Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (29)"
Raspunsuri - Pagina 7
evyme spune:
Aici gasiti poze cu tinuta mea pt botez si noua garderoba a pustiului
Eu nu am vrut ceva prea elegant, in primul rand pt ca nu e stilul meu si in al doilea rand pt ca nu vrem ca botezul sa fie ceva formal, ca la nunta, ci mai degraba un party intre prieteni
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
larisel spune:
lorex Prefer cu manutze pe fatza decat cu manushile pe fatza. Manutzele le mai spal din cand in cand cu apa termala.
Eu nu mai spal sanii chiar inainte de fiecare alaptat deshi inainte o faceam. Parerile sunt impartzite cam fifthy-fifthy din cate am citit eu.
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
Albume: L0-3; L4; L5
micki_mica spune:
hristos a inviat!
bine v-am regasit!
si noi pe aici, nu dati cu rosii, nu v-am parasit ci am fost prin zona dar mai rar pe forum!
suntem bine, sanatosi, voiosi, un pic fornait (bb) dar nu pare a fi raceala.
citim si revenim
Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului
"Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius)
xela_07 spune:
Buna dimineata! Haideti la .
lorex - eu nu spal sanii inainte. nu o fac pur si simplu din comoditate.
evyme - frumoase lucruri ai luat. sa le purtati sanatosi! si eu sunt fan kiabi.
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
myky791 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui evyme Aici gasiti poze cu tinuta mea pt botez si noua garderoba a pustiului Eu nu am vrut ceva prea elegant, in primul rand pt ca nu e stilul meu si in al doilea rand pt ca nu vrem ca botezul sa fie ceva formal, ca la nunta, ci mai degraba un party intre prieteni din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai cum a venit pe lume pustiu` poze bebe Sebastian |
faina tinuta! tu esti slaba! esti o fericita ca nu tii cure de slabire abdomene si altele
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
myky791 spune:
buna dimi! multam de cafea xela!
noi am avut un wek colicos cu crize de plans, refuz la laptic, trebuia sal linistesc apoi sai dau sa pape, cu modificari prin casa neam luat coltar in sufragerie.
cristies, onitza felicitari pt micii crestini!
am intrat pe forum dar numai sa citesc si am recuperat toate cap
acu sa mai si scriu. am vazut poze cu pufuleti frumosi, ce mai ai nostri sunt cei mai cei....
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
xela_07 spune:
mariucasara - am vazut poze cu Sara si Sebi. ai niste copii superbi . la tine e si mai imp evenimentul daca faceti si cununia religioasa. ziceai ca te mai gandesti daca il ei, bag seama ca nu te-ai razgandit ...
decenuela - bine ca ai reusit sa gasesti ceva frumos. ai umblat ceva nu gluma in wk asta.
miremia - f simpatica Mara, are cu cine semana cu asa mami frumi . Sunteti doua pretioase .
lorex - felicitari pentru cresterea in greutate .
ayanna_xem - am uitat sa iti multumesc si eu pentru cartea de pe mailul comun.
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
onitza spune:
Sunt o mamica fericita: ne-am crestinat si am fost ffffff cumintel. NU am plans la slujba, ci doar cand ne-a scos "taica popa" din apa. In rest, somn cat cuprinde si liniste profunda in sufletelul lui curat. SUntem fff incantati de nasi, au fost la inaltime, totul a decurs super bine, cum nu ma asteptam...la restaurant, a fost iarasi f cumintel, nani, plimbat in brate, tzatzi de 3 ori. Poze inca nu avem nici noi, asteptam cu nerabdare sa le vedem , suntem cu gandul numai la ele.
NU a mia facut febra, va multumesc fetelor pentru incurajari.
decenuela spune:
neatzaaaaaaaaaaa FETILI....LA CAFEA, VA ROG....
NOI...ca de obicei 3 treziri...si mai nou de cand il alasptez la orizontala...nici nu mai stiu cat suge....k adorm ...
banuiesc k a dat cafeaua al;tcineva....io incepusem sa scriu pe la 7....intre timp am ramas...fara baterie...
evyme....ce mami sexy...si ce fruu hainutze la bb
bea.....sincer nici n-am citit bine praji tale...de frik sa nu ma apuc sa fac....aia cu miere tot asao faceam si io....cu gris...reteta o aveam de la o matusa care a stat mult timp prin satu mare...asa ca stiu ca acolo se fac niste praji ...de intzepenesti...
stie cineva la ce pag era , am uitat sa dau copy/paste la retete
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....,7.5, LA NAIBA, nu-i de bine.....
danyelana spune:
Neatza si de la noi,
Xela, multumim de cafea
Onitza, sa-ti traiasca micul crestin si sa fiti sanatosi. Ce frumos ca a fost asa cumintel
Cristies, sa va traiasca si voua crestinul si sa va buurati de el
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
Asteptam primul Paste din viata printului
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire