FIV in Ungaria 101
Raspunsuri - Pagina 4
pogonici1977 spune:
tamyy si pamy..sunt cu ochii pe voi unguroaicelorrrrrrrrr
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
corina_anam spune:
Tamarylis cum e pe la Budapesta?
Va doresc multa bafta si tie si la pamy si sa veniti cu vesti bune
Fetelor am o nelamutire poate m#259; puteti voi ajuta. Eu am fost ieri la analize, iar la cariotip mi-au facut cariotip MTHFR C677T si nicidecum cariotipul general. Eu am intrebat si mi-a zis ca mutatia asta trebuie. Stiti ceva despre chestia asta, ce este si e suficient?
elenus26 spune:
mami vreau eu AMH f f scazut: 0.29
Referitor la DHEA, am de luat 3 capsule pe zi concentratie 50 mg si L-arginina tot 3 capsule pe zi.
Am cautat azi DHEA-ul de mi-au iesit ochii din cap. Se pare ca in tara nu se mai gaseste momentan, cineva de la Iasi mi-a spus ca l-au scos acum o luna pentru ca nu mai au voie sa-l comercializeze. Cred ca o sa dau comanda pe Amazon. Costa destul de mult transportul, dar macar este concentratia care-mi trebuie si vine in 3 zile maxim.
Ai luat si tu DHEA si L-Arginina? Ceva rezultate cam in cat timp de tratament apar?
Bafta multa si tie!
Te pup si seara buna!
adipapazi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pamy adipapazi cat ai avut FSH-ul inainte de fiv?Te intreb pentru ca cred ca mie Kovacs mie mi-a dat acelasi tratament de stimulare ca si tie,150 gonal si 2 menopur/zi |
fsh=8,84
adipapazi spune:
samira, vezi pantofii lui alexander McQueen in stanga la mica publicitate?aia de la budapesta?
rubia spune:
descultu in legatura cu intrebarea ta mie Kovacs mi-a spus ca dupa 3-4 zile de la ET se poate.Noi am aasteptat pana la aflarea rezultatului si am cam exersat pana pe la intrarea in luna a 4-a cand a inceput sa ma doara spatele si burta pt ca a inceput sa creasca burta si apoi mi-a fost frica,chiar si acum cand dr zice ca se poate, ca nu e nici o problema am retineri si mai bine rezist (imagineaza-ti ca visez noaptea )
Lasa ca recuperam noi dupa...
22+
samira33 spune:
bau
am fost la ieseala cu unguroaicele...ca a strigat mami adina dupa noi pana a ragusit...si nu se cade sa superi o gravisutza!!!
care pantofi fato???aia de la Premier,pe care vroiam sa mi-i cumpar eu da imi erau mari...sau mai bine ma duc naibilor la culcare ca vorbesc prostii???
tamy...Doamne-ajuta!!!
sa-l saluti pe Robert din partea noastra si sa-i spui ca nu am reusit de data asta-sa-i zici ca suntem aia cu masina furata
speranto,nu am auzit cand m-ai sunat...si nici nu am vazut
pogonici1977 spune:
ptr moderatoarea forumului noastru daca vrea sa modifice la isa78..sa puna carucioarele
am citit despre isa78...are 32 saptamani de sarcina...si va avea 2 baieti si o fata...
si cat de curand va naste...nu se simte prea bine saracuta..are probl cu sarcina...abia abia o duce..e greu cu 3 bebei..dar va fi cea mai fericita mamicaaaaaa
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
adipapazi spune:
fetele gravide, pe voi va dor sanii la fel in fiecare zi? sau mai aveti si diminuari ale durerii?pw mine azi ma dor sanii mai putin. e naspa?
samiro, erau pantofii aia de care ne-am mirat noi in revista aia. erau sici la publicitate, aseara, aia cu care cadeai in cap.