Albinutze de Mai-Iunie 2009(69)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Philip, sanatate multa, dar ce rau te-a prins!
Alynta, sanatate si voua, nu mai retin, de ce trebuie sa ia si Predninson? Mi se pare mult prea puternic pentru un copil. Apoi, Biseptol dupa antibiotic puternic, ce sens mai are? Eu nu prea inteleg.
Clody, va imbratisez cu drag, imi pare foarte rau pentru ce s-a intamplat, spune daca te putem ajuta cu ceva.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

PUPICI la toate fetele si in mod special celor care au intrebat de noi si ne-au simtit lipsa!
Saptamana asta nu am mai fost asa ocupata cu serviciul,insa nu am chef si tragere de inima sa intru pe net!Sper sa imi treaca in curand si sa va scri la fel ca altadata!

Va pup cu mare drag

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Salutare!
Scriu repede cat se mai joaca Antonia cu verisorul ca apoi trebuie sa mergem la masa.
CLODY...imi pare rau .Sanatate multa!
ANDREEA...imi pare rau de raceala!multumim de aprecieri ,cand o sa am timp am sa pun poze pe picasa ca pe blog nu pot pune asa multe.Sanatate.
MARIA....
CARLA...Ce ati facut la dr?
ALYNTA...superbe torturile!eu Antoniei planuiesc unul in forma de castel si pt sot ,luna asta,as vrea ceva cu motocicleta,dar cred ca la cofetarie ca acasa cu fata pe cap nu pot ca ma enervez ca trebuie sa intrerup munca de n ori.
GANESHA...o familie frumoasa.nici nu se cunoaste la Amir ca-i mofturici la mancare,arata tare bn ,cu falcute.
Azi am spus pas iesitului afara...e tare urat,sper sa iasa soarele cat mai curand.Azi-noapte Antonia s-a frichinit de la 2 pana la 5 ...dimineata am descoperit cauza...se pare ca a luat un purice din parc .si a ciupit-o de spate .nici nu stiu cu ce sa dau,dr zice doar sa scutur bn si sa schimb cearceafurile.sper sa nu o patim iar la noapte.
Antonia avanseaza rapid cu mersul,face 4-5 pasi singura dar grabiti sa ajunga repede la noi dar ma bucur ca-i constienta ca incepe sa mearga singura ,rade cand iau mainile de pe ea .
Acum roade niste casti si sta nesprijinita in picioare.
Va pupam,mergem la masa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

fetele va multumesc de urari speram sa ne revenim de tot

carla facem gentamicina la 12 ore te pup si multumesc

offff si din spital am venit cu niste bubite marunte care se pare ca sunt de la caldura ca ne-am copt acolo doamne cati copii bolnavi

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Clody, foarte bine faceti, bine ca sunteti acasa, o sa treaca .

La doctor a durat fix 1 minut consultatia, s-a uitat nenea cu niste instrumente si lumini la ochi , zice ca e in regula, ca o pupila este putin mai mare, dar reactiva, ca fundul de ochi este in regula si ca daca nu avea ochi albastri nici nu ne dadeam seama.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Carla... pupam fata cu ochii albastrii la cele zece lunitze ale ei, bine ca nu e nimic grav
Philip... multa sanatate, cum te mai simti? cu N cum te-ai descurcat cu starea asta de rau, cred ca ti-a fost f greu
Clody...cred ca ti-a fost tare greu in spital cu Razvanel, ma si gandesc la groaza aea de spital de copii din Gl.
Maria...hai iesi repede din butoi, ca nu te caracterizeaza stiu ca-i greu, dar trece
Alynta...m-ai terminat cu torturile, si la noi ploua si nu pot sa dau iama in cofetarii, iar sanse sa fac cu amir ceva dulce nu am.
Fetelor multumim de complimente pt poze, asa este noroc ca are falcute Ami, ca altfel e o vrabiutza, cred ca e cel mai slabut din stup, cu 7.700kg la 10 luni.
La noi ploua urat de 2 zile si nu am mai putut iesi la plimbare si e jaleeeee cu el in casa, s-a plictisit ingrozitor.
stupul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

ganesha si la noi ploua de duminica deja in fiecare zi!!!!...ce dulcic e amir! din cite mi-a povestit bunica mea si eu eram asa..traiam doar din aer ..invita bunica-mea toti copiii de pe strada la noi la masa, cu speranta ca asa mai maninc si eu

clody sebastian mia facut febra 39,5°C..dar din cauza ca el era super vioi cind am fo la spital nu ne-au internat..cred ca faceam cu nervi daca trebuia sa raman acolo.. mai ales in romania in spitale e jale

maria cunosc prea bine starea pe care o descri sper sa treaca cit mai repede

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

A plouat dar pe la 18.30 s-a oprit si s-a luminat f frumos cerul, asa ca am imbracat copilul super plictisit repede, am tras o haina pe mine si am iesit la plimbare. Si unde credeti ca m-am dus tinta... la cofetarie, si mi-am cumparat numai 8 prajituri. Cautam gustul de la tortul Becai, asa ca am luat si eu ce am considerat ca ar fi pe aproape
A fost foarte frumos la plimbare, un pic racoare dar aerul era f placut dupa ploaie, lume putina pe strazi, si un apus superb acompaniat de rugaciunile care se auzeau de la moschee. Aici cerul are alta culoare decat in Romania, am mai intalnit aceasta culoare in Portugalia, e un bleu clar superb, iar apusul e de vis, pt ca atunci apar dare roz pe cer. Apusuri mai frumoase ca in Africa nu cred ca exista, poate zilele acestea o sa va pun si cateva poze sa vedeti despre ce vorbesc.
Mi-a adormit copilul asa ca ma duc sa ma infing in prajituri, nu e bine ca e seara dar nu pot sa le las prea mult in frigider ca se invechesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Seara buna stup.
Sunt la zi cu cititul, dar nu stiu cat am retinut...

