Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Carmen, imi pare rau ca treci prin asta...mananci multe fructe?

eu inainte de a fi insarcinata mai aveam probleme uneori cu mersul la baie, dar parca acum e mai bine

eu mananc dimineata lapte cu cereale, fructe vreun kg pe zi si daca am zile cand chiar nu vrea, imi fac o cafea cu mult lapte si atunci succesul e garantat...bine, pot sa amestec orice, ca nu ma stric la burta, dar macar mi-e usor sa merg...

iar asta cu gazele, abia astept sa scap de ele inainte nu reuseam, oricat de tare ma balonam, acum insa...

Bulina 27+ cu poznas

mananc mere, prune uscate, si toate fructele posibile, 2 litri de apa, cafea cu lapte dimineata cu paine neagra cu gem, salate multe, am o dieta buna, nu am schimbat nimic fata de acum 2 sap cand ieseam zilnic, doar am adaugat magneziu

Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

maya, sa iti traiasca mamica, foarte frumoasa

ce dulce erai

Bulina 27+ cu poznas

Mergi la inceput

Carmen, si eu iau magneziu de vreo 3 luni, 2 pastile pe zi (de 200 mg de la Walmark)

intr-adevar mi-a zis dr ca poate sa provoace constipatie...

daca il scoti, vezi sa nu dai in altele, sa ti se intareasca burtica sau sa ai contractii...eu de asta il iau...

de cadita...o sa vedem atunci...cred ca si in baie, si in camera...fiind vara, e cald, si nu cred ca o sa conteze prea mult unde facem baita. unde e mai mult loc probabil

Bulina 27+ cu poznas

Mergi la inceput

sa incerc sa ma culc de acum, ca delfinasul meu nu vrea sa doarma...de la ora 6 de cand am fost la film la mall tot face tumbe...off, nu trebuia sa beau si nestea si cola ca l-am zapacit de tot, bietul de el...cred ca maine doarme dus

Bulina 27+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Am vazut hainutele si burtica, ce slabuta esti, se vede frumos tare burtica!!
eu vreau sa o obisnuiesc la 20-max 21 grade ca eu tin in dormitor la noi 16-18 nu mai suport caldura!!

Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

maya, sa iti traiasca mamica, foarte frumoasa

ce dulce erai

Bulina 27+ cu poznas

Nu mai stiu la ce delfinasa am vazut pozisoare de cand era micuta... mi/a placut atat de mult ca am trecut la 'operatiunea scanare'. Urmeaza 'va urma'... dalea haioase
Eram o grasana, iar cand am inceput sa ma lungesc... o scandurica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

vreau sa ma uit si eu la poze, imi da cineva login si parola, please..

racusor suport din ala aveau la spital cand am fost internata cu Robert si parea stabil...dar nu poti sa intorci capul nicio clipa (oricum nu o faci) iar cand e mai mare cred ca devine un pic periculos, depinde cat de activ e bebe la baita oricum pentru inceput e foarte bun
noi nu am avut niciodata nevoie de covoras in cadita asta, partea cu suport unde sta bebe e antiderapanta, n-a alunecat niciodata

carmen la primul bebe puneam cadita in dormitor pe patul nostru, era un intreg ritual, asezam tot felul de chestii pe pat ca sa nu se ude, tot se facea apa, aduceam apa in 2 oale, il limpezeam cu o canuta...si apoi da-i si cara cada plina cu apa sotule
tocmai d-asta nu vreau sa mai procedam asa, cum ziceam baie e foarte departe si ar fi mult peste mana, direct cu caditza pe cada mare si sper sa am loc sa pun in baie un dulap inaltut pe care sa pun o masuta de infasat

cu bobinache 27s+
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Mergi la inceput

Carmen, nu stiu ce temperatura voi putea mentine in casa la vara in Bucuresti, vara la bloc e crima si pedeapsa..

daca Doamne ajuta ne mutam pana se naste delfinasul, speram ca in noua casa e ceva mai racoare ca aici ...

mercic am luat 10 kg sunt puse bine pe ici colo

Bulina 27+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Va burticilor. 'Mos Ene' tot trece pe la mine... asa ca trag obloanele sa vada ca sunt copil cuminte. si poate o sa/mi dea un vis frumos iar mine/poimaine o sa se implineasca...

Mergi la inceput

CD ai PM

poate ne mai pui si tu niste poze

Bulina 27+ cu poznas

Mergi la inceput