Albinutze de Mai-Iunie 2009(69)
Raspunsuri - Pagina 15
philip spune:
mh-ule, ce makeover, sa nu te recunosc. arati superb. si copilitele tale...cea mica are parul ca si N al meu, asa fin si inca scurt. si niste ochi
philip spune:
Carmina, acu parca ma lua si pe mine viroza, copiii de vreo 2 saptamani n=au mai scapat :( tu esti slabuta si finuta, te-am mai laudat eu si-n trecut.
nicuratze spune:
MIHAELA,moamaaa,ce schimbare de look,super arati,si fetele sunt minunate
imi place rau poza asta
http://family.webshots.com/photo/2847650980104674564gUUJGa
DANAMI,frumoasa petrecere,a crescut frumos Bianca,am vazut ca a facut iar pulpite.
poza asta e de dat lacrimile:
http://picasaweb.google.ro/Dana.Maria.Mihalache/PetrecereBianca?feat=directlink#5459536639423274498
FLO,ce tare este MARIA
Fatuca asta m-a terminat azi..numai cu ea vrea sa stau...era bun si taica-su ,ca toata iarna au stat amandoi in pat la televizor
Va pup
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
ramonaiani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ganesha Seara buna fetelor, Fetelor nu mai stiu ce sa fac ca sa-l determin pe Amir sa manance si legume si carne.::: |
de cateva zile si Daniel refuza mancarica cu carne. Azi i-am pus un piculetz de usturoi (crud) si o lingura de ulei de masline, si a ras castronul! Eu nu rpea ii mai dau cartof, insa facem casa buna cu morcovul si dovlecelul, chiar si tulpina de telina merge. Ou nu-i mai dau, i-am dat de 2 ori si a avut o diaree crunta, cred ca astept pana face anul .
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
andata spune:
Nu-i normal ce se intampla... Cum apuc si eu sa mai recuperez si sa vad capatul postarilor, cum se muta capatul mai incolo...
Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita
miruta spune:
Seara buna!
Am admirat o printesa,DANA...Imi place la nebunie frumusetea asta mica a ta.si ce bn a ales...oglida,sa fie cocheta,banii si pixul sa fie isteata.Bravo,Bubu!imi pare rau de boala,pup sa treaca repede.
MH....uauuuuuuuuuu,ce schimbare.iti sta tare bn asa si ce slaba esti!!!si ai 2 printese frumoase.
FLO...pupam campioana cu freza ei smecheroasa si pe mamica din dotare.
IOANA..tortul arata demential si cred ca va avea un gust super.multam de meniu,mi-ai dat idei .vazut frumusetile mici,Sara e o scumpa si Rebe asa finuta,delicata.si Anto e innebunita dupa batista bebelusului,vad ca Sara nu s-a suparat prea tare cand i-ai luat-o ,la noi se lasa cu scandal.
ANDATA...saru-mana.si-a revenit Ioana?
eu am luat niste hainute de la ELENA si sunt multumita si de calitate si de pRET.
ANDREEA...bafta in continuare cu dieta.dar sa nu faci ca mn ....luni am zis ca ma apuc de dieta dar am mancat 2 prajituri ,marti a venit sotul cu gogosi si azi am mancat pizza...dar promit sa o reiau serios de luni,mai am si eu de dat jos vreo 4 kg.
SERIALBASTRE...am admirat micutul electrician.si Anto face fitze la masa de pranz cateodata,spre exemplu azi am mancat ciorbita de stevie cu ...iaurt caci simpla o refuza.
LAURAOANA....cum mai e Sebi?
STRUNFITA...ma bucur ca sunteti mai bn.Multumim de aprecieri.Cum mai merge Andreea?a plecat bn in picioare?
OTILIA...ce ati facut la dr?mancarica de stevie am facut-o ca si pt adulti ,cu ceapa ,morcov si un pic de orez dar nu i-a placut de fel ,azi a mancat insa ciorbita de stevie cu dovlecel,morcov,cartof,ceapa,suc de rosii dar amestecata cu un pic de iaurt natural,altfel nu o vroia.
Va pup ,fetele,noapte buna,ma bag la un film cu sotul.
SoriLea spune:
andatamultam si nu dau cu rosii, chiar m-as bucura daca s-ar intampla, ceea ce nu cred. Probl de sanatate . Dar sunt fffff mandra ce puiutul pe care mi l-a dat DD, nu a crescut in burtica mea, dar a crescut in inimile noastre si a fost asteptat 15 ani.
DanaMi frumoase poze si Bianca o dulcica. S-a orientat bn Cand te-am vazut in poze, am ramas uimita, semeni perfect cu o prietena de-a mea din Calafat.
Coraly al meu este peste medie de ff mic, desi s-a nascut prematur cu o gr de 2420 si 46 cm, a ajuns sa bata toate recordurile de m-a tinut cu sufletul la gura luna de luna. Acum m-am mai calmat. In luna a 2-a, mi-a luat in gr 2100 si 8 cm si de atunci a tot luat. Am fost cu el pe la fel si fel de medici si al neuro-psihiatrie infantila, ca asa o crestere brusca trebuie ff bn urmarita, dar pana la urma totul a iesit bn. Si intre timp am aflat ca mama naturala are aproape 1.80, iar bunicul matern 2 m, asa ca are pe cine mosteni
Masurat a fost si in spital si la medicul de familie (ca a tot fost urmarit) si il masor si eu. Acum are 83 cm. Eu ii cumpar hainute numai 18-24luni sau 86-92cm, inca de pe la 10 luni si toata lumea ramane uimita cand ii spun varsta. Imi spun ca pare a fi de cel putin 1.5 anisori .
Acum suntem bn, nu mai are muci deloc si nici ochisori nu mai curg. Mai tuseste putin. Sper ca maine sa fie ca nou. Dar vineri vreau sa merg la tara si cum am vazut ac se raceste iar vremea si o sa ploua, cred ca iar mi-l intoarce , m-am saturat, a racit de 2 ori in aproape 2 sapt.
Dr mi-a recomandat pt imunitate Septilin. Ce parere aveti? Voi ce ati folosit pt intarirea imunitatii? Poate o sa spune-ti ca orice i-as da tot v-a racii si ca pana pe la 6 ani tot o sa am probleme. Nu zic sa nu raceasca deloc, dar macar mai rar. astept pareri.
la tot stupul
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT
http://lb1f.lilypie.com/O8Ccp3.png"
cosminica spune:
carlamultumesc pt raspuns.
philip, cum o sa am un picut de timp o sapun si poze.
andatao sa pun poza cu caciulita, e aproape gata!
[b]mhv-am admirat!!
fericita de ELIZA (04.05.09)
http://lb1f.lilypie.com/f6Bzp1.png
laurraa spune:
buna fetele dragi!
azi am avut ore, am alergat sa fac tort lu scumpul si iubitul meu sot cu poza lui si a Mayei, am reusit si bineinteles un pic de shopping pt maya (desi abia i-am facut comanda cu ajutorul unei prietene care colaboreaza cu H&M de blugi si diverse) tot nu m-am abtinut - asa vi s eintampla si voua? cumpar ca nebuna,ar tbui sa mai am si grija mea,dar d eunde?
sa va spunem iarasi o noutate: premolarul a iesit bine,se vede ca o maseluta in toata regula dar iese si cel stang,deci iar 3 zile minim de maraieli,nervi si muci si sambata am 2 nunti in aceeasi noapte.....ata ete
nu mai stiu cu mucii astia ce sa fac,noaptea se ridica singura in fundulet si tipaaaaaa ca se enerveaza ca nu poate suge la san sau respira
SoriLea, eu i-am dat pt imunitate imunobaby,10 zile si macerat din muguri de nuc 1 luna
beca, vrei sa vin si eu sambata? de arati asa bunataturi
mh,felicitari pt look
cosminica,asteptam poza
strunfita,doamne ce slaba mai suntem....BRAVO
andata,tare dulce ai fost cu "sa ma fi vazut pe mine cu scutecele dupa 12 ani..." o floare maaaarreeee pt asta
nicuratze,asteptam poze
philip, pune-l pe sot sa-ti faca o frectie cu otet si fa o baie fierbinte,inveleste-te bine si imbraca-te cu pijamale mai groase; dimineata esti noua
ce tratament minune ati gasit pt mucisorii astia? desi ii aspir imediat dupa aspirare daca suge aud forcaieli in nas ca si cum e plin,trag cu batista nu iese nimic
am o fricaaaaaaaaaaaaaa cu otita sa nu s eintoarca
mariaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
multumim de vot
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii