La ce varsta lasam copilul in tabara?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Copiii mei merg in tabere de la 4 ani, iarna la ski la Predeal si vara tot acolo dar fac drumetii, merg in pestera, se dau cu tiroliana sau se catara pe stanci. Laura merge de la 8 ani si in tabere de ski in Austria, tot cu baietii de la Predeal, anul trecut a fost pentru prima data in tabara in Apuseni cu corturile. Au mai pierdut maruntisuri, au mai venit si cu altele care nu erau ale lor in geanta, au venit uneori(Laura mai ales) cu majoritatea lucrurilor nepurtate si cu explicatia ca s-a gandit sa n-am eu prea mult de spalat dar a fost f. bine de fiecare data. Avem deja cateva zeci de tabere la activ asa ca as putea spune ca nu-mi prea mai fac griji cand pleaca, stiu unde, cu cine, ce fac. Copiii sunt fericiti iar noi avem cate-o saptamana de respiro .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Fi-miu la 4 ani a fost in tabara la munte vara, cu gradi si s-au descurcat cu el, la 4,5 ani a fost la ski, la 5 ani a fost in cantonament la ...Piatra Arsa cu clubul de sport ...nu era nimeni din gradi, erau numai antrenori. Aici a fost mai ...neasteptat pentru ca ...chiar a venit inapoi cam jegos si cu vocabular imbogatit de mi-a luat 2 saptamani sa-l invat sa nu mai injure ca la usa cortului.

Recomand taberele cu mare incredere!! Pantofii si sandalele pot fi cu arici si s-a rezolvat problema, in loc de hartie igienica se pot da servetele umede si iar nu mai e o problema. De ex acum inca nu are 6 ani dar a invatat sa isi faca singur ghiozdanul pentru club, stie sa-si ia schimburi din sifonier, sosete, nu-si mai pierde lucrurile...e un mare avantaj tabara. A invatat chiar sa manance "in viteza" daca trebuie sa se incadreze intr-un timp dat ceea ce eu acasa nu am reusit niciodata sa il invat.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Ce-mi place subiectul, am deschis si eu unul in care ceream recomandari de tabere acum vreo luna.

Fata mea cea mare a fost prima (si unica data) in tabara la 5 ani, la ski, la Predeal. I-a placut in tabara, nu i-a placut ski-ul.

Ar mai vrea sa mearga, din nefericire la scoala lor nu se organizeaza tabere si acum sunt si eu in cautari pentru la vara. Plus ca eu mai am o fetita de 5 ani care sigur va vrea si ea si trebuie sa gasesc o tabara unde sa le accepte asa, cu varstele diferite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_adi spune:

Fata mea are 11 ani si va merge pentru prima data in tabara anul acesta.Este o tabara langa Orastie, in locul unei foste organizatii militare, care a fost transformata intr-o asa zisa "unitate militara de vacanta". Aceasta tabara va oferi tinerilor actiune, team building, joc, distractie, dar mai ales oportunitatea de a invata ce este respectul fata de camarad si fata de autoritate. Poate cunoscatorii vor citi aceasta postare si in acest mod vom putea face schimb de pareri.

Mergi la inceput