Albinutze de Mai-Iunie 2009(69)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca_Ioana spune:

Salutare albinute!am intrat rapid sa va salutam,am citit in mare cat am apucat si va scriem si noi scurt cate ceva.Alexia e bine,fff maraita zilele astea si am observat o mica scadere in greutate care nu stiu de la ce e.in rest e ffffffff activa,doarme ziua putin si nu papa cum trebuie insa cred ca o dor gingiile,precis se pregateste alt dintisor sa iasa,umbla sustinuta de o manuta cat e ziua de lunga,se joaca,povesteste in limba ei,rade...sunt topita dupa ea!
noi suntem ok,din nou lucram la fast food fiindca noua angajata a fost internata in spital de urgenta cu hemoragie iar noi asteptam vesti de la ea.sper sa fie bine.in rest lucrarile la partea din spate a casei le-am terminat, mai trebuie facuta doar curatenia insa cu vremea asta si cu lucratul la fast food nu prea se poate.cam atat despre noi momentan.mai am ceva pozici noi insa trebuie sa le pun pe laptop si apoi vi le aratam.
La multi ani si multa sanatate sarbatoritilor din zilele in care am lipsit!
Multa sanatate de asemenea puiutilor bolnaviori!sa va faceti bine repede!
Tania...Felicitari si sarcina usoara!
Aaa...am uitat sa va spun ca din intamplare am avut o intalnire ff placuta cu Ana.eram in Sibiu in Mall si pur si simplu am trecut una pe langa cealalta si ne-am recunoscut din fotografii.Ana ma bucur mult ca in sfarsit dupa mai bine de un an de zile am reusit sa ne intalnim si sa-l cunosc si pe Razvi care e un dulcic.
Eu va las ca ma pun la somn fiindca maine dimineata intru la lucru iar dupa-masa vom merge la majoratul varului meu,asa ca se anunta o zi incarcata pt noi toti.va pupam si sa stiti ca imi e tare dor de voi!
tuturor si noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

am reusit si am pus poze cu apusuri de soare din Maroc. Si rasaritul e la fel de frumos(ultimele 2 poze) si faptul ca m-am putut bucura de ele i se datoreaza in totalitate lui Amir. Au fost clipe superbe cu el in brate admirand rasaritul. Oboseala? de ea nu-mi mai aduc aminte tot ce ramane e doar bucuria clipei oferita de copilul meu

http://picasaweb.google.com/ginaconstantinescu/Apus#

sper sa mearga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna dimi

ganesha ce mai sunt fara cuvinte absolut superb

e groaznic in spital mai ales ca eram 3 mamici in salon cu diferite boli si cand plangea unul incepeau toti

am fost dimi la 6 sa ii facem si continuarea tratamentului mai avem pana maine dimi la 6

in rest ma bucur ca il vad activ asa cum era inainte si nu mamaliguta

va pupacesc pe toate

ps fetele sa nu va suparati pe mine dar eu uit sa va urez "la multi ani!" pt ocazii sunt uituca de felul meu

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

neatza!
lauraa cum ati petrecut aseara? La multi ani cu intarziere sotului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

'neata..sebastian e ocupat sa imi scoata liunguritele lui de plastic din masina de spalat vase asa ca profit unpic si ma forumizez

v-am povestit ca saptamina viitoare voi merge la lucru! 5 zile 8 ore pe zi! abia astept sa ma delectez cu niste clienti enervanti

ganesha superb apusul si rasaritul ! azi noapte sebastian ma tinut 1 ora treaza pt ca el avea chef de joaca. de la 04:22 pina pe la 05:15..la un moment dat aveam niste nervi de numa...si cind ma gindesc ca pe tine inca te mai trezeste asta mic de n-ori pe noapte nu stiu cum de te mai ti pe picioare respect!

anda cum e clara? sper ca a mai trecut brosiolita!

andatasa ne pui pozici cu cerceii mandrei!

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Clody, sa-i dai enterolactis pentru burtica, sa nu aiba probleme de la antibiotice! Sanatate!

Andata, iti multumesc! Si eu am uns borcanul cu iaurt din comert, dar nu am pus o carpa peste borcan. Oare de aia nu-mi iese iaurtul? Deja sta de 2 zile si s-a facut iar ca o gelatina si parca e acru/piscacios. Poate asta gresesc...

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

coraly ms frumos

fetele fiti pe faza schimb capitolul

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai.iunie09 spune:

Va invit cu mare drag la un nou capitol

Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Dana, superbe pozele, superbe si sarbatorita si mamicuta ei
lauraa, Ms mult
Dana, multumesc pt felicitari. Ma amuza ca el abia asteapta sa se intoarca, nu sa plece. Bia cum se mai simte?
Andreea (serialbastre), mi-ai dat o idee tare buna cu mancarica. Bv Cezarei, deja se hraneste singurica dragalasa
alynta, multam fain pt lamuririle cu cirul de mamaliga si pt urari. Sanatate multa baietilor.
ganesha, tare dulce esti. Multumesc mult pt aprecieri. Felicitari pt kg date jos. Si eu am dat rapid jos dupa primii doi, dar acum ma chinui cu 18 kg in plus, din 21 am reusit sa scap doar de 3 . Cu Amirut nici nu stiu ce sa te mai sfatuiesc, dar e bine ca inca rezisti. O sa creasca puiul si o sa devina mai independent. Curaj, iubita, eu iti tin pumnii sa fie mai bine
Flo, , iti multumesc mult, dar uneori ma simt vinovata ca nu apuc sa intru, dar sa mai si raspund. La voi e totul bine, a inceput sa te mai ajute sotul? Foarte dragalase amandoua verisoarele, dar a ta micuta m-a dat pe spate cu freza ei. Iar tu esti tareeeee slaba. Lasa ca dispar si celulita si burtica daca faci un pic de gimnastica. Felicitari pt kg date jos.
Ioana, foarte frumos modelul de tort. Kg micutei s-or fi dus in jos ca tot a fost bolnavioara. Lasa ca isi revine ea.
Carla, bv Sabinei si tie pt rabdare. Ma iei si pe mine in Congo, ca asa imi vine si mie sa ma duc... ?
Andreea, . Tare iti multumesc pt aprecieri, chiar mi-as dori sa le merit. Sper si eu sa fie doar o etapa trecatoare la N cu mancatul. Daca ii dai lui in manuta nu papa? Ioana e fan paine, molfaie cu o placere nebuna pt ca se hraneste singura
Ioana, tin pumnii sa fie totul in regula cu Sara, sa ii dispara si reactia la apa calda si sa inceapa iar sa puna kg
Mihaela, si eu dormeam pe vremuri oriunde fara nici o problema. De la o vreme insa ma supara rau spatele, uneori intepenesc si cand stau ceva mai mult la calculator :(. Am vazut printesele, iar pozele de la nunta m-au dat pe spate... Tinerete, tinerete, tare frumoasa esti
Carmina, vreo reteta miraculoasa de slabit ai? Tare bine mi-ar prinde... Felicitari pt kg date jos. Nici eu nu am mai vazut ridiche neagra in magazine. Am avut doar in toamna cateva de la tata, el a pus in gradina, dar s-au dus. La mine ceaiul de ceapa merge, si la copii l-am incercat cu rezultate bune, cu ceapa, coji de nuca, 1 mar si o lamaie, fierte la foc mic pana scade continutul la jumatate si baute vreo 2 cani/zi cu inghitituri mici pe parcursul unei zile. Tu cum il faci? Asteptam pozele

stupul, revin

Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

A

Mergi la inceput