Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (29)"
Raspunsuri - Pagina 6
mariucasara spune:
Noi vom avea botezul pe 24 si am niste emotii cat casa, mai ales ca vom face si cununia religioasa. Aproape am terminat pregatirile. Mai am de luat costum pentru tati, cadouri pentu nasi si verighetele.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariucasara Noi vom avea botezul pe 24 si am niste emotii cat casa, mai ales ca vom face si cununia religioasa. Aproape am terminat pregatirile. Mai am de luat costum pentru tati, cadouri pentu nasi si verighetele. Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
Cred si eu ca ai emotii cu asa evenimente importante peste numai 2 sapt. Sper sa iasa totul cum va doriti!
Mirela fericita de Mara Ioana
miremia spune:
Vad ca azi nu prea ati avut chef de forum. Cred ca ati stat mai mult pe afara.
Decenuela cum reusesti sa faci atata shopping? Eu am fost ieri pana la Kiabi si m-a durut capul toata ziua dupa 2 ore petrecute la cumparaturi. Apropo....ce putem lua pt durerile de cap daca alaptam?
Cu botezul si noi in mai candva. N-am stabilit nimic inca, probabil facem botez 2 in 1, si ea si verisorul.
Am pus si noi poze pe contul comun de webshots, daca vrea cineva sa ne vada.
Mirela fericita de Mara Ioana
lorex spune:
Io nu inteleg de ce aveti atatea emotii pt botezuri. toata lumea are emotii...eu de ce n-am?
joi avem botez si duminica cumatria
si noi am fost azi la ...de data asta sotul s-a innoit! 2 costumatii, una pt botez si una pt petrecere!
Miremia, si la mine se inrosesc pleoapele cand plange sau cand doarme pe partea respectiva dar nu stiam ca asta-i o problema, credeam ca-i normal, ca-i trece in vreo jum d ora. ce frumos se cheama .."sarutul ingerilor"
Cris.D, merci pt explicatii. Suna bine titulatura de acum, ti se potriveste!
rlc_sandor, si Iuria a avut criza genitala, am fost f stresata sa nu o ating pe acolo pt ca stiu ca s epoate ajunge la chirurgie daca se infecteaza. Aveam mare grija la baita sa nu se zgarie cumva prin zona sanilor si o tineam mereu de manute cand era dezbracata, nu o spalam pe sani deloc, doar dadeam cu apa si tineam mai mereu manusi pe manutze ca sa nu se zgarie...cum am mai spus...
a trecut cam in 2 saptamani! Ai putina grija si o sa treaca repede
Bea, pe mine ma intereseaza prajitura aia cu pudra deasupra(cum se cheama?)..seamana cu prajiturile pe care le visez eu noaptea ca le mananc si cand ma trezesc ma gandesc numai la ele si nu le gasesc in nici o cofetarie!!!!! cand le-am vazut in poza la tine imi venea sa ma urc si sa vin direct in cehu silvaniei dupa ele!
LArisel, taratze se gasesc la plafar! Spuneai ca da cu manutzele pe fata - de ce nu ii pui manusi pana ii trece?
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)
lorex spune:
Aaaa...am uitat sa va dau vestea cea buna!!!
Sapt asta care tocmai s-a incheiat, bobitza a luat 240 de grame!
a trecut de 4 kile
Intrebare:
Va spalati sanii inainte de alaptat? de fiecare data sau din cand in cand? sau nu?
Cris.m, sper ca nu te-ai suparat,nu?stii ca glumeam.
Maine dimin ma duc la pediatru - control de rutina plus listuta cu intrebari- si o sa intreb si de faza cu fontanela!
Evyme, ce pletos e pustiul...n-am mai vazut asa!
Vazut poze frumi de mariucasara, anag, larisel,
Puupiciiii
NB
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui miremia Am pus si noi poze pe contul comun de webshots, daca vrea cineva sa ne vada. Mirela fericita de Mara Ioana |
Miremia, o scumpete puiutzul Mara ...cand am ajuns la poza asta am ramas . Deja ai bagat-o la balaceala in cada mare?...si cu colac? ...esti de belea
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
my pictures
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui lorex Intrebare: Va spalati sanii inainte de alaptat? de fiecare data sau din cand in cand? sau nu? _ www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010) |
Io una, da. Cu apa calduta si atat. Aproape de fiecare data...noaptea mai ratez spalatul de obicei, ca mi-e prea somn pentru asta.
Din cate stiu previne aparitia ciupercutelor in gurita, la mine de ex n-a avut niciodata.
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
my pictures
evyme spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui larisel
Noi am trecut pe pampersii Baby love de la dm (multzu cris.d pt pont) si nu mai iese nici un kk pe sus pe la elastic (si pe mine ma enervau rau deja pampersii Pampers din cauza asta). Deocamdata tot no 2 folosim (cica pana la 6 kg). din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena Albume: L0-3; L4; L5 |
Si eu tot babylove, dar nr 3, ca pustiu` s-a apropiat (daca nu a depasit deja) de pragul de 6 kg Sunt foarte multumita de ei; la fel aveam probleme cu kk care iesea pe spate, acum nu mai e nici o problema
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
evyme spune:
citat din mesajul lui ana_g deja incep sa am emotii. a inceput agitatia cu botezul pufuletilor....la noi o sa fie pe 22 mai. de fapt, inca nu am vb la biserica, dar nu vad de ce nu...sau poate pe 23,ca e duminica. la noi nasii vin tocmai de la iasi. nu prea am unde sa-i culc...ei, e frate-miu, nu vine cu pretentii si fitze sa va povestesc ceva nostim. ne-am intalnit azi cu niste prieteni si ne-au adus cadou un incalzitor de biberoane. punga de cadou avea pe ea un catel f dragalas, aproape in marime naturala as putea spune. acasa, am pus punga pe un raft. si la un moment dat, pe cand ma pregateam sa-i dau copilului sa suga, intinsa, vad ca asta micu isi tot intorcea capul si nu stiu la ce se tot uita. cand colo, el facea ochii mari la catelul de pe punguta. se uita atat de curios, nu-i venea sa creada, ce-o fi chestia aia pe viu a fost mai fain decat cum am povestit eu. eu ii tot luam capusorul sa il pun la san, el se intarata si mai tare sa-l intoarca, sa vada el ce e aia, ca e ceva nou. asta ma face sa-i agat diverse poze cat mai sugestive cu diverse animalute, fete de oameni, etc... mama lui STEFAN |
Ce frumos cum vrea el sa cunoasca lumea inconjuratoare!!1
poze bebe Sebastian
evyme spune:
citat din mesajul lui lorex Aaaa...am uitat sa va dau vestea cea buna!!! Sapt asta care tocmai s-a incheiat, bobitza a luat 240 de grame! a trecut de 4 kile Intrebare: Va spalati sanii inainte de alaptat? de fiecare data sau din cand in cand? sau nu? Cris.m, sper ca nu te-ai suparat,nu?stii ca glumeam. Maine dimin ma duc la pediatru - control de rutina plus listuta cu intrebari- si o sa intreb si de faza cu fontanela! Evyme, ce pletos e pustiul...n-am mai vazut asa! Vazut poze frumi de mariucasara, anag, larisel, Puupiciiii NB _ www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010) |
Felicitari pt depasirea pragului de 4 kg!
Cat despre pletele pustiului - motiv pt soacra-mea sa-mi aduca aminte de arsurile pe care le aveam in sarcina si cauza lor
poze bebe Sebastian