Copii singuri in avion
Raspunsuri - Pagina 3
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katya Si eu am fost f placut impresionata de Otopeni:am fost anul trecut si numai acolo am vazut la toalete protectie de plastic pt colacul closetului,nici la Montreal si nici la Paris n-aveau.Si tot personalul era dragut,si-n restaurante totul f.bun,curatenie peste tot,compartiment de schimbat bebelusii,ba chiar capela!cu icoane si luminari!E cel mai frumos aeroport,o sa ma mai duc si altadata. |
da aeoportul din petrosani unde aterizeaza 747 de NY nu are asa ceva ...asa ca mare atentie cu impresiile.
Guestus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lara_c
Auzi Housepoket, Aeroportul Otopeni NU E SINGRUL DIN RO. De aia am spus unele aeroporturi. Arata-mi tu unde schimb copilu' in Baneasa.Si ala e international si arata ca o autogara....La momentul la care am scris nu stiam de unde vine si unde se duce copilul Sanzienei. Ultima oara am zburat de acolo in Iunie 2009 , deci numai daca s-a facut de atunci. Tu chiar ai impresia ca daca exista asa aceva nu eram in stare sa il gasesc?Nu numai ca am lucrat pt Menzies Aviation pe Otopeni si Schiphol Amsterdam in 'tinerete'( ca vad ca esti la curent -banuiesc ca ai lucrat sau lucrezi in domeniu)dar calatoresc f f dessi aproape mereu am copilul cu mine , deci nevoie sa o schimb. ....Si am spus ca vb din experienta ,ca am schimbat copilul pe scaune. Deci mi se pare super aiurea sa vi sa spui ca te enerveaza dezinformarea.... Pe alt subiect chiar eu am spus ca e aiurea sa vb de scoli / spitale ( cum ca nu s-ar gasi in Ro de calitate, private ma refer), de enterocolitele de care se temeau persoanle plecate demult din tara si spuneau ca nu vin cu copiii in Ro din cauza asta,etc dar unde nu e nu e, sorry. Si e neplacut. Mie dezinformare mi se pare sa spui ca cetatenii straini minori au nevoie de procura la intrarea si iesirea din RO daca nu calatoresc cu ambii parinti....Cautati pe siteul Politiei de Frontiera ma bine, legea se refera numai la copiii romani. Sorry Kariguld, am intels ironia cu grija dar legea e lege... Lara w18+ Jamie and Errie 18mths Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali * India*Nepal |
daca ai lucrat tu in aviation yo am lucrat in mina de uraniu
pai la baneasa vine si pleaca doar wizz si alte balarii de companii...deci orice om cu putina logica isi da seama ca nu poti sa trimiti cu copilul cu klm din US si apoi conexiune cu wizz air...heheheheh...
da nah...inca 1 ocazie sa spui cit rahat e la la unii
sinzi_ana spune:
Eu vreau povesti cu experiente...nu certuri
Petra, David are 7 ani jumate....el e un copil independent si responsabil, si asta ma ajuta sa fiu un pic mai sigura de decizia pe care am luat-o....
Calatorim des cu el, iar in ultimile dati am observat ca este foarte atent la ce il inconjoara in aeroporturi si se descurca ...
Stie la ce sa se astepte in avion, si stie cum sunt zborurile trans-atlantice....si cel mai important vrea sa zboare singur, si asteapta cu nerabdare vacanta in Romania.....
lara_c spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Guestus
daca ai lucrat tu in aviation yo am lucrat in mina de uraniu pai la baneasa vine si pleaca doar wizz si alte balarii de companii...deci orice om cu putina logica isi da seama ca nu poti sa trimiti cu copilul cu klm din US si apoi conexiune cu wizz air...heheheheh... da nah...inca 1 ocazie sa spui cit rahat e la la unii |
Guestus, ce crezi tu imi e egal cu O.
Copilul putea sa vina din Spania sau UK, de ex.
De aia am zis unele aeroporturi. Putea la fel de bine sa fie o cursa internationala care sa aterizeze pe alt aeroport din tara.
Ca Sanziana nu a mentionat Bucuresti.Si nici USA in prima postarea. Am zis ca nu stiam de unde e trimis si unde se duce.
Citeste prima postare!!!!!Ci doar ca va calatori copilul singur de undeva din strainatate.
Si eu doar i-am zis sa nu se astepte ca in orice aeroport va gasi camera pt copii ca de fapt pe ea asta o interea nu schimbatul bebelusului.Ala era doar un exemplu. Si da , chiar e de rahat, la propriu!!!!
Lara w18+ Jamie and Errie 18mths
Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali * India*Nepal
kariguld spune:
lara_c, nu era nici o ironie. calatoresc de la 10 ani cu avionul, prima data am zburat peste ocean, la 15 ani, deci stiu destule despre zboruri. si sunt mai mult de treij' de ani!
eu m-am referit in prima mea postarea la zboruri trans-oceanice si la aeroportul international Otopeni.
hai sa dam raspunsuri constructive, sa nu perturbam subiectul.
sanzi_ana, scuze de off topic!
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld lara_c, nu era nici o ironie. calatoresc de la 10 ani cu avionul, prima data am zburat peste ocean, la 15 ani, deci stiu destule despre zboruri. si sunt mai mult de treij' de ani! eu m-am referit in prima mea postarea la zboruri trans-oceanice si la aeroportul international Otopeni. hai sa dam raspunsuri constructive, sa nu perturbam subiectul. sanzi_ana, scuze de off topic! |
ai zburat tu mult..ok... dar daca nu esti membru in "mile high club" de pomana ai zburat.
luxe spune:
[/quote]
ai zburat tu mult..ok... dar daca nu esti membru in "mile high club" de pomana ai zburat.
[/quote]
Hahahah....ai pus punctu pe i,Guestus !!!!!!
kariguld spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
ai zburat tu mult..ok... dar daca nu esti membru in "mile high club" de pomana ai zburat. |
o sa ma inscriu guestus, atunci cand vei infiinta tu clubul
sanzi_ana, cand va trebui sa zboare baiatul tau? sunt multe aeroporturi inchise in Europa, mai ales cele din tarile nordice. din cauza norului de cenusa. inca nu se stie cat dureaza situatia, se spune la stiri.
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
sinzi_ana spune:
Am citit....dar sper ca pana in iunie sa treaca norul!!!! hihi...cine stie ce o mai fi si atunci