Silenzio stampa

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns muffin spune:

Pf, cine mai are timp si rabdare de televiziuni? Chiar nu ma mai intereaza deloc. Am descoperit TV Paprika!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

Preda ... De aia sint si fan

Te cred . Incep sa devin si eu. :)))

Hai sa'ti mai dau un motiv atunci:
Cristian Preda: "Hoara e o mare povara pentru PDL, se adreseaza doar activistilor fanatici"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Citat:

Preda ... De aia sint si fan

Te cred . Incep sa devin si eu. :)))

Hai sa'ti mai dau un motiv atunci:
Cristian Preda: "Hoara e o mare povara pentru PDL, se adreseaza doar activistilor fanatici"

Come to the Dark Side. We have cookies!

:))
(apropo, stii ce-a votat Cristi Preda la referendum, da? In curind, o sa vezi, o sa-mi placa mie mai mult de el, decit tie )

Xeno, pst, pst, ramine intre noi, eu cred ca principalul motiv pentru care PD-L a instaurat boicotul e ca pur si simplu nu mai aveau pirghii pentru a-l opri pe alde Hoara si madam Badea sa bage in sperieti telespectatorii.... Sigur, mai puteau sa le puna un picior in ghips, sa-i lege de calorifer, dar era totusi riscant, puteau scapa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

In spiritul informarii echilibrate , trebuie sa mentionam si ca alte minti luminate considera ca nu, dimpotriva, tocmai Hoara nu trebuie sa lipseasca de la TV, era perfect, si pentru el trebuie musai ca PD-L sa faca o exceptie. Sa-i permita sa ne incinte (si sa ne sperie copiii) in continuare, .

http://www.realitatea.net/lazaroiu--hoara-e-precum-boxerul-jake-la-motta--ramane-mereu-in-picioare_708691.html

"...Organizatorii meciului sunt în pragul isteriei pentru ca Hoara, plin de sânge, fara doi dinti, cu ochii tumefiati, precum Jake La Motta (din Raging Bull), ramâne în picioare clatinându-se si rânjeste catre adversari. ...."

Cum cine-i autorul magistralei descrieri? Consilierul lui Basescu, cin' sa fie.

O petitie-online, ceva? Dati-ni-l pe Hoara inapoi? S-ar asorta cu cea cu marmota.

Mergi la inceput