Ati emigra in alta tara? (5)
Raspunsuri - Pagina 30
vikinga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 vikinga, in Romania traiesc 'tz' milioane de barbati potenti. Nu stiu un numar, dar hai sa zic, asa... 7 milioamne? 8 milioane? (cred ca am zis ca mult). Mno, din astia, cati (ca procent sa zicem) ar reprezenta categoria descrisa de tine atata de plastic in ultima postare? Sunt ei reprezentativi? Ei, cei 2, 3, ... hai 5 ..6% = toti barbatii romani? Despre asta e vorba in propozitie, despre o generalizare plecand de la cateva cazuri a celor 100 de idioti care se plimba pe la TV si prin click si can-can, fluturandu-se ca exponenti ai societatii romanesti. Bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
beren spune:
Daca doreati sa revedeti ...
http://www.youtube.com/watch?v=_AOeSrLCD-U&feature=PlayList&p=6089AF9774D1E4BF&playnext_from=PL&playnext=1&index=22
ruxandra_sb spune:
citat din mesajul lui Laura25 Nu poti tu, persoana fizica, sa faci contrat de munca unei alte persoane fizice. |
Se poate. Este o procedura relativ greoaie si presupune alergatura luna de luna, dar se poate ca tu (persoana fizica) sa angajezi alta persoana fizica.
..timpul sterge totul, dar focul naste foc (Iris)
Alizee spune:
Din cate stiu, in America, cine are bani, are acces la sistemul de sanatate, cine nu, n-are decat sa-si dea obstescul sfarsit.
La noi, nu este chiar atat de rau si inuman.
Amandoi parintii mei si socrii sunt pensionari si bolnavi, unul mai ceva ca altul. Dar toti, fara exceptie, au dreptul la consult gratuit, spitalizare gratuit, medicamente compensate. Au iesit la pensie pt limita de varsta sau de boala. Nici macar unul din ei nu a platit vreun ban la comisii.
Cine da bani, este la fel de vinovat ca si cel care primeste. Incet, incet se va termina si cu practica asta paguboasa.
Totusi, sistemul nostru de sanatate nu este chiar atat de dezastruos.
Dar trecem printr-o perioada f grea din cauza crizei.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Guestus spune:
citat din mesajul lui vikinga [ Laura dar n-am eu timp sa fac procente la romani si nemti pe asa teme, nici nu ma intereseaza o statistica de gen. Io zic din ce am vazut in jur in ro inainte si din ce vad aici si din ce citesc pe DC-ul romanesc si pe ala nemtesc. Si n-are treaba cu potenta mascului indiferent de natie, are cu gradul de independenta, suportabilitate a nevestii si cu gradul de corupere a unei eventuale tinere dispusa sa inchida ochii la verghiete pt un ban de chirie. |
d"aia au aia bordel la fiecare colt de strada in germania...ca este o mare lipsa de amante.
da acum ce este mai bine...o amanta sau una de la bordel. ...bineinteles ca amanta e cea mai scirbavnica...
ruxij spune:
Iar s-a scris mult. In problema cu bonele, eu tin cu mamicile din Romania. Viata e destul de grea, cred ca fetele din afara exagereaza lovind in mamicile cu bone (sau are ca substrat working moms-stay at home moms IAR??). Au nevoie de bona mamicile care muncesc si cu asta basta. Nici eu nu fac forme legale femeii care face curatenie si nici mexicanului care tunde iarba. Cel din urma are el o firma legala si ma gandesc ca isi plateste impozitele, ca orice firma. Dc. nu, problema IRSului. Nu vad nimic rau in treaba cu bonele si de fapt nici aici nu's toate cu "forme legale".
ruxij spune:
Vikinga, sa o lasam mai moale cu Germania, o societate misogina. Unde nu exista oportunitate egala pt. femei. Nu exista crese, nu exista suport. Singura solutie este fie sa stai acasa, fie sa nu faci copii. Dc. e Germania asa tare, de ce are natalitatea cea mai scazuta din Europa? Iti zic eu de ce. Din cauza ca nu exista suport pt femei sa poata munci si sa aiba si copii. Si atunci alegerea nu e dc. vor munci, ca unele sunt nevoite sau vor sa munceasca, ci dc. vor face copii sau nu. Si statul asta la mana barbatului nu e pt. oricine, iar atitudinea societatii germane cf. careia mamicile care muncesc sunt "mother crow" nu ajuta la nimic, e o atitudine plina de venin. Se mai mira ca mvai avem natalitatea jos. Mai uitati-va la Franta, ca aia au mai multa grija si dupa aia vorbiti.
vikinga spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
|
blackpanterro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
d"aia au aia bordel la fiecare colt de strada in germania...ca este o mare lipsa de amante. da acum ce este mai bine...o amanta sau una de la bordel. ...bineinteles ca amanta e cea mai scirbavnica... |
LOL, normal ca amanta e mai scarba ca ea vrea barbatul alteia pe cand tipa de la bordel vrea doar plata pe ora aia, o doare pe ea in cot de barbat :)))))
Adriana 19+ si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
Guestus spune:
amina marina nu ne spune totusi nimic despre cum intelege ea prin ochii unui romance japonia? ea fost ea oare la un teatru japonez...la un kabuki?