Albinutze de Mai-Iunie 2009(69)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

flobaby, dana inca n-am apucat sa vad si pozele.
carla, ce-i cu larisa?
ioana, misto tort.
andata , n-am suficiente pt tine, ca tare mai ai tu cate o vorba buna pt fiecare.
alynta, cum sunteti?
ganesha, pup si tie
N nu mananca, sper sa fie doar ceva trecator, intoarce capul la mai de toate :(
elena, vino mai des
coraly, bine ai revenit, ne era dor de tine
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Coraly, i-am facut analize ultima oara acum 1 luna jumate (era deja in trendul asta descdendent). In afara de anemie nu a mai aparut nimic in neregula. A tot racit, de mancat zic eu ca a mancat bine, nu stiu ce se intampla. La sfarsitul lunii vom avea intalnirea cu medicul pediatru pentru vaccinari. Si o sa aduc lucrul acesta in discutie. M-am gandit ca ar fi o problema de digestie, de multe ori faca caca imediat ce i-am dat mancarea. Nu de fiecare data, dar se intampla.
Si inca ceva de discutat. La baie, cand apa este calda, ii apar pete rosii mici (ca niste bubite) pe piele (spate, umeri, brate, putin si pe piept). Si asta trebuie sa intreb ce ar putea fi...

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Ioana, tortul arata excelent. Daca iti place compozitia, asta depinde de gusturi. Eu il prefer pe cel integral joffre cu visine, fara tiramisu.

Larisa are o asimetrie a pupilelor, vizibila mai ales seara, era mai accentuata cand era mica, dar vreau sa ma asigur ca nu este ceva grav.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

bebe beca, yummy yammy meniul. modelul asta de tort imi facea si mie cu ochiul.
oare ar rezista tortul transportat pana la Brasov???

flobaby, o sa arat caciulita, dar mai intai s-o termin. lucrez doar cand doarme puppeta

miruta, flobaby, danami, phili, bebe beca, am admirat pozele!

anda magdan-a trecut supararea???

fericita de ELIZA (04.05.09)

http://lb1f.lilypie.com/f6Bzp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Cosminica, Saby nu a mai acceptat carutul dinainte de 1 an, cum a inceput sa mearga in picioare. Am mai pacalit-o pana spre 14 luni numai cand era foarte somnoroasa, il lasam pe spate si dormea asa.
Tortul cred ca tine bine pana la Brasov, este cu martipan pe deasupra si nu se topeste asa repede.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

mh, foarte interesant articolul, multumesc mult pt informatii
carla, . Nu ai pt ce. Imi doresc tare mult sa scapi de toata perioada asta stresanta si sa fie totul bine
cosminica, , multumesc. Pui poze cu caciulita cand o termini?
Ioana, ma bucur mult ca tatal tau e mai bine. Mie mi se pare multa mancare si cum suna f apetisant, deja salivez... Stii ca ma chinui sa slabesc?
Ha-ha, te-ai dezobisnuit de scutece dupa 5 ani? Sa ma vezi pe mine dupa 12... Dar mi-am intrat repede in mana. Numai la nopti nedormite nu mai rezist asa bine ca inainte...
Scumpa, facem terapie de grup atunci. Numai ca voi sunteti acolo, eu aici... Subscriu insa la datul kg jos, si eu tot 18 am in plus
Am vazut filmuletele, Sara e o dragalasa iar Raisa buclata bucalata m-a fascinat cu parul pe care il are. Intr-un fel o inteleg pe mamica ei speriata ca-i ramane odorul fara plete. Am vazut si pozele dar sunt toate atat de reusite incat nu am una preferata
Carmina, sa treaca raceala, viroza ce o fi ea. Incearca totusi si remediul despre care s-a scris, cu ridiche neagra, si ceaiul de ceapa cu multa lamaie

revin........

Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mh spune:

Hello!

Nicuratze, Ioana , ma bucur ca bine tatal tau, si ce fain tortul!
Anda cum mai e Clara?
Flo,nu stiam asta.
Andata si am patit asta cu anchilozatul cand am dormit pe o saltea umpluta cu nisip. Eu cred ca tine de obisnuinta, pe vremuri mergeam mult cu cortul si nu ma deranja dormitul deloc, d'aia zic ca e de obisnuinta.
Apopo de obisnuinta MARIAAA unde esti?
Mai am de citit din urma. Va pun in sfarsit si poze.

http://good-times.webshots.com/album/577337121soJqkr
http://family.webshots.com/album/577334940RMDbvW

Mihaela cu Irina nov 2005 si Ania mai 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mh spune:

Am vrut za zic Nicuratze , Ioana ... da uite ca mi-au fugit pupicii

Mihaela cu Irina nov 2005 si Ania mai 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

vazut poze frumoase cu bubu si campioana care si-a gasit prietena. acu ma pregatesc de cele ale lui mh (te-am pus pe mess, da' stai mereu invizibila :().
cosminica, poze noi?
carla, bafta la medic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Ca tot ne laudam , eu am slabit 23 de kilograme, de la 75 la 52, as mai avea 3 de dat jos, din pacate toate sunt pe burta/solduri. Sper sa ne facem bine eu si Andreea si de saptamana viitoare mi-am propus sa merg la sala.

Coraly, multumesc Ma bucur ca ai revenit! Azi sunt mult mai bine, nu prea mai tusesc si nici daramata ca ieri n-am fost. Mucegai nu avem in casa, bine, s-ar mai putea sa fie ceva pe la flori, la detergent nu m-am gandit, dar incerc sa-l schimb.

Ioana, foarte dragut tortul si super bine suna compozitia! Parca am prins 60 de monede ...

Carla, sper sa fie totul ok cu ochisorii Larisei

Andata, multumesc Ceaiul de ceapa l-am incercat de mult, fara nici un rezultat, ridiche neagra nu stiu unde se gaseste, nici in piata nici in magazine n-am vazut.

Tre' sa pun si eu poze de la sarbatori, de-abia ieri le-am transferat pe laptop, poate apuc azi sa fac upload.

puute fata rau, revin cand mai apuc

pup stupul

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput