Presedintele Poloniei a murit
Raspunsuri - Pagina 8
monabella spune:
Am cititi in Financial Times telegramele de condoleante ale sefilor de stat imediat dupa teribilul accident. Romania nu a trimis caci nu se spunea nimic despre asta? Au fost inmormintati? A fost cineva din partea Romaniei la inmormintare?
Ma scuzati ca pun intrebari poate puerile insa am avut f. putina vreme sa urmaresc ce se intimpla zielele astea. bine ca ati mai scris voi aici cite ceva sa aflu si eu.
In ziua in care s-a intimplat accidentul de pilda CNN comuta de la accidentul aviatic din rusia la cel minier din West Virginia cind nu stiu cite persoane si-au pierdut viata din cauza unei explozii iar eu stateam in pat cu febra. oricum groaznic ce s-a intimplat.
petra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monabella Am cititi in Financial Times telegramele de condoleante ale sefilor de stat imediat dupa teribilul accident. Romania nu a trimis caci nu se spunea nimic despre asta? Au fost inmormintati? A fost cineva din partea Romaniei la inmormintare? Ma scuzati ca pun intrebari poate puerile insa am avut f. putina vreme sa urmaresc ce se intimpla zielele astea. bine ca ati mai scris voi aici cite ceva sa aflu si eu. In ziua in care s-a intimplat accidentul de pilda CNN comuta de la accidentul aviatic din rusia la cel minier din West Virginia cind nu stiu cite persoane si-au pierdut viata din cauza unei explozii iar eu stateam in pat cu febra. oricum groaznic ce s-a intimplat. |
Probabil ca si Romania a transmis condoleate din moment ce sambata sau duminica este decretat doliu national in Ro. in semn de solidaritate cu Polonia. Traian BAsescu v-a merge la funeralii.
Inmormantarea cuplului prezidential a fost anuntata initial pentru sambata dar apoi am auzit ca v-a fi duminica.
Cam atat stiu si eu despre acest tragic eveniment.
Oricum eu imi fac cumparaturile de mancare de la un magazin polonez si ieri am fost la acel magazin pentru prima oara dupa accident si m-au luat fiorii:doua steaguri enorme ale Poloniei in berna puse afara in fata magazinului, toti angajatii sunt imbracati in negru (de obicei aveau tricouri galbene cu inscriptia magazinului) iar la intrarea in magazin este amenajat un intreg raft cu candele si steaguri cu doliu de vanzare! Si foarte multi poloni si-au pus la case si la masini steagul Poloniei cu doliu. Emotionant sa vezi atatea semne de solidaritate cu tara natala.
Amina_Marina spune:
Citat: |
Emotionant sa vezi atatea semne de solidaritate cu tara natala |
Tot Respectul pentru poporul polonez! Pacat ca li s-a intimplat tocmai lor asta.