Presedintele Poloniei a murit
Raspunsuri - Pagina 4
copiloi spune:
Acu am vazut ce a scris Natasa:
totusi cu ce drept un presedinte de tara poate destitui un pilot? Nu-s institutii distincte?
Eu sa fi fost seful acelui pilot, nu l-as fi dat afara, doar pentru ca asa vrea presedintele tarii...
ruxandra_sb spune:
.. accident nefericit, atentat mascat sub eroare umana... cine stie
.. cu certitudine blestemul de la Katyn.
condoleante Poloniei 
si nu este vorba doar de presedinte si prima doamna,
ci si de ultimul Presedinte al Poloniei in exil,
presedintele Bancii Centrale a Poloniei,
Seful Statului Major,
Comandantul Marinei,
Comandantul Fortelor terestre,
Comandantul Fortelor aeriene,
Seful fortelor speciale,
Vicepresedintele Dietei,
Vicepresedintele Senatului,
Avocatul Poporului,
2 lideri de partide,
...................
Presedintele Asociatiei Familiilor de la Katyn.
www.europafm.ro/stiri/externe/polonia-lista-cu-pasagerii-aflati-in-avionul-prezidential-publicata~n39114/" target="_blank">lista pasagerilor
..timpul sterge totul, dar focul naste foc (Iris)
ruxandra_sb spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andacos Stie cineva ,ca n-am timp sa caut,au mai existat cazuri in care presedintzi de tzari au murit in accidente aviatice?(cu avionul prezidentzial) |
Presedintele Macedoniei, in 2004.
..timpul sterge totul, dar focul naste foc (Iris)
Luciana84 spune:
| Iarta-ma dar deja mi se pare ca se depaseste orice limita a scenaritei cronice... OK, in opinia ta cineva l-a omorat pe presedintele polonez iar in cazul atentatului de la Moscova s-a intamplat altceva decat ce se zice... Da' cutremurul cine l-a provocat, in opinia ta? Explica-ne si noua, te rugam... |
psichoMom, eu nu sunt expert, asa ca nu-mi expun opinii pe forum fara sa fiu documentata. Sun oameni de stiinta care au dreptul sa faca asta. Si se stie demult ca si cutremurile de pamant pot fi provocate de om. Daca esti curioasa sa vezi cine a zis ca "cutremurul din Haiti a fost prvocat" da click aici si citeste:
http://dincolo-de-limite.blogspot.com/2010/03/cutremurul-din-haiti-fost-provocat.html
xenocid spune:
| citat din mesajul lui Luciana84 eu nu sunt expert, asa ca nu-mi expun opinii pe forum fara sa fiu documentata. |
Pai daca nu esti expert de unde stii cum arata o opinie documentata?
| citat din mesajul lui copiloi polonezii poate au luat-o drept sicana indemnurile rusilor de a ateriza in alta parte. |
Din pacate astfel de "arogante" diplomatice se intampla mai mereu iar satisfactia de a'ti pune partenerul la punct o platesti cu cresterea neincrederii reciproce. Chiar si Romania a recurs la www.gandul.info/news/presedintele-ungariei-acuza-romania-ca-nu-i-a-dat-autorizatie-de-aterizare-la-targu-mures-titus-corlatean-vine-sa-sustina-autonomia-4046841" target="_blank">asa ceva retrangandu'i presedintelui maghiar o autorizatie de zbor deja acordata si obligandu'l sa vina in Romania cu masina.
psichoMom spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Luciana84
psichoMom, eu nu sunt expert, asa ca nu-mi expun opinii pe forum fara sa fiu documentata. Sun oameni de stiinta care au dreptul sa faca asta. Si se stie demult ca si cutremurile de pamant pot fi provocate de om. Daca esti curioasa sa vezi cine a zis ca "cutremurul din Haiti a fost prvocat" da click aici si citeste: http://dincolo-de-limite.blogspot.com/2010/03/cutremurul-din-haiti-fost-provocat.html Luciana, mama de Erika (15.04.2008) si de Emma (27.03.2010) |
Am sa ma abtin de la a intra in polemici pe tema asta... spun doar ca parerea mea este ca sunt pure speculatii si atat... Nu mi se pare momentul potrivit sa facem afirmatii nefondate, atata timp cat ancheta este, asa cum spuneam, in derulare iar inregistrarile din cutiile negre sunt cele mai puternice probe posibile...
Ce nu inteleg eu este incapatanarea pilotlor... Ok, prima data li s-o fi parut ca-i sicaneaza rusii ca nu le dau voie sa aterizeze in apropiere de Katyn... Au incercat sa aterizeze si au vazut ca nu este sicana sau minciuna... De ce or fi insistat? Era clar ca era o situatie periculoasa... Aeroportul era unul militar, nu avea echipamente de ghidare de la sol pentru avioane civile... Ciudata si fatala insistenta...
Luciana84 spune:
| Pai daca nu esti expert de unde stii cum arata o opinie documentata? |
xenocid, nu trebuie sa fii Einstein ca sa te documentezi! A fi expert inseamna cu totul altceva. Inseamna a cunoaste f bine domeniul in care lucrezi etc... (cauta explicatia cuvantului in dictionar) Opinie inseamna parere, iar eu dupa ce m-am DOCUMENTAT, adica am citit pe ici pe colo, mi-am expus o parere. Deci nu am fabulat cand am zis ca si cutremurile de pamant pot fi provocate de om. In nici un caz nu sunt expert, asa ca nu pot afirma cu certitudine ca, cutremurul din Haiti a fost sau nu provocat de americani.
gabriella1 spune:
Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca in pace !
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
anaemi spune:
Dumnezeu sa-i ierte !
Condoleante familiilor indurerate ! 
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
Doamne fa-i nemuritori pe parintii care mor (14.03.1956-20.03.2010)