Albinutze de Mai-Iunie 2009(69)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna fetele

acum am venit acasa de luni am fost internati in spital doua zile au incercat sa ii puna branula nu au reusit si l-au ciuruit am intrat cu temperatura 40.1 amigdalita streptococica luam antibiotic sunt terminata nu am dormit de luni decat cateva ore adunate dar nu asta ma intereseaza ma bucur ca e bine razvi

va pup pe toate

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Tort de ziua numelui:
http://good-times.webshots.com/photo/2082697500100722791EIhqDP
1 an David:
http://good-times.webshots.com/photo/2839839880100722791HgUTLs
Tort Bogdan:
http://good-times.webshots.com/photo/2392678180100722791EewBCs
Botez Matei:
http://family.webshots.com/photo/2651901890100722791bCflTz
2 ani David:
http://family.webshots.com/photo/2173089640100722791CPfMLK
Ziua mea:
http://family.webshots.com/photo/2542367250100722791OgkNML
Onomastica Matei:
http://family.webshots.com/photo/2489542030100722791KxWLIX

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

alinutza draga m-ai facut sa ies din barlog... mi-au facut ochii la tortul de un an al lui david. super. acu sper ca ne dai si reteta sau macar indicatii privind modul de asamblare.
ganesha am vazut poze faine. clar seamana cu tine amir.
noua inca nu ne-a trecut, ba chiar m-a apucat si pe mine. phillip multa sanatate si tie.
clody multa, multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ufff...Clody bine ca a trecut!
Anda multumesc!
Uite o sursa de inspiratie pentru tort. E blogul unei iesence dragi mie:
http://dulciurifeldefel.blogspot.com/2009/11/tort-trenulet.html
Eu am facut blatul de la baza din panispan, din cat tin minte l-am umplut cu finetti. Trenuletul a fost din blat de negreasa. Nu cred sa mai fi pus crema la tren!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

LAURRA,La multi ani!!! pentru sotul tau.

PHILIP,sa te faci repede bine.
(sotul a inceput munca,momentan are doua destinatii,Galati si Balotesti)

ANDATA,

MIRELA,
(n-am apucat sa-ti spun ca am vazut pozele,cea cu Anto in masina de spalat e tare)

ALYNTA,eu te-am admirat mereu pentru cate gatesti...de paste ati scapat obrazul stupului cu cozonacii,tu si Carla.

GANESHA,,multa putere in continuare ( a mea e destul de potolita,nu face scandal la somn si mancare)

CLODY,,imi pare tare rau,multa sanatate lui Razvan.

Am gasit lapte de capra,la www.laptesibranzadecapra.ro,e 4 lei kg si la noi in cartier vin in fiecare marti
(am inceput sa-i dau cate putin si fetii)

Va pup pe toate

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui ganesha
Coraly... gelul de dinti sa nu-l vada in fata ochilor, nu-i place de fel, nici nurofen/panadol nu-i dau. I-am dat doar f rar cand chiar nu mai stiam ce sa-i fac, dar nu pot sa-i dau seara de seara, nu asi vrea sa-l bombardez prea mult cu medicamente.

Exista niste globuli homeopati contra durerilor la aparitia dintilor la copii. Intreaba la farmacie, poate exista si la voi (Germania ii are, Elvetia ii are ..)
Am uitat aseara sa scriu - ai incercat sa ii dai peste? Lui Daniel ii place.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alic

aa..pana una alta, va rog sa-mi spuneti cum e traditia asta cu turta...la noi nu prea se tine, dar nana Nataliei vrea cu tot dinadinsul...

La fetite se rupe turta, la baietei se taie motzul (se leaga un pic de par cu o banda albastra, si nasa taie motul respectiv, si-l lipeste cu ceara de la lumanarea de botez pe-un ban de argint (??)
In orice caz, se aprinde lumanarea de botez la fiecare zi de nastere a copilului (ne-a zis noua preotul la botez!)
La fetite rupe nasa o turta (facuta din coca de paine sau de cozonac) si se da invitatilor, astfel incat sa se consume toata turta. Semnificatie: turta e facuta din grane - revarsarea ajutorului ceresc prin darurile pamantului.
Se spune ca in acest moment copilul trebuie sa stea pe-o galeata plina cu apa peste care s-a asezat un lighean intors. Semnificatie: galeata plina, sa-i mearga din plin toata viata. (la nunta se iese cu galeata plina in fata noii perechi tot asa, sa le mearga din plin in viata)

