Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (29)"

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

larisel, bine ai revenit! foarte frumoase fetele!!!sa ai multa putere in continuare ca si pana acum. asa e, devin pe zi ce trece mai solicitanti. sunt si ei mai constienti de ce e in jurul lor, vor ma MUULTA atentie. eu deja am epuizat toate poeziile si cantecelele pe care le stiam, trebuie sa fac un update . cine spune ca e mai usor dupa 3 luni se refera probabil la faptul ca deja mama e obisnuita cu copilul, ala mic e obisnuit cu mama etc etc, se intra pe pilot automat. eu, nici sa vreau si nu pot dormi mai mult de 5 ore, chiar daca asta mic ma lasa. ma simt ciudat cand e 12-1 noaptea, asta mic doarme dus, iar eu ma perpelesc si nu-mi vine sa adorm...

mama lui STEFAN

La noi nu functzioneaza poezii si cantecele...poate strambaturi si chiuituri si eventual imitari ale gangurelilor lor...

Eu deja la 12 noaptea ma resimt si mi se inchid ochii...deshi am antrenament nu mai duc...asha ca ma culc cat pot de devreme, dar oricum nu inainte de 11.30-12.00. Si mai nou, fetele mele au inceput sa se trezeasca noaptea pe la 3-4 pt o masa (deshi la 3 luni dormeau toata noaptea). Cred ca de vina e faptul ca in continure manaca portzii mici: 100-130 ml per masa si doar o masa pe zi de 150 ml. Si mesele sunt cam la 2-3 ore nicidecum distantzate cum am auzit ca ar trebui...deci cam 6-7 mese pe zi+noapte.

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4; L5

pai mese la 2-3 ore nu sunt suficient de distantate? "asa am auzit"-ul asta nu e prea bine de luat in seama tot timpul. stii mai bine decat mine ca fiecare copil are ritmul sau de hranire, cat are nevoie, cand are nevoie. si daca au inceput sa ceara o masa noaptea...of, asta e, insemna ca..au nevoie! eu nu mi-as face probleme in locul tau. si n-as mai tine socoteala atat la cati ml de lapte la cate ore, ca e un stres in plus....fetele iau in greutate, uda suficiente scutece, sunt vesele...

mama lui STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

ana_g Ai dreptate... e un stres cu tzinutul socotelii mililitrilor si orelor dar nu ma pot abztine. Plus ca la mine e cam necesar fiind 2 bb-i. Cand sunt singura cu ele trebuie sa-mi iau masuri din timp ca sa le hranesc pe amandoua si cat lapte sa prepar si cand... Eu notez totul pe un carnetzel. Inclusiv catzi kk pe zi samd... Neuronul meu nu mai are memorie ... ori a obosit ori s-a tocit de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Buna ziua fetele!

Larisel sunt niste dulci gemanutele tale si ce frumusele sunt ele acolo imbracate in rochitele. Doamneee...scumpici foc!

Pentru dermatita Alenei ai incercat si cu apa de tarate si tot nu i-a trecut? Arata cam la fel cu ce a avut Dariuta mea, numai ca la noi parca era si mai intinsa iar pielea in locul ala rosu era aspra tare. Cu taratze i-a trecut de tot intr-o saptamana, iar a doua zi cand am folosit-o deja se vedea ameliorarea.
Probabil ca o fi o forma mai agresiva la Alena daca ai incercat asa si nu i-a trecut. Eu altceva n-am folosit desi pediatra imi daduse niste unguente si pudre si violet de gentiana...dar am zis sa incerc intai naturist si bine am facut.

si sa va dea dr vesti bune la controlul de 4 luni.

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

my pictures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

fetili sunt mai linistita....si mai cu buzunarele goale...

veniram din pavilion h unde erau deschise juma de m,agazine dar...tasu..s-a spart in figuri mai ceva ca o ..matracuca...sacou din piele...altul casual...3 perechi de panataloni...un fel de blug subtire...2 camasi...si nu mai stiu...

io costum superb care nu-m am gasit pt mine un costum superb care nu mi-a intrat...asa am io noroc si...m-am oprit la o vesta si panataloni un gri cu dungulitze finutze...asta ii face mai elegantzi...si tre sa-mi iau o camasa eleganta ...eventual din aia cu volane in fatza...am dar ..mici. mi-am mai luat un fel de haina...neagra cu 2 randuri de nasturi,....cik e firma romaneasca care lucr pt englezi. deci pantofi, camasa, poseta...

PT COPIII...

MERGETI LA PIATZA VITAN...FOSTA...JOS E UN MEGA IMAGE IAR LA ETAJ VREO 7 MAG DE COPII...I-AM Luat lui jiji...e doar pt botez...poate fac poza...va fi frumu.. si preturile sunt ok...si pt fetitze erau tinute superbe....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....,7.5, LA NAIBA, nu-i de bine.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

veniram din pavilion h unde erau deschise juma de m,agazine dar...tasu..s-a spart in figuri mai ceva ca o ..matracuca...sacou din piele...altul casual...3 perechi de panataloni...un fel de blug subtire...2 camasi...si nu mai stiu...

io costum superb care nu-m am gasit pt mine un costum superb care nu mi-a intrat...asa am io noroc si...m-am oprit la o vesta si panataloni un gri cu dungulitze finutze...asta ii face mai elegantzi...si tre sa-mi iau o camasa eleganta ...eventual din aia cu volane in fatza...am dar ..mici. mi-am mai luat un fel de haina...neagra cu 2 randuri de nasturi,....cik e firma romaneasca care lucr pt englezi. deci pantofi, camasa, poseta...

PT COPIII...

