Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Am vazut hainutele si burtica, ce slabuta esti, se vede frumos tare burtica!!
eu vreau sa o obisnuiesc la 20-max 21 grade ca eu tin in dormitor la noi 16-18 nu mai suport caldura!!

Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
23+ cu

aa, mi-am adus aminte ca am citit in "Mama si copilul" ca temperatura ideala pentru copil la inceput este 22-24 grade ziua si 18-20 noaptea...

si mai scria acolo sa eviti variatiile de temperatura...dadea ex trecerea din baie in camera si din casa vara (cu aer conditionat) la temperatura de afara...

maine mai citesc o data si va zic exact, ca la ora asta neuronul nu mai functioneaza prea bine

Bulina 27+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Noapte buna delfinariu

Somn usor si vise placute! dau stingerea, ca a ajuns in sfarsit Mos Ene si pe la noi!

Bulina 27+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

merci racusor o sa am ceva activitate, eu nu am nicio poza cu burtica, am incercat sa imi fac in seara asta si n-am reusit decaty sa pozez oglinda, maine il pun pe sotz

intr-adevar nu e bine sa duci copilul imbaiat de colo colo, d-asta la primul faceam ritualul in domitor, dar ma gandesc ca daca il si imbrac in baie e ok

eu am asa un pic emotii cand il vad pe bebeloi asta mare, parca am uitat cum il tineam cand era mic, cum il spalam, nu prea mai pot sa-mi imaginez unul mic de tot

cu bobinache 27s+
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

CD tu .. , eu ce sa mai zic, tot ce stiu e din lecturi fara practica!!
eu cand am cautat casa am cautat fara aer condi si fara clima ca ma doare capul groaznic de la ambele, si am avut mare noroc ca am gasit cu sistem de racire si incalzire in pereti podele tavane ( aici e foarte uitlizat sistemu ca centralele clasice au avut explizii si rateuri)asa ca nu am probleme cu variatiile, aviz celor care construiesc acum, e absolut util, si iarna si vara, il shimb de la un buton, si mai ieftin decat clima dar se face din constructie!

Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Noapte bbuna fetelor, eu o astept pe sora mea asa ca ma apuca 2 noaptea, sotu e la meci

Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

http://family.webshots.com/photo/2574379300103962562YOaIvt
http://family.webshots.com/photo/2604149890103962562BNHzOm

Ultimile achizitii pentru bebei, stiti ca v-am spus ca e salonul pentru bebei aici, toata ziua am stat acolo, numai copii, numai burtoase, a fost duper, am placat cu 3 sacose pline de produse gratuite, esantioane, cupoane cu reduceri, materiale informative, etc....

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 20+ de Tudor Sebastian si inca deliberam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Multumim de capitol !!!

ELADEA singura,cu ceara,cam greu cu burta ,ajutor cu oglinda ,eu fac tot tot ,dar mereu zic ca gata,ma duc la cosmetica data viitoare...dar parca nu imi vine cu ditai burta.
desi..nu stiu de ce ma chinui singura.cred ca mi-e mai lene sa plec ..
lama nu o suport,ca a doua zi esti la fel.
ceara nu doare daca faci des si parul e mic mic.
dar daca nu vrei ceara,decat lama iti recomand masina de tuns ,sunt speciale pt zone ,sunt si cu baterii sub apa...eu am tot arsenalul de masinarii,electrice,tunzatoare,smulgatoare,ceara de toate felurile ,aparate cu ceara vreo doua electrice,zici ca am aresanal de tortura !!!!

eu am avut si unghii mai lungi,dar nu foarte,si nu e problema cu bebelusii
mi se exfoliaza de ceva vreme si le tai .

COTEASCA,nu stiu cum e cu bagatul pe vena Asa o fi acolo.oricum nu mi se pare normal sa platiti voi o proba care e importanta pt copil.si adca nu e,atunci pana la urma iarasi,de ce sa platesti??
eu am facut cele doua teste la doua sarcini in spitale diferite,si era cu acelasi suc f gros si f dulce.
la a treia sarcina inca nu am facut,e alt spital,dar cand am fost la analizele de sange,tot acolo erau gravidele de 8 luni si am vazut ca le daddeau sucul si asteptau o ora.pt ca pe ele le rezolvau inaintea noastra,ca sa aiba timp sa astepte ora aia.de-aia am vazut ca si aici procedeaza la fel,erau toate cu aceleasi programari obligatorii,spitalul e de stat.
dar probabil in Ro nu plateste statul analiza asta,si trebuie sa platiti voi,ceea ce nu mi se pare normal,ca o gravida sa isi plateasca analizele...si apoi se vaita ca nu creste natalitatea,dar conditiile ...
Daca as fi in cazul tau,atunci daca medicul ar zice ca nu e cazul,nu as mai face analiza asta.
eu nu as mai face-o defapt acum ca stiu cum e,dar nu am cum sa o sar..