Clody, insanatosire grabnica, imi pare rau de ciuruiala, am experimentat si noi, lui Mihnu dupa ce a reusit sa ii puna branula s-a inchinat asistenta.
Carla, bine ca e totul in regula.
Ganesha, cred ca si Coraly ti-a mai sugerat, nu stiu daca ai incercat sa ii pui in legume laptic de al tau, la noi a functional la inceput; sau incearca diferite variante dulce/acru, consistente diferite, eventual bucatele, cald/rece, legume simple/amestec ...Cu trezitul noaptea verifica daca ii place mai dezbracat/neinvelit, cu toate a din ce povestesti pare mai mult alint.
Maria, nu iti sta in caracter :P.
Sanatate maxima bolnavioarelor Philip,Strunfita, Bianca si bolnaviorilor Matei, Sebastian.
Miruta, nasoala patania; si mie mi-e frica de acesti musafiri, mai ales ca am multi vecini cu caini; nu demult am descoperit, la timp, un intrus pe picioarele mele.
Beca, eu ii urez de pe acum un imens LA MULTI ANI Sarei, sa fie sanatoasa si baftoasa si sa isi bucure parintii. Petrecere frumoasa.
Andata, felicitari pentru creatii, superbe. Bafta la clienti, ne anunti cand stabilesti preturile.
Cosminica, spor la crosetat. M-as baga si eu la ceva impleteala, dar timpul imi lipseste cu desavarsire.
Lauraa, cu Colargol ai incercat ? E recomandat pt muci galbeni si garantat scapati in max 3 zile. Noi mai folosim Pulmex baby unguent pe baza de eucaplip, ajuta putin la respiratie sau in caz de tuse.
Anda, welcome back.Valabil si pt tine ideea cu Pulmex, sorry ca nu a venit mai devreme.

Am vizionat poze frumoase cu albinute petrecarete, sa va fie de bine turtita, torturi de bucatareasa desavarsita Alynta, mamica slabuta si fericita Philip, primavararica Antonia, si probabil mai uit pe cineva

Despre noi...cu toate ca am fost la socrii (ne repatriem in we) timp de forumizat sau pentru sufletelul meu mai pauza...printul sa fie bine pana la urma. Ne-am plimbat mult fapt care cred ca l-a ajutat sa isi regleze somnul (la buc prin minune dormea mai mult de 1.5 h pe zi), mananca si mult mai bine, a devenit un rasfatat si alintat nevoie mare. Sper sa ne reacomodam usor doar noi doi
, daca nu o sa apar prea curand, sa intelegeti ca nu mi s-a implinit dorinta.

Noapte buna cu putine treziri va doresc.

Narcisa, mami fericita de Mihnea Stefan 25.05.2009
http://picasaweb.google.com/NarcisaPaterau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Seara buna. Am reusit si eu sa ma adun de pe drumuri, azi am pus (in cele din urma) mandrei cercei si a fost si mai maraici decat in ultima vreme.
Am fost incantati ca am gasit troler mare cu numai 100 ron (cel pe care il aveam ni s-a parut prea mic pt plecarea sotului).
Incerc sa recuperez cat pot dar am mers azi atat de mult incat sunt franta.

Ioana, 47 de monede doar
Ganesha, mie Ioana nu mi-a acceptat cu nici un chip legumele gatite special pt ea. Mananca insa f bine legumele din ciorba noastra, pasate. Am incercat si eu sa i le amestec cu branza, dar nu a vrut sa manance. Daca au doar carne sau ou papa tot.
Coraly, bun revenit. Daca el e vesel si jucaus nu cred ca e o problema greutatea. De altfel, nu ar fi singurul, sunt si mai slabuti ca el. Eu pt iaurt folosesc lapte integral de vaca. Folosesc pe post de maia iaurt din comert, o lingura la 2 litri de lapte. Fierb laptele, las sa se racoreasca pana pot tine degetul cat numar pana la 10 (pont de la mama), pun lingura de iaurt si amestec f bine. Mama il vantura pana facea spuma (il trecea dintro oala in alta), eu folosesc telul. Apoi dupa ce face spuma il pun in borcane, il invelesc cu o patura si il las pana dimineata.
SoriLea, piticul bolnavior. Nettacin e f bun, daca nu mi-l recomanda o doctorita in ultima clipa (dupa ce ma tratasem zile intregi cu alte medicamente prescrise de "distinsi" doctori), riscam sa imi pierd ochiul din pricina unei infectii. Sper si eu sa aveti vreme frumoasa la petrecerea lui Razvan
Elena, multumesc pt felicitari. Va fi greu cu plecarea sotului, dar nu mai greu ca acum. E superb costumasul.

De aproape 4 ore scriu la mesajul asta printre leganat si potolit copila. Ma duc iar sa o calmez, ca nu mai rezist...
Noapte buna tuturor, daca nu reusesc sa revin

Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput