si de la noi!
Niko - eu ma bucur mami ca e tot fetita....ca am vazut ca la fetite te pricepi....le faci SUPERBE (am o slabiciune pt Karina)....dar pt ca cea mare e data....ne inscriem la cea mica (dif de 2 ani...e ok)......GATAAA am fost PRIMAAAA
Ada - exemplul lui Teo si Radu este un exemplu concludent pt faptul ca micutii se obisnuiesc mai usor la gradi cu cat varsta e mai frageda....cu cat sunt mai mari, cu atat despartirea de casa si parinti e mai grea....Incearca sa ii explici lui Teo ca il duci la gradi pt ca tu trebuie sa mergi la serv, sa castigi bani sa ii cumperi ceea ce isi doreste el (masinute....banuiesc)....tu la serv, tati la fel, bunicul are ceva probleme ffff importante si nu poate veni astfel incat...el are de ales intre a sta singur acasa si a merge cu Radu la gradi.....fff putin...spune-i ca va sta mai putin decat pana acum, va sta doar atat cat rezolvi tu treaba si te intorci cu banii pt premiul promis......incearca pt cateva zile cu recompensa.....el nu trebuie sa stie ca tu esti acasa si pe el il duci acolo....si Doamne Ajuta sa rezolvati usor si repede....
Dya - stau cu pumnii stransi...
Pio - se simte deja vreo schimbare in burtica??
Babytza - ce pecat ca stai asa departe....vreau si eu unghii de alea frumoaseeee....Soricelul si-a revenit complet cu piciorusele?
Lumi
La capitolul socializare...lui Mark ii plac f mult copiii...rade cand ii vede, se bucura, fuge dupa ei, le urmareste orice miscare....si cand ii ajunge...ii pisca sau musca....asa...din dragoste...cu zambetul pana la urechi (e sadic)
revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Am ajuns si noi de la scoala.

Dyaprietena mea termina CIC-ul,dar... am vb iaeri cu ea si-si ia concedii medicale pana in 15 iunie,era tare bucuroasa ca nu va merge de la 1...tin pumnii sa rezolvi

Ada imi pare rau ca plange asa tare,dar e bine ca nu plange cand ramane cu copii..si eu cred ca face asa doar ptr ca te vede pe tine...daca o las pe Alexia la mama,plange cand plec 1min si apoi gata.

Paula asta da realizare...eu nu pot iesi pe usa ca plangeee,nu-si mai bea nici laptele,asa ca inca dormim ori in brate ori in patutz batute usor la fundic

Claudinna deja te intelegi cu el de minune,bravoo Avaluta

Feli super tare Falkone....mi-am amintit de a mea cand ziceai ca-si acopera urechile,asa face si si Alexia cand nu vrea sa auda ceva

Andy_G frumos foc cretzulinul tau

Nocom nu ne-ai uitat cu pozele,nuu?

Lumi off ce rau ca au renuntat la laptele de seara..se mai trezesc noaptea sa bea,sau dorm pana dimineata??

Noi am avut o noapte groaznica,Alexia a avut muci asa dintr-o data,nu s-a odihnit deloc,s-a foit intruna ca nu putea respira..azi dimineata am aspirat-o si i-au iesit doar dintr-o nara niste muci albi si atat...acum sper sa nu fie nimik,am inceput sa-i dau tot felul de chestii prevenitiv.

tuturor...merg la teme

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

abe e tare haios Iosup, chiar nu ma asteptam sa dau peste unul ca el, avand in vedere ca Herghelegiu a fost o scarba.
Vezi sa ai nume deja in cap caci dc nu ai te cearta.Eu am avut si azi am remarcat cu stupore ca pe fisa de la el scria printre altele: sex feminin (Kendra).Vorbeste cam incet pt urechile mele dar mi-a placut per total de el, am iesit cu zambetul pe buze.

xor iti multumesc pentru compliment.2 ani diferenta e perfect! Aprob!Asta dc nu ii creste putzan intre timp Kendrei si devin Ken.

paula eu doar pot sa visez la ziua cand va dormi singura, noi avem pasi greu de strabatut, in primul rand sa ne lasam de tzitzica.Uffa!

in 11s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Am reusit sa incarc cateva poze cu noi in excursia de Paste.

Enjoy!

PASTE 2010

Mergi la inceput