Ati emigra in alta tara? (5)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Laura 25, unele gradinite iau copiii de la 2 ani jumate insa doar cind mama munceste un anumit nr de ore pe zi, in fine e o lege noua.Loc la cresa il obtii cu mare greu si doar in anumite conditii si cu loc rezervat inainte de conceptia copilului.Pina intr-un an-un an jumate-doi marea majoritate a familiilor isi cresc copiii singure, acasa.Dupa 2 ani ori se sta acasa numai dintr-un venit pe familie, ori se angajeaza o tagesmutter, un fel de bona la 5 copii, care ii are in grija 4-6 ore pe zi contra circa 300euro de copil. Se platesc si impozite in ecuatia asta.Ori au-pair.Dar cum zici si tu inteleg ca va exista si un cadru juridic pe viitor.Eu n-am nimic cu nimeni, fiecare sa-si ia ce bone si menajere doreste. Eu intrebasem daca e un apanaj al bogatilor, atita tot. Si daca e, pai de ce sa fie scutiti de plata unui ban mai gras pt asa o munca. De ce sa nu fie platit un impozit?La fel cu meditatiile. Si cu o groaza de alte servicii care fac obiectul muncii la negru.Pai mamele sarace cum fac? Ori in casele lor e deajuns un singur venit?Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui speed

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Diferenta este ca la noi in tara se intampla sa aiba scutire de la sport si 20 din 24 de elevi , cum era la mine in liceu , ca sa nu se oboseasca bietii copii.

vrei sa spui ca au scutire pe nedrept?? greu de crezut ca parca medicii din Timisoara nu iau spaga...

In primul rand nu am afirmat ca medicii din Timisoara nu primesc bani , nu stiu daca ai observat dar sunt impotriva generalizarilor ;)
In al doilea rand , nu trebuie "spaga" , ca dac a merg la medicul meu de familie imi da si motivare si scutire si tot ce vreau .
Dar pana una alta m-as lega de parinti si de elevi , ca sunt toti maturi respectiv adolescenti dar sunt de acord cu chestiile astea . Sa nu oboseasca , saracii.

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vikinga

Ei nah ca s-a legat careva de barbatii vostri acum.
Atita drama.
Bine cum ziceti voi, in ro nu se poarta amantele tinere.
Si nici bonele la negru.

Mai nu inteleg de ce aparati ceva ce e de condamnat pina la urma.

Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Numai in Romania se poarta amantele? Ca sa vezi
2 exemple rapide : Clinton si un coleg de lucru de-a lu tata care i-o tragea sotiei unui alt coleg , sotie care lucra si ea in firma. Ba cum nu era destul , sotia si-a lasat sotul care are probleme grave de sanatate si i-a luat si apartamentul. Pe bune ca nu sunt romani astia.
Daca ai chef cand te plicti , uite aici :
http://www.chatcheaters.com/index.html

Chestia asta cu adulterul in Romania e ca si cum ai spune ca doar romanii fac caca. Celelalte natii nu fac asa ceva. Ei elimina toxinele sub forma de margarete in timpul somnului.

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Unele mesaje ma amuza cu atata ura si incrancenare.
Si eu care credeam ca am ce invata de la cele plecate... Printre jumatati de adevaruri sau adevaruri denaturate, ni se arunca cateva insulte peste gard.
Si eu am problemele mele, dar chiar asa sa va casune pe o tara intreaga.

E adevarat, vanzatoarele sunt asa cum sunt, dar nu peste tot.
Barbatii romani nu se omoara cu ajutorul la treburile casei, dar ia sa-i puna nevestele la treaba ....
Eu nu am avut niciodata ajutor la crescutul copilului sau in gospodarie. Dar i-am cerut sotului ajutorul, explicandu-i ca suntem doi, iar cel puternic este el, nu eu.
Din toata incrancenarea unora, eu inteleg ca in alte tari este mai bine fiindca economia tarii respective este dezvoltata, nu ca ele, personal, au vreun aport la bunul mers al lucrurilor din acea tara.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Hannen,zau ca nu stiu unde,dar nu e normal asa ceva.Spun prin prisma faptului ca si mama e pensionata pe caz de boala si sincer,nu cred ca a dat bani pe la comisii,de cate ori a fost.Eu n-am auzit-o sa dea,stiu ca se duce cu flori si bomboane,dar bani nu.Nu poate sa solicite schimbarea comisiei?Dar tu sti de ce se intampla asta nu?Din cauza celor asemeni prietenei Llaurei,care dau foarte multi bani,pentru un drept care nu li se cuvine.
Zicea Boc ca face si drege,trimite comitii si comitete sa verifice,sa paraverifice,la aia descrisi mai sus n-a ajuns nici o comisie
La mine la mosie,cred ca 30% din sat erau pensionati pe caz de boala,unii pe bune.dar marea majoritate inchipuiti!E si cand s-au lacomit aia rau de tot si s-a sesizat cine trebuia,si au inceput controalele,doctorul si asistenta au dat foc la aproape toate dosarele.Astia au taiat pensiile la toti si i-au chemat la audieri!Unii dintre ei,au trebuit sa se duca pe la toate spitalele pe unde au fost internati,sa caute in dosare,sa vina cu documentele care nu mai exista la dosar,sa dovedeasca ca ei au pe drept pensia!celorlalti,li s-au cerut banii inapoi,nu stiu cati dintre ei or sa platesca,dar macar s-a facut ceva!D'asta zic,ca o sesizare totusi ar fi binevenita.

