Silenzio stampa
Partidul-stat tocmai ce s-a suparat pe sat..
Au intrat in www.impactnews.ro/Politic/PD-L-protesteaz%C4%83-pasiv-fa%C5%A3%C4%83-de-atitudinea-Realitatea-TV-%C5%9Fi-Antena-3-32537" target="_blank">silenzio stampa.
Publicul telespectator este in stare de soc si pe cale de a intra in sevraj. Cum? No more Hoara? Nici Oana Badea?
+ + ...
...un partid politic care crede in libertatea ideilor si in libertatea exprimarii nu poate decide boicotul absolut!!!
Ca doar nu-s vedete de fotbal care - iritate de comentariile rautacioase - hotarasc sa nu mai vorbeasca o vreme cu presa.
(S-ar putea argumenta ca o exceptie ar fi, totusi, acceptabila: boicotarea unui post extremist. Dar un asemenea post nu poate exista intr-un stat de drept. Obiectia cade.)
Decizia introduce practic o limitare a libertatii de exprimare.
PD-L are, ca a tinut mortis sa aiba, o responsabilitate publica, si nu o pot nesocoti atunci cand ii irita comentariile adversarilor.
Nu? ;)
Raspunsuri
xenocid spune:
Asta e asa ceva...www.google.com/search?client=ubuntu&channel=fs&q=white house fox&ie=utf-8&oe=utf-8" target="_blank">nemaivazut in lumea civilizata!
S'or fi saturat si ei de atata www.agenda.ro/pictures/diverse-42/mandruta-norica-jacuzzi_b.jpg" target="_blank">balacareala?
iileana spune:
Pai, nu stiu, Xeno, spune-mi tu!
Nu de alta, dar parerile expuse in postarea mea ii apartin de fapt domnului care, alaturi de inca fro' doi ca el, te-a determinat pe tine sa devii fan votant PD-L.
http://cristianpreda.ro/2010/04/09/antena-3-2/
Deci zice prostii???
:/
xenocid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iileana Deci zice prostii??? :/ |
Ah..Preda spunea astea? Pai asa da! Ca el e infailibil in tot ce spune si face de acum pentru urmatorii 100 de ani! De aia sint si fan
Uite, nu poti avea dreptul la libera exprimare renuntand la mult mai elementarul drept de a'ti tine gura. Decizia unui partid, organizatie, individ de a refuza sa se exprime in prezenta unui anume individ, organizatie, partid este o manifestare profund democratica oricat de mult s'ar chinui unii cu apeluri la www.realitatea.net/w4_realitatea-tv-cere-opinia-fij-cu-privire-la-decizia-pdl-de-a-boicota-dezbaterile-postului_708351.html" target="_blank">FIJ sa demonstreze contrariul.
Si nici n'am vazut pe nimeni pana acum iritat de faptul ca celelalte partide au refuzat sistematic sa participe la adevaratele emisiuni politice difuzate de OTV si EtnoTV.
Iar ceea ce se intampla prin studiourile RTV si A123...hai sa fim seriosi...nu poate fi numit jurnalism decat daca acestui cuvant i s'a pastrat pe undeva un omonim obscur care desemneaza o aglomerare de indivizi care vorbesc simultan cu randul.
iileana spune:
citat din mesajul lui xenocid Preda ... De aia sint si fan |
Te cred . Incep sa devin si eu. :)))
Ca doar nu pentru alde Boc-Videanu-Berceanu iti bate tie inimioara alaturi de PD-L...
Xeno, tu nu te concentrezi. Deloc.
:)
citat din mesajul lui xenocid Iar ceea ce se intampla prin studiourile RTV si A123...hai sa fim seriosi...nu poate fi numit jurnalism |
citat din mesajul lui xenocid S'or fi saturat si ei de atata www.agenda.ro/pictures/diverse-42/mandruta-norica-jacuzzi_b.jpg" target="_blank">balacareala? |
Nu, nu s-au saturat, dovada ca numai A3 e supusa boicotului.
La www.antena1.ro/showbiz/tv/lucian-mandruta-trece-la-dieta-de-paine-si-circ-101376.html" target="_blank">jacuzzi si ratzuste de plastic au voie de la stapinire sa se duca dupa pofta inimii.
iileana spune:
citat din mesajul lui xenocid Decizia unui partid, organizatie, individ de a refuza sa se exprime in prezenta unui anume individ, organizatie, partid este o manifestare profund democratica oricat de mult s'ar chinui unii |
Spune-i asta si lui www.evz.ro/detalii/stiri/boicotul-impus-de-sefii-pdl-contestat-in-partid-891866.html" target="_blank">Stolojan, sa nu se mai chinuie.
buli spune:
www.agenda.ro/pictures/diverse-42/mandruta-norica-jacuzzi_b.jpg" target="_blank">balacareala? |
eu nu ma uit deloc la tv.
asa ca ... va rog ... poza asta chiar e adevarata???
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
xenocid spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui buli
eu nu ma uit deloc la tv. asa ca ... va rog ... poza asta chiar e adevarata??? www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@ |
Dap! Europarlamentarul nr. 1 al PNL, fost viitor ministru de justitie, Norica Nicolai face ca hipopotamul la televizor.
buli spune:
oh, pai la astia nu tre sa le mai faci nimic - isi fac ei cu mina lor.
si mindruta ... mai scrie la dilema?
prostitutia pare deja o meserie cinstita
iileana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui buli
eu nu ma uit deloc la tv. asa ca ... va rog ... poza asta chiar e adevarata??? |
Raspund numai din auzite, ca la Antena1 nu m-am mai uitat de ani buni.
Se pare ca da, asta este o noua emisiune de mare angajament, care presupune www.videonews.ro/action/viewvideo/41617/Peter-Imre-si-Lucian-Mandruta-in-jacuzzi/" target="_blank">imersiune si www.protvmagazin.ro/articole/5759645/M-ndruta-a-stricat-6-costume-in-jacuzzi.html" target="_blank">sacrificii. . Pai daca asa "cere" formatul american ... Probabil ca pasul urmator spre grotescul absolut vor fi luptele in noroi, in costume de baie, intre adversari politici...
Merita tinuta sub observatie emisiunea, pentru ca, dupa cum probabil ati observat, Antena 1 nu este pe lista posturilor la care se interzice participarea membrilor PD-L .
Edit: din finalul articolului lui Xeno: "Cu umor, Lucian Mandruta, caruia mediatizarea emisiunii i-a picat cat se poate de bine, a comentat: "Stati linistiti, e invitata si doamna Elena Udrea"."
buli spune:
mama mia, eu am zis ca e o gluma singulara.
pai n-ar fi pacat a boicoteze careva o asemenea emisiune ...
hahahaha si da, mindruta mai scrie la dilema veche despre www.dilemaveche.ro/sectiune/t%C3%AElc-show/articol/umorul-de-ce-nu-i-de-r%C3%AEs" target="_blank">emisiunea cu pricina
ps - ma scuzati, imi dau seama ca am deturnat subiectul, dar nu-mi revin din mirare.