Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (29)"
Raspunsuri - Pagina 13
Andre_lina spune:
neata, sa nu ma dati disparuta, am de recuperat, sunt la cap 27, acum trebuie sa alerg pt dosarul de indemnizatie...
intru pe seara
PUPAM!
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot
al3csa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_g am si eu o intrebare....dupa "carte", nash e doar cel care tine copilul si zice dupa preot toate alea care se spun...iar cel ce tine lumanarea e doar...cel care tine lumanarea....la noi nashi vor fi fratele meu si cu cumnata-mea. in sinea mea as vrea ca fratele meu sa fie cel care il va tine pe copil, dar nu-i pot spune asta, s-ar putea simti jignita cumnata-mea. nu ma intelegeti gresit, imi place de ea, ne intelegem, dar fratele e frate...doar daca aduce el in discutie asa ceva ii voi spune, daca nu, sa ramana cum cred ei. intrbarea era de fapt...nu mai stiu....daca ar trebui sa ii spun sau nu? ca vreau sa tine el copilul. mama lui STEFAN |
Eu cred ca da. Ar trebui sa-i spui. Desi eu stiu ca de obicei nasa tine copilul. BArbati nu am prea vazut cu copilul in brate. Si zic ca ar fi bine sa-i spui ca mai incolo sa nu ramai cu regret
de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR) 23.01.2010
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
Beatrice1982 spune:
Buna ziua!!!!!!!!!!!!!
am citit foarte mult..............
felicitari pufuletilor crestinati abia asteptam poze/............
sa va creasca mari minunile si sa va traiasca si sa fie sanatosi!!!!!!!!!!sunt foarte frumosi toti e harnic bebe le alecs care isi tine singur bibe............frumoasa si alexandra si toti toti toti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
superbe hainutele si costumatiile de botez............evyme.....o observatie, poate am eu ochi super buni, dar cand te vei imbraca de botez.............sa iti iei chilotei negri, ca aia albi se vad prin pantagaci...................bine??????????
am eu un fix cu chilotiiiiiiii, dar sper sa nu te superi pe mine, si cred ca asta a fost numai de proba si nu ai bagat de seama chiloteii..asa-i????????
lorex aia cu miere de albine e aia cu pudra deasupra..........
cu placere pt retete.........sa le faceti si sa imi spuneti si mie care v-au placut si cum......
eu recomand aia cu portocale, ca e foarte buna!!!!!!!!!!!
nici nu mai stiu ce sa zic........................sunt cam pierduta in spatiu..........
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
al3csa spune:
Fetelor eu va las .. Ma duc la plimbare Ne citim mai incolo
de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR) 23.01.2010
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
cristies spune:
Vazut si filmuletul Ale1212xa. Mare smecher...
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
haircut spune:
citat din mesajul lui cris_mario am pus poze noi,ptr cine vrea sa ne admire Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
frumosilor...Ce expresiva a inceput sa fie printesa si ce smecher e Mario tare scupici
de Maia Ilinca (29.01.10)
cris_mario spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui haircut
frumosilor...Ce expresiva a inceput sa fie printesa si ce smecher e Mario tare scupici de Maia Ilinca (29.01.10) |
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cristies spune:
De la botez: gaza a miorlait/gangurit/lalait/marait tot timpul petrecut in biserica, lucru extrem de deranjant comparativ cu copilul care statea cu suzy in gura si nu zicea nici pas (toata lumea m-a certat ca nu i-am dat suzy). Asta a culminat cu un urlet cand l-a bagat in cazan si apoi liniste si pace. La vin a plescait din buze semn ca i-a placut.
A facut un somn la buni si apoi la restaurant a fost cu gura pana la urechi, a (fost) dansat, a ras la toata lumea, nu l-a deranjat muzica... ce sa mai zicem... chefliu de mic. Genele sunt de vina.