MERGETI LA PIATZA VITAN...FOSTA...JOS E UN MEGA IMAGE IAR LA ETAJ VREO 7 MAG DE COPII...I-AM Luat lui jiji...e doar pt botez...poate fac poza...va fi frumu.. si preturile sunt ok...si pt fetitze erau tinute superbe....

poze

operativi. poze, pliiiiz

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Pentru dermatita Alenei ai incercat si cu apa de tarate si tot nu i-a trecut? Arata cam la fel cu ce a avut Dariuta mea, numai ca la noi parca era si mai intinsa iar pielea in locul ala rosu era aspra tare. Cu taratze i-a trecut de tot intr-o saptamana, iar a doua zi cand am folosit-o deja se vedea ameliorarea.
Probabil ca o fi o forma mai agresiva la Alena daca ai incercat asa si nu i-a trecut. Eu altceva n-am folosit desi pediatra imi daduse niste unguente si pudre si violet de gentiana...dar am zis sa incerc intai naturist si bine am facut.

Nu nu am folosit... am sa incerc si asha...dar de unde iau taratze? De la plafar? Si cum fac cu ele? Stiu ca a mai fost discutzie pe aici dar nu am fost atenta la momentul respectiv...

Acum incerc si eu ceva naturist... o crema cu galbenele preparata in farmacie... Deocamdata pare mai rau dar mai ashtept un pic sa vad cum evolueaza... daca nu renuntz si la asta. Am comandat deja nishte creme in sua... efectiv nu stiu ce sa mai fac... mi-e o mila de ea, mai ales ca sta tot timpul cu manutzele pe fatza si cred ca si de aia nu ii mai trece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Nu nu am folosit... am sa incerc si asha...dar de unde iau taratze? De la plafar? Si cum fac cu ele? Stiu ca a mai fost discutzie pe aici dar nu am fost atenta la momentul respectiv...

Acum incerc si eu ceva naturist... o crema cu galbenele preparata in farmacie... Deocamdata pare mai rau dar mai ashtept un pic sa vad cum evolueaza... daca nu renuntz si la asta. Am comandat deja nishte creme in sua... efectiv nu stiu ce sa mai fac... mi-e o mila de ea, mai ales ca sta tot timpul cu manutzele pe fatza si cred ca si de aia nu ii mai trece...

Io faceam cantitate mai mare (cam 1l) si il puneam in apa de baie si la clatit, dar poti sa-i faci numai pentru fata...la o cana de 250 ml pui o lingura cu varf de taratze. Faci infuzie ca la ceai, pui apa la fiert si cand da in clocot o iei de pe foc si pui taratza, apoi acoperi si lasi la infuzat macar 15 minute. Dupa ce se raceste, strecori si cu apa aia o speli pe fatzuca. La inceput pare ca se accentueaza roseata, dar la min a doua zi deja se vedea ameliorarea dupa cum am zis. Eu am spalat-o asa o data pe zi (de obicei seara la baitza) timp de o saptamana, dupa care am mai folosit asa din cand in cand doar daca-mi aduceam aminte, dar deja fata era curata. Si nici nu i-au mai aparut de atunci.
Eu zic ca nu strica sa incerci, taratza n-are nici un fel de contraindicatii si chiar e recomandata in multe afectiuni printre care si cele dermatologice.

Aveam pe undeva prin calculator niste informatii despre beneficiile taratzei, daca le gasesc le postez pe mail-ul comun. sunt foarte interesante.
Eu taratza am luat-o din market...e ambalata in pungi ca si faina de grau, bine aici e un producator local, dar cred ca se gaseste in orice market. La Plafar n-am intrebat daca au.

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

my pictures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Larisel, galbenelele uneori fac mai rau. La Sara au inrautatit situatia mult. Si medicul mi-a zis ca sunt copii care nu suporta cremele cu galbenele. Apa termala si Atoderm au facut minuni la noi in ambele eruptii. Sara arata asa la 2 luni si asa la 1 an.
Sanatate micutelor.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

am intrat si eu sa va salut ca nu mai apuc.

Weekendul asta a zis tati ca se ocupa el de am2 copii. Eu l-am lasat sa abereze va dati seama ce am facut daca nici macar 2 randuri nu am apucat sa scriu aici. Oricum, intentia conteaza .

Ieri dim am fost la cafea ca in vremurile bune, doar ca a fost o adevarata provocare sa tii 2 copii linistiti si sa mai apucam sa mai si schimbam doua vorbe ca doar asta era ideea. Nu mai merg cu ei, 1 an de aici inainte e compromis .

Am reusit sa imi iau si eu un costum de la afi (marimea 42). nu pot sa zic ca e cine stie ce dar pur si simplu nu am chef de colidat magazine. Aia e ... important e ca e rosu, la cat de bine arat () m-am gandit sa nu ma deoache (asa se scrie?) cineva . Apropo de asta am vazut aseara ca mi-a aparut celulita pe picioare, adica nu inteleg nu am avut toata sarcina si acum ... ce sa fac sa scap de ea?

Abia astept poze de la botezurile din wk asta. Au fost cateva ... noi avem duminica viitoare. Nu am nici cea mai mica emotie . de fapt am una ca nu stiu cum sa fac sa ajung si eu la coafor fara sa-l albesc de tot p-al meu sot ca il las cu 2 copii . mai vad eu ...

Am vazut ca s-a vorbit de intalnire. asteptam cu interes. E faina locatia . Eu nu am masina daca e in timpul saptamanii dar iau un taxi, nu pot sa ratez asa eveniment .

Wk placut in continuare, va pup pe toate.

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

PT COPIII...

poze

operativi. poze, pliiiiz

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

la pag asta am fc niste poze..hainele mele incerc sa vad daca le au pe site...cica au site...se vad ale lui jiji...pe care am dat 68 ron

http://community.webshots.com/album/576857786Lfskpc?start=12

poze

Mergi la inceput