Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Carmen, imi pare rau ca treci prin asta...mananci multe fructe?

eu inainte de a fi insarcinata mai aveam probleme uneori cu mersul la baie, dar parca acum e mai bine

eu mananc dimineata lapte cu cereale, fructe vreun kg pe zi si daca am zile cand chiar nu vrea, imi fac o cafea cu mult lapte si atunci succesul e garantat...bine, pot sa amestec orice, ca nu ma stric la burta, dar macar mi-e usor sa merg...

iar asta cu gazele, abia astept sa scap de ele inainte nu reuseam, oricat de tare ma balonam, acum insa...

Bulina 27+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Carmen la fel e si la mine cu mirosul. dar uite ca mi-ai dat de gandit cu magneziul. ca de cateva zile iau 2 pe zi si cam coincide momentul in care au inceput gazele. si stiu ca e dureros, eu am crezut ca am contractii initial

----------------------------------------------
my somebody....

26+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Si eu mergeam la cosmetica, insa de cateva saptamani bune am apelat la lama de ras si sunt multumita de rezultate.
Eu sunt intr-o dilema cu laptele pe care il mulgi, il poti pune in sticla la congelator si reutiliza alta data?
Asta ar fi o chestie faina pentru cazul in care mai vrei sa evadezi 2-3 ore.
Va pupicesc de noapte buna.

21 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

am pus si eu poze cu burtica din saptamanile restante

si cu cateva din hainutele lui bebe azi am fost la shopping, cam scumpe dar sunt multumita de achizitii ! Doamne ajuta sa fie bebe sanatos

m-am hotarat si ce cadita vreau...OK BABY ONDA EVOLUTION,cu suport de aluminiu (spunea si CD de cadita asta si mi-a recomandat-o si nasa mea...am vazut la un magazin azi, dar o comand pe net ca e mai ieftina

Bulina 27+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

nela laptele muls se poate pune la frigider sau la congelator pentru mai mult timp, sunt multe mamici care merg la munca devreme, la 5-6 luni si continua sa alapteze si dupa un an in felul asta

balonarea ma omoara si pe mine, sunt momente in care pur si simplu nu ma pot misca din loc de durere de burta, simt ca pleznesc daca ma misc si cand reusesc sa elimin gazele ma lasa imediat, probleme cu constipatia am avut de cand ma stiu, cu dureri din alea groaznice, acum e mai binisor

cu bobinache 27s+
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

racusor la onda exista si niste suporti de plastic care se fixeaza pe cada in baie si asa nu te mai apleci foarte tare si e fain ca dupa ce termini poti sa scoti dopul de la cadita si se duce apa rapid, nu te mai chinui sa versi, uita-te si dupa aia, vezi care ti-ar placea mai mult, noi nu am avut, dar acum o sa cumparam, nu mai am de gand sa spal copilul in dormitor pe pat (e departe baia de dormitor, se traverseaza toata casa)
de fapt aici intervin taticii ca ei vor cara caditele cu apa al meu era terminat de spate

cu bobinache 27s+
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Mergi la inceput

CD, am vazut si suportul de plastic, dar e pentru cada normala, dreptunghiulara

noi o sa avem cada pe colt, deci nu se poate folosi acel tip..de asta o sa iau suportul de aluminiu...arata ca o masa de calcat cam asa e de inalt, are si un covoras antiderapant pe care sa il folosesti in cada daca vrei, si acolo pui cadita...sper doar sa fie stabil

Bulina 27+ cu poznas

Mergi la inceput

aa, si am vazut ca are scurgere, asa ca poti pune sub cadita o galeata sau un lighean sa scurgi apa si mult mai usor arunci...

Bulina 27+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

am pus si eu poze cu burtica din saptamanile restante

si cu cateva din hainutele lui bebe azi am fost la shopping, cam scumpe dar sunt multumita de achizitii ! Doamne ajuta sa fie bebe sanatos

m-am hotarat si ce cadita vreau...OK BABY ONDA EVOLUTION,cu suport de aluminiu (spunea si CD de cadita asta si mi-a recomandat-o si nasa mea...am vazut la un magazin azi, dar o comand pe net ca e mai ieftina

Bulina 27+ cu poznas

Racusorule, le/am vazut acum cateva secunde... fara sa vad mesajul
Am pus si eu catevapoze... cu mamica mea tanara (si acuma este tot asa ptr mine) cu taticul drag, fratele meu cu care ma bateam tot timpul ( e mai mare cu 3 ani) si cu 'umflatica' de mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Voi nu o sa puneti cadita in baie cand il spalati pe bebe, ca eu acolo am instalat-o, nu am unde in camera ei si ma gandeam sa nu stropesc mai ales ca mai tarziu vreau metoda fetelor in cada mare! am si eu suport, nu stiu daca va fi bun, ma duc sa ma uit lalucrusoare racusor!
ma gandesc sa scot magneziul

Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
23+ cu

Mergi la inceput