Timisoara, Impreuna!(169)
Raspunsuri - Pagina 17
monica-elizabet spune:
La multi ani! Aida 
sa fi sanaotoasa
La multi ani! copilashilor tm ![]()
multa sanatate
Cristina_OR spune:
stiu ca n-am mai scris de mult, insa nu prea pot, sunt plecata din tara momentan
intru scurt sa urez LA MULTI ANI FERICITI DRAGEI NOASTRE Aida.Sper sa ramai la fel de puternica toata viata.
la multi ani si tuturor copiilor din lumea intreaga
Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)
blogul meu: http://creatiicristinab.blogspot.com/
NU OCOLITI!!!! BAZAR AVANTAJOS PT VOI, SI PT CEI CARE AU NEVOIE DE AJUTOR http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802
aidaciolac spune:
papa bun , http://accesoriidenunta.ro/images/set_pahare_miri_sampanie_tort_inima_perlata.jpgputina licoare[/url}
si www.prajiturele.ro/img/Mreteta_19.jpg" target="_blank">o felie de tort pentru fiecare.
Va multumesc pentru felicitari si urari si va imbratisez tare tare cu mare drag 
La multi cu multa sanatate si copilasilor vostrii , sa creasca mari si sa va umple inimile de bucurie 
geta_florina spune:
buna dimineata
Aida primeste si de la mine, cu o mica intarziere
, o urare: LA MULTI ANI cu sanatate si mult noroc!
pentru tine
Geta, mami de Alex
"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"
Mariaa spune:
La multi ani, Aida! 
mamica de Fluturas
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Somleac spune:
Am intrat sa va anunt ca noi, mamicile de Arad, repetam figura de anul trecut. Asa ca duminica vom fi in Timisoara la zoo si apoi probabil undeva pe centru. Daca aveti alte idei cam ce am putea face in Timisoara va rugam sa ne spuneti si noua. Ne-am bucura sa ne intalnim si cu voi.
Programul nostru ( atat cat stim din el) va fi urmatorul : in jur de 8 dimineata plecam cu trenul din Arad, ajungem in Timi in jur de 9. Mergem la zoo cu tramvaiul si pe jos. Apoi program de voie. Trebuie sa gasim un loc unde sa mancam si probabil sa stam jos c-om fi rupte. Intoarcerea va fi cu trenul in jur de 18.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
danitin spune:
Salut! Liniste maaare pe aici, am inteles ca toata lumea e prinsa cu treburi sau poate nu mai are dispoyitia potrivita pentru crosetat povesti.
Somleac + neuronii mei sunt foarte obositi, chiar nu+mi trece prin cap ce recomandari sa va fac. Ar fi ceva manifestari in Piata Unirii dar sunt sambata, nu duminica ....
Eu am o perioada albastra tare, parca nimik nu se leaga, nimik nu se aduna, mi+e doar teribil de somn si am tot asa de terbil de mult de lucru. Va
pe toate si sa stiti ca mi+e chiar tare dor de vechiile noastre interminabile discutii...
danitin spune:
Tot eu, doar ca sa nu se duca subiectul in pg 3. Va
dulce si va invit, macar virtual la casutza: avem capsuni din belsug, au inceput sa se coaca zemura si visinele, salata mea e tot anemica, la fel si mazarea si fasolea verde, abia le-am scos din iarba ... in schimb trabdafirii sunt magnifici iar crinii stau sa infloreasca. Azi am batut tot satul in cautare de lapte de capra, ne-am facut un fel de abonament ... oricum, localitatea sta sa booooom, in pofida crizei, se construieste mult, se renoveaza si mai mult, eu regret farmecul idilic de acum cativa ani....