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Xio hai ca poti mai mult decit concluzii din astea de aruncat intre doamnele la rafuiala. Sa le lasam pt grupul de atac format deja.Stergem acum subiectele de la in unul ori in paishpe si gata suntem toate de acord. No si iar intreb ce-i de aparat atita? Un domn roman cu bani, asa din tiparul afacerist descurcaret cu 3 mobile si chei de masina pe deget de ar munci mai mult si ar plati mai gras filipineza sclava isaura si pe toti aia de-i muncesc si-l lustruiesc ca sa se simta el mare domn juano popesco de ferentari nu ar mai avea atita timp de intretinut tinere studente din provincie si uite asa bani la buget de scoli, gradinite, cercetare si etc.Dar daca voi ziceti ca-i amuzament cine sa va mai inteleaga.Eu venisem sa apar romania europenizata p'aicea la subiect si vad ca va amuzati teribil de munca la negru si alte teme-n ton. Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Vikinga , hai pls
Adulterul exista de cand exista si caca-ul , cateodata ma intreb care a fost primul
Daca te duci pe niste forumuri din alte tari vei vedea si pe acolo aceleasi lucruri , ca oameni sunt peste tot in lume.
Acu' , chiar asa , sa afirmi ca aici barbati inseala si in alte tari nu , mi se pare de rasul curcilor.
Ti-am spus , e ca si cum ai spune ca romanii fac caca , ceilalti nu .
Nu a spus nimeni ca nu exista adulter in Romania , au contraire , tu esti cea care afirma ca nemtii nu-si inseala sotiile
Adulter exista si la romani , si la nemti , si la americani.
pls nu mai spune asa ceva

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

vikinga, in Romania traiesc 'tz' milioane de barbati potenti. Nu stiu un numar, dar hai sa zic, asa... 7 milioamne? 8 milioane? (cred ca am zis ca mult). Mno, din astia, cati (ca procent sa zicem) ar reprezenta categoria descrisa de tine atata de plastic in ultima postare? Sunt ei reprezentativi? Ei, cei 2, 3, ... hai 5 ..6% = toti barbatii romani? Despre asta e vorba in propozitie, despre o generalizare plecand de la cateva cazuri a celor 100 de idioti care se plimba pe la TV si prin click si can-can, fluturandu-se ca exponenti ai societatii romanesti.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Exista si aici mai cum sa nu, asta-i buna. Si problema nu e inselatul, ca fiecare face ce vrea in asternuturi, ce ma intereseaza pe mine ca doar nu tin evidenta romanilor ori a nush ce natii. Fiecare face ce doreste, asta-i buna. Nu-mi puneti mie acrituri de vorbe din astea-n gura.Ma credeti ori ba, eventual poa' sa confirme si fetele de prin alte tari daca in jurul lor vad atitea fete tinere intretinute de barbati bine, daca ele cunosc neveste care tolereaza amante la nesfirsit, daca au intilnit mentalitatea "las' ca e barbat".Pur si simplu nu e specifica nordicilor din cite vad eu. Ok divorteaza, fac intre ei permutari de nu mai stii care si cum, au alte negative, nu-s eu deloc aia care zice ca toate put in ro si aici vai e ca in carti.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Nici nu stiu cum sa incep, ca nu sariti pe mine... Nu stiu ce ati scris, dar inainte de a o face vreau sa precizez ca situatia cu cunostinta cu care am iesit la cafea este reala si nu e izolata, reperezinta o anumita categorie din Romania, din pacate nu chiar restrinsa, dar ca poate exista la fel de bine in orice tara si nu este neaparat reprezentativa... am adus-o mai mult in gluma in discutie... dar nu o retrag, pentru ca stiu sigur ca aici ii este locul. Iar despre situatia batrinilor, a sanatatii in Romania nu am zis-o prin comparatie, am zis-o cu tristete: am mama batrina, am socri batrini, doua persoane apropiate din familia mea s-au stins in ultimul an datorita unor boli incurabile in niste conditii inumane, lasati sa moara la propriu. Asa ca, desi imi iubesc tara pina la lacrimi, nu pot si nu vreau sa fiu oarba la aceste lucruri: sint bube rele, purulente, pina cind nu se vor accepta, nici nu se va face mare lucru. Rog romancele sa nu se supere prea tare si sa se gindeasca un pic si sa nu plice in plasa celor care spun ca totul e bine din acest punct de vedere in Romania. Repet, nu fac comparatie cu absolut nimic, ma refer strict la problemele reale, dureroase ale Romaniei de astazi. Nu e vina mea, ca am plecat, nici a voastra ca locuiti (inca - sic!) acolo, este una din realitati.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput