Ce sa cred?
Raspunsuri - Pagina 3

eumada spune:
IULIA Rufus are dreptate...sau ma rog a spus ceva care 95% corespunde cu ce ti-as fi zis eu.Tu incearca sa-i fii alaturi sa-l sustii sa-l ajuti arata-i ca tu-l iubesti dar daca dupa 9 ani nu stie ce vrea..ori ii trebuie un dush rece ori pregateste terenu` sa o stearga...fii precauta.
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

khrisu spune:
Eu cred ca vrea sa se desparta de tine...n-a indraznit sa faca decat un pas mic, mic si timid...ca barbatii is "curajosi"
. Eh...cu cat o trece timpul cu atat o prinde si el curaj
. Cauza? Probabil o alta femeie...

iulix spune:
Nu cred ca nu te mai iubeste, doar ca e prea afectat de faptul ca si-a pierdut locul de munca...parerea mea. In acelasi timp dupa 9 ani e posibil ca sa nu mai fie acea iubire din prima zi pt. ca deja v-ati obisnuit unul cu celalalt, va stiti foarte bine, asa ca e posibil sa aiba stari depresive. Cu toate ca e firesc sa fii foarte suparata incerca sa fii alaturi de el, sa te vada ca te preocupa soarta lui si desi iti este greu incerca sa il accepti cu "piticii" acestia pe cap si o sa vezi ca o sa apara si soarele pe strada ta. Te si ai mare grija de tine.

Adriana mica spune:
Iulia, acum vreo 10 ani sotul meu (pe atunci nu eram casatoriti inca) si-a pierdut locul de munca. Evident a fost un moment dificil si frustrant pt el, am trecut printr-o perioada foarte grea dpdv finaciar (iar eu am fost de cateva ori pe punctul de a-mi da demisia, in perioada aceea aveam un job ingrozitor).
Ce vreau sa spun este ca situatia asta pe noi ne-a apropiat parca si mai mult unul de celalalt; eu am incercat sa il incurajez cat de mult am putut, iar el parea sa fie intr-o pozitie vulnerabila si speriata, fericit sa simta ca sunt alaturi de el. Ceea ce iti spune prietenul tau prea suna a pretexte, nu stiu exact cum as proceda in locul tau dar cu siguranta as incerca sa "tin garda sus".
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...