La ce varsta lasam copilul in tabara?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Atunci cand vrea el!

Al meu are 9 ani si inca nu vrea. Asa ca n-am sa-l oblig. Cand o sa vrea o sa mearga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns faby57 spune:

Uuuaaaauuuu!"sunteti niste mame inconstiente" v-ar spune doua mamici de la noi din clasa(cls. a I-a).la 3-4 ani nu cred as fi avut curaj ,dar acum cred ca e suficient de mare sa se poata descurca singur(face 8 ani in iulie).El isi doreste sa castige la SMART dar i-am explicat ca, calculatorul alege si doar daca va avea noroc va putea castiga.Sper sa pot sa-l trimit in tabara,cu toate ca nu stiu daca se vor face tabere,n-am auzit pe nimeni de la clasele mai mari sa spuna de asa ceva.Am gasit oferta pe net la Predeal la vila Select 550 ron/6 noptipensiune completa,dar nu stiu nimic de aceasta pensiune.Daca stiti voi locatii bune va rog sa-mi spuneti poate efectuez eu o tabara..cine stie....ii indeplinesc visul baiatului meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Faby, daca vrei la Azuga, acolo am trimis-o pe fata, sunt conditii foarte bune, mancare ff buna, am vrut sa-ti trimit nr. de mobil pe PM, dar nu ai PM. Sa ti-l activezi. Ei sunt monitori de ski, dar organizeaza si vara tabere fff frumoase. E o zona frumoasa, ferita de vant etc... Eu am s-o trimit, dar in vacanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns faby57 spune:

cred ca am reusit sa activez PM-ul nu stiam ca nu e activat .Merci pentru informatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Citat:
citat din mesajul lui faby57

Uuuaaaauuuu!"sunteti niste mame inconstiente" v-ar spune doua mamici de la noi din clasa(cls. a I-a).la 3-4 ani nu cred as fi avut curaj ,dar acum cred ca e suficient de mare sa se poata descurca singur(face 8 ani in iulie).El isi doreste sa castige la SMART dar i-am explicat ca, calculatorul alege si doar daca va avea noroc va putea castiga.Sper sa pot sa-l trimit in tabara,cu toate ca nu stiu daca se vor face tabere,n-am auzit pe nimeni de la clasele mai mari sa spuna de asa ceva.Am gasit oferta pe net la Predeal la vila Select 550 ron/6 noptipensiune completa,dar nu stiu nimic de aceasta pensiune.Daca stiti voi locatii bune va rog sa-mi spuneti poate efectuez eu o tabara..cine stie....ii indeplinesc visul baiatului meu.

De vrei sa vb despre aceasta vila,trimite-mi un e-mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

si eu stau si intorc pe toate partile problema... de asta toamna facem dans sportiv, in iulie se pleaca in cantonament. cel mare (7 ani in aug.) e ok cu plecatul in tabara, dar nu si cu programul de cantonament. cica sa=i gasesc o excursie in care se urca pe munte, nu de-asta sa danseze toata ziua...

cea mica (4.8 ani in iulie) se codeste. ea vrea in cantonament, vrea sa danseze, dar nu prea ar pleca singura, pe motiv ca nu are cine s-o stearga la fund. atat. ii tot repet... ca nu se plange dupa mama, ca va sta singuriga, ca trebuie sa se imbrace singura, sa aiba grija de lucrurile ei. nicio problema. doar cu hartia igienica are ce are.

dar daca ea se hotaraste sa plece, o las (ramane tati, care e in categoria "cine ii leaga sireturile")

in schimb am vb cu antrenorul... i-am zis cam care e situatia, ca va trebui ajutata, pieptanata, sa-i spuna cineva cu ce sa se imbrace, daca e frig, etc... mi-a zis ca nu-si face probleme, cel putin de pieptanat sigur se gasesc cateva fetite sa o transforme in papusa, iar cu restul... au mai avut, si e ok.

aseara, cand toti copiii vorbeau de plecare in cantonament, m-a anuntat ca pleaca si ea. no, sa vedem . pe 15 mai va anunt verdictul, ca e ziua de avans.

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Si eu il las - va avea in jur de 7 ani in august la momentul plecarii - desi, daca ma intreba asa ceva cineva acum cateva luni ma uitam ca la urs la el... Intre timp am realizat ca trebuie sa invete sa se descurce singurel... Acum, nu radeti, am aranjat sa pelce si una din bunici cu ei!!! Dar oricum, EU am mai crescut si m-am maturizat si am acceptat sa il las in tabara... ceea ce e remarcabil la varsta mea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Si fata mea v-a merge in tabara in luna iulie, v-a avea atunci 7 ani si 4 luni, am emotii , cum a spus si carmen, tb. sa invete sa se descurce singuri.

lili@domnisorica daria

hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Martie si Ni-na, v-am trimis cate un mesaj. Eu strang informatii despre tabere, tare mult mi-ar placea ca baiatul meu (8 ani si jumatate, clasa a II-a) sa mearga la vara intr-o tabara.
Daca mai aveti informatii, raman recunoscatoare.

Numai bine,
Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

prima tabara ( de 5 zile, undeva langa rasnov) a fost la 6 ani, la sf grupei mari de la gradi, si de atunci a mers in fiecare an.
asta vara, la 8 ani, sf clasei 1, a plecat in tabara de 2 sapt, in germania, cu avionul. a fost de fiecare data foarte incantata, si spre marea mea uimire nu s-a imbolnavit si nu si-a pierdut nimic.
anul asta repetam figura cu tabara de 2 sapt in germania.

mada

Mergi la inceput