vorbeste sa foloseasca ceara noua !
eu unde ma duc folosesc ceara care nu se mai poate folosi,si in bucuresti am fost la fel la un salon normal,si luau ceara cu hartie,de pe hartie nu o mai refolosesc.
intreaba fetele care stiu ca folosesc ceara de unica folosinta.
ca la ceara refolosita nici eu nu m-as duce.
dar sigur gasesti !si cred ca la acelasi pret.

NELA laptele se punea la congelator in niste pungute,sa afli din timp und el egasesti si cumperi cand va fi cazul.
aici concediul de maternitate e doar 4 luni si toata lumea foloseste metoda asta,la frigider parca se tine 2 zile...
eu il aruncam ca aveam prea mult..

CADITE DE BAIE,da au dreptate fetele,cautati cada cu dop,cu furtunas,sau mese de infasat cu cada cu tot cu furtunas,si chiar daca ii spalati in camera,se poate pune furtunelul ala intr-un lighean sau in ceva si dus usor la baie..

eu aveam masa de infasat,si are incorporata cadita ca de musama,moale,cu furtun .la final scoteam apa in galeata de la mop.

ca vor fi fete ca vor baia in camera.

apa o aduceam de la bucatarie,intr-.un lighenus.
la 6 luni ii bagam in cadita de plastic,cu forma de stat in fundulet,dar pusa la cada de la baie .apoi in cada mare.

MAYA ai pus poze tot aclo la picasa?
nu am mai intrat de ceva vreme acolo,am sa intru sa te vad si sa vad si celelalte fete care au mai pus poze noi.
era o metoda sa vezi pozele puse noi,dar nu mai dibuiesc..
ca sa nu mai iau toate albumele la rand.

CARMEN super asa racire prin pdea si pereti !!!
eu nu am probleme cu aerul condi,in masina punem iarna si vara cu copii cu tot,in casa pun in sufragerie si se face rece in toata casa ,si daca nu stai chiar acolo sub el nu e problema,mai ales ca il pun sa bata in sus,nu sa valaie.
in masina important e sa nu bata in capul meu,pun la picioare,si eventual dau mai incet .adica dau grade putine,dar putere mica,sa nu valaie rau paru-n cap
nu am inchis aerul in masina cu copiii,le-as face mai rau sa transpire si sa se umple de bube,dormeau ca bortacii !

BAMBOLETTA-da,tu iei coerct fierul.

CARLA se poate face masaj stand in fund Cheama pe cineva acasa,ca sa nu te mai deplasezi,se fac masaje speciale pt gravide.
Sora-mea e fizioterapeuta,si eu nu stau la masaje,nu suport sa puna cineva mana pe mine,doar cand sunt prea bolnava mai accept sa imi faca sotul (nu acum gravida) asa pe ici pe colo...
poate asa doar o uleiere as accepta,dar masaje de fizioterapie...imi muta oasele din loc

21+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

va ziceam de cosul in care au doirmit 6 luni langa patul meu.
asa arata gol,fara "impracamintea" lui.aici il instalam pt venirea lui Andres,Sofia se urca in el ,avea 1 ani si 4 luni cand s-a nascut el.caut poze si cu cosul "imbracat".deci peretii sunt moi,dintr-.o impletitiura ca de rafie.si picioarele sunt din aluminiu si se strang,cosul are manere si se poate deplasa prin casa oriunde.e destul de mare pt un bebelus,mai mare decat un landou.
aici :COSUL .

AICI venisem cu Andres acasa.

AICI era Sofia ,avea deja cateva luni ,si incapea lejer in cos.

21+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Buna dimineata, fetelor!

de astazi am intrat in saptamana 25, cu Dumnezeu innainte.
Aseara am fost la botezul unui bebe, un bebe minunat, era atat de cuminte, il pusesera parintii intr-un balansoar din acela cu jucarele, nu a plans absolut de loc, nici aglomeratia si nici muzica tare nu pareau sa-l deranjeze.
In schim bebele meu facea tumbe de la muzica

saptamana 25 Ducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Aelita ce copii frumosi, fetita m-a dat pe spate, bombonica nu alta , si rochit o minunatie.

saptamana 25 Ducu

Mergi la inceput