Apoi se ofera copilului o tava cu obiecte, din care trebuie sa isi aleaga trei. In general se pot pune orice obiecte carora li se poate gasi (ulterior :D ) o semnificatie (ex:
bani - va avea parte de ei / sau ii vor place banii in viata
verigheta de aur - va fi familista convinsa
stilou / carte - ii va placea invatatura
cosmetice (ruj, fard, oglinda) - va fi cocheta
paine / prajitura - va fi gurmand
chei (de casa / de masina) - va avea parte de ele in viata

meserii:
lingura de lemn - bucatar
mouse - calculatorist
foarfeca - frizer
ac+ata - croitor
etc etc )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui clodyac
acum am venit acasa de luni am fost internati in spital doua zile au incercat sa ii puna branula nu au reusit si l-au ciuruit

Sanatate multa, sper sa scapati repede de necazuri.
Pe-aici pun branula la copii intr-o vena de la cap, apoi le pun o bentita peste, ca sa tina branula acolo. Am fost in spital si m-am inspaimantat cand i-am vazut, insa de fapt e mai bine, ca cica acolo nu o vad si uita de ea, nu o zgandare ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
is fiarta. de mult nu m-am mai simtit asa nasol. ieri dupa-amiaza pe la 3 m-a lovit, nici nu ma mai puteam misca, am chemat sotul acasa. am facut febra 39 cu frisoane si tot tacamul, numai intro tanguiala am tinut-o. cu durere de muschi, oase etc. atat timp cat iau ibuprofen, e bine, si iau de-ala tare de 600 mg. ganesha, anda, elena, coraly, multam. anda, sanatate mult si voua.
laura, felicitari pt statul pe olita
ganesha, sunteti niste frumosi si tu nu arati obosita, zau.
alynta, mama-mama ce pofta mi-ai facut cu torturile
carla, nu mai retin, azi mergeati la medic?
clody, imi pare tare rau
ramona, uite de-aia nu stiam eu nik de ruptul turtei pt ca-0i numai pt fete
sunt si ametita rau, ma trec caldurile/frigurile, ma simt ca la gripa si cica m-am vaccinat . noroc ca l-a dus tati pe P azi la scoala ca am si reactiile incetinite. in schimb, trebuie sa ma duc eu sal iau la 3. uf, uf.
pup la restul gastii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

am uitat ceva
mirela, am vazut pozele, sau ti-am mai zis? sunteti o familie f frumoasa dar va cam zgarciti cu pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Ramonaiani, merci pt "articol"; foarte cuprinzator!

i-a mai aparut un dintisor Nataliei, cel de-al noualea , dar de data asta e cam mofturici si tine manuta mult in gurita in locul acela si se tanguie...mi-e asa mila de ea, mititca; i-as da u ceva...ce-mi recomdati? nurofen, panadol sau geluri? cine vorbea demult si despre Chamomilla, dar nu mi-e clar...

Alynta, faine torturile...pe amica aia buna din Iasi o stiu si eu ....e o adevarata maestra!

Beca, foarte fain ati petrecut la motul finutei...nu stiam ca nanul trebuie sa taie parul, asa e?
am citit meniul, sunt bine, tot felul de delicatese...si ce tort superb...cred ca fur modelul
ps: 69 de monede pt plantatia ta

Nicuratze, multumim pt gandurile bune!

DanaMi, felicitari pentru motoc ce fete frumoase a vazut acolo si o mamica superba
vad c-ati petrecut la restaurant! faina locatie!

Andata, ce comoara esti tu la casa omului....bravo!
in ce priveste motul, si eu as proceda la fel, l-as astepta pe tati acasa...
si eu fac o cantitate mai mare de biscutit odata, dar ii dau la robot...

IubitaTiana, felicitari pentru samburel! un amic de-al meu are o vorba: fiecare copil vine si cu o paine sub brat!

Clody, ce mic don juan ai tu acolo
revin...

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

Mergi la inceput