Eu am rupt pingelele, acum calc in strachini ca am facut niste bataturi horror, ne-am distrat foarte bine, au venit toti invitatii, mancarea foarte buna, bautura la fel, am avut dj care ne-a scos sufletul cu muzica de la cotton eye joe la 20 de ani...
Ce sa mai zic, sunt foarte incantata de cum a iesit, pozele vor veni candva momentan din (capod)operele lui tati una cu je si bb inainte sa vina nasa si alta cu bebe dupa vinul de la preot.
Suparari minore... vafa care trebuia sa orneze tortul a fost incurcata cu alta si pe ultima suta de metri l-au (re)ornat (impropriu spus) altfel, adica au scris doar numele si bine ai venit, , cosmeticiana care trebuia sa ma machieze a avut o problema si n-a venit la serviciu si astfel mi-am dat singura gradul, soacra-mea s-a intrecut pe sine cu prostia omeneasca (momentul de maxima glorie a fost cand suparata ca nu stam la ei a zis ca ea o chema pe sora lui socra-miu sa stea cu bebe cat eram noi la salon. Alexis n-a vazut in viata lui pe sora socrului, mai sunt destule de la ea, dar incerc sa dau delete).
Acum incerc sa revenim la viata noastra obisnuita, sper sa-i treaca crizele de plans de oboseala, am observat o chestie, cand e obosit si i se vorbeste plange din ce in ce mai tare ca sa acopere toate vocile din jur). Am spalat un munte de hainute primite, foarte frumoase.
Costumul pe care i l-am luat eu pentru botez l-a purtat la restaurant, la noi e obiceiul sa vina nasa acasa sa schimbe copilul si il ia imbracat in hainutele in care l-a adus ea. De la biserica il aduce in aceleasi hainute in care trebuie sa si doarma, teoretic trebuie sa-l schimbe ea la scaldatoare dar m-am bagat eu si l-am schimbat intre somn si scaldatoare...
Nasilor le-am luat cadou un set de farfurii mai deosebit si cate un joc pentru copii.
Mai vroiam sa mai zic... trec la capitolul urmator sa vad pozele de la Mariucasara si retetele de la Bea.
Am editat ca uitasem sa pun linkul la poze.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
haircut spune:
citat din mesajul lui al3csa Hai sa ne inveselim si noi putin Un ardelean, Ion, care voia sa plece in Germania il intreaba pe un vecin de-al lui ce sa faca deoarece nu stie limba germana. - Nu-i bai. Limba germana-i ca la noi, doar ca tre' sa vorbesti mai rar. Zis si facut. Ajunge Ion la Hamburg, intra intr-un bar si spune: - Bu-na zi-ua! - Bu-na - raspunde barmanul la fel de rar. - Da-ti-mi si mi-e o be-re. - Po-f-tim be-rea. Dupa primele inghitituri Ion spune: - Eu su-nt de la Tu-r-da. Tu de un-de es-ti? - To-t di-n Tu-r-da. - Na.... pai atunci de ce vorbim nemteste? _ Intr-un compartiment de tren, un oltean si un ardelean.. La un moment dat, ardeleanul scoate o litra de palinca, slanina, pita, sfarma o ceapa si incepe sa manance, tragand din cand in cand si din palinca... Olteanului i se face de o dusca, dar cum sa intre in vorba? La un moment dat, vazand ca tuica e pe terminate, isi ia inima in dinti si se apropie de ardelean: - Ma cheama Radu! - Apai, no, daca te cheama, du-tie... de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR) 23.01.2010 DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! Poze Povestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" |
multumim
bafta multa sa gasiti nasii potriviti!
Noi ne intelegem foarte bine cu nasii de cununie, ei o vor boteza pe MAIA, ea este fosta mea diriga din liceu, profa de engleza a mai cununat o fosta colega de liceu, si mai sunt altii pe lista, cand s-or hotari de nunti... vom fi o mare familie....sunt niste super oameni...
de Maia Ilinca (29.01.10)