Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Citat:

Btz_ovi-patutul costa 8 mil...are vibratii la primul nivel,muzica,lumina de veghe...eu am ceva cu vibratiile la Antonia au functionat bine la colici..imediat se oprea din plans..acum depinde si de bebe daca ii place sau nu

Bamboletta 20+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

despre ce patut vorbiti? cred ca am ratat

mercic

Bulina 27+ cu poznas

despre patutul care l-am luat noi pt bebe de la graco

patut-leagan

Neatza burtici! Incerc sa citesc si eu din urma, si vad ca am luat patut exact ca cel al lui Bamboletta - al meu mai are in plus o chestie deasupra (baldachin) si mai are un suport pentru diverse(utile la infasat). Ieri mi l-am comandat de pe net, sper sa ajunga pe maine... Sunt foarte incantata de el! Pupici!

Cristina 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:

Eladea-vroiam si eu body-uri din alea ,frumoase pozele cu burtica

noi ne-am hotarat la acest carut chicco 3 in 1,pareri?

draga me,a si in Ro gasesti hainut Disney...stiu sigur ca am vazut si la cateva maazine online pt copii...caut si-ti spun...

cat despre carut, e f frumos...iar in ale landou, cat e mic si incape, il poti purta cu tine in bucatarie, camera de zi, oriunde...nu e musai cos sau leagan...cand e mai amrisor poti lua un leagan se gaseste in hypermarketuri la vreo 2 mil....

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 28+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:

nu reusesc sa incarc poze pe picasa contul comun,la voi merge? le-am pus pe al meu

poze gradina botanica si burtika

f frumaose pozele..minunate...iar burtica si mamica...ce sa mai zic... si domnisorica eleganta e o dulce...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Racusor, te-am vazut la csid, in tricou portocaliu

Bamboletta, nu am ridicat decat scoica, mie la inceputul sarcinii mi-a spus medicul sa nu ridic mai mult de 2,5 kg, si am ramas setata pe 3 kg, acum nu stiu daca s-a ridicat interdictia, dar nici nu vreau sa fortez nota.
Landoul pe care il avem are si el trepte de inclinare a spatelui, se spala absolut tot ce este material la carut, de manavrat carutul se manevreaza usor, restul le voi afla dupa ce plec cu bb la plimbare.

Grety, esti o mamica superba

Alina 23+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Am sters si eu 3 poze.

Alina 23+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Denisa, au fost destul de ieftine, de la 600 si ceva ft pana la aprox 900...ceva de genu...alte hainute n-am luat de acolo, daor body-uri si niste tricouri pt Eric...de fapt din toata excursia noastra la Debrecen, Eric s-a ales cu cele mai multe hainute...erau asa frumaose(la magazinele C&A, Charles Vogele si inca cateva) incat nu m-am putut abtine...

Otilia, cum esti? sper ca mai bine..ai grija de tine..

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

buna dimineata, burtici frumoase si iubita Maya!
Noi azi ne-am trezit din ,,viul noptii,, cum zicea bunica! nu mai avem rabdare pana pe la 12 cand luam masinuta si go to the Bucharest!!!! Avem intalnire de gradul I cu bebe ! Sper sa fie bine, sa fie in grafic cu masuratorile, caci tare mi-e frica de vreun retard de crestere.....oricum, eu ma astept si la asta pe timpul sarcinii caci dozajul la injectiile pe care le fac trebuie crescut atunci cand apare fenomenul asta de stagnare in crestere la bebe. Iar eu, de la 5 sap de cand le fac, nu le-am schimbat deloc.
Dar.....cu Dumnezeu inainte!

Mai vreau si eu sa va intreb pe cele care ati facut deja morfofetala, ce anume se face, se masoara la fel ca la cea de trim I toate oscioarele lui bebe si .....? Mai spune daca sunt toate organele in regula? Si..... mai spune ceva? Cele care ati primit si CD, ce este pe el, inregistrare + poze sau numai inregistrare? Cate min are inregistrarea? Daca bebe doarme in timpul intalnirii, credeti ca are dr cum sa-l trezeasca?

Va trimit multi , doar sa nu aruncati cu rosii intr-o graviduta paranoia .... pt sutele de intrebari puse toate odata.

Dragaica, multa bafta la examen.....Eu deja te vad si nu mi se pare asa calita varza!!! Suuuuuper frumoase lucrusoarele pt bebei...si muuuuulte!!!

Nici eu nu am cumparatnimic pana acum, dar de paranoia ce sunt...la prima sarcina apucasem sa-mi iau o pereche de blugi elastici si mai mari,cu gandul sa-i port prin luna 4- 5 dar bineinteles ca nu am mai apucat, si mai tarziu, de fiecare data cand dadeam de ei prin sifonier va dati seama ca aveam ceva ropote de . Dar de sap asta ma apuc si eu..... Chiar azi ii iau un pampers !( bine ca nu vede bebe ce scriu ca ar crede ca are cea mai zgarcita mamica,nu?)

Fetelor, a vazut careva si burtica mea?

Grety....bafta si tie azi la eco...parca tu aveai azi morfo!

22+ cu un invingator

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Andreea in sfarsit am vazut poze cu tine zambind , hainutele sunt tare dragalase iar de Eric ce sa mai zic.......daca as fi avut fata as fi venit cu ea la usa in petit

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 21+ de Tudor Sebastian si inca deliberam

Andreea draga, nu te deranja...dam noi o fuga pana in Canada...ca tot vrem sa vedem si tara asta... si multam...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Cretza, daaa, ti-am vazut burta si ti-am laudat-o, ai uitat deja?
Intr-adevar la morfologie ii masoara osicioarele, se uita la toate organele, bataile inimii. Eu am mers cu un stick si cu un cd la mine, dar nu mi-a pus decat niste poze, si nu cu fatuca, asa ca...
Iti urez bafta multa si sa vii cu vesti bune si nu te mai gandi la bazaconii .

Dragaica, am sa vin sa-ti fur toate lucrusoarele pt bbi

Alina 23+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

Am uitat....racusorule te-am vazut la tv, te facusi vedeta? Erai intr-un tricou portocaliu? Erai cea mai slaba de acolo, nu?

22+ cu un invingator

Mergi la inceput