Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *129*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanuKa

MiMIKA ptr afte cel mai bun e Daktarin ,mai ales daca si fac rezistenta

Mamica de Alexandru 07/09/1999
si Izabella 16/10/2009

Multumesc pentru raspuns, dar se pare ca nu exista in Romania. Poate exista altceva cu miconazol sau poate prepara la farmacie. Mai forez.

Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Ola,

sarbatoritilor de azi

Am intrat in fuga, pana mai sta Maria putin in patut (de 10 minute s-a trezit) ca apoi urmeaza papa si plimbarici, iar diseara nu am ajutor si trebuie sa ma descurc singura cu ea, asa ca probabil nu ajung la laptop.

I-am vazut pe frumosii de David si Sonia si imi venea sa ii pap. Mi-au luminat ziua asa sunt de scumpi.

Iulia, ai un bebe Raducu tare frumos!

Trebuie sa va las ca se smiorcaie asa ca nu am citit nici putinul care s-a scris de ieri seara

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Ca sa nu uit. Intreba cineva de subtiat piureul de legume. Eu fierb legumele si carnita la aburi si subtiez cu un pic de apa plata,din care folosesc si pentru laptic. Cand fierbeam pe aragaz subtiam cu zeama de la fiert.
liliac,desi imi pare tare rau pentru nasucul puiului, marturisesc ca am zambit un pic cand ti-am citit postul, ai descris haios faza.
bunaciune hepilica,m-ai dat pe spate cu documentarea ta.
Eu am dat mere de care am gasit,oricum nu cunosc soiurile. Insa am dat 90% din astea romanesti de pe piata (asta de tarani). Nu am remarcat sa aiba obiectii la vreun model de mar.
lumisi aimei au avut o perioadsamai la inceput cand, nu stiu sigur de ce, poate de la dinti, nu acceptau mancarea decat asa, cu degetul. Dar nu s-au invatat asa, a fost o scapare de moment

Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanuKa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Buna,fetelor!

Danuka,Delia,la noi incepe sa mearga diversificarea clasica!!! Ieri si astazi a mancat,doar ca nu accepta lingurita,ci de pe degetul meu! Si uite-asa a mancat astazi vreo 40ml piure de fructe cu cereale!
Poate ati incercat,dar cum stiu cat m-am chinuit eu,am vrut sa va spun si voua,cine stie....poate accepta si bebelusele voastre!
Oricum,ma pregatesc si pentru BLW,cred ca este o metoda foarte placuta pt bebel.
Va imbratisez cu drag!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

bravo , bine ca merge si asa
azi am incercat sa-i dau un pic de pireu de morcovi si Izabellei , nu a mancat 1 lingurita intreaga asa ca am lasat balta si i-am dat sa moflaie pe un pic de banana era tare incantata desi nu a mancat mai nimica din ea , ei pe urma i-am dat medicamentul ptr rosu in gat nici nu a apucat sa-l inghita bine pe tot si a vomat de s-a facut voma din cap in picioare si putinul de morcov cat a inghiti
si cand ma gandesc ca am ajuns la un moment dat la 5 lingurite si consideram asta o performanta , nu ma stresez doar ca-s dezamagita , oricum lm este din belsug deci nu ma tem ca nu mananca ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Buna seara si de la noi!
Am revenit si noi acasa din scurta vacanta la bunici, ce bine ca aici avem net.
Nela sanatate multa Anei.
Ellenuta
sa-ti traiasca sotul si soacra.
Andra si Fragutza sa treaca odata dermatita si sa fie fetili sanatoase.
Ioanna pozele sunt dragute imi doresc o plecare la munte. Unde ati fost ca n-am retinut localitatea, cabana?
Mimika ma bucur sa vad ca mai scrii. Copilasii s-au bronzat bine si arata foarte bine amandoi.
Liliac pupam nasucul lui radulescu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Buna fetelor,

mi-a fost dor de voi

Nela, multa sanatate in continuare Anei, ma bucur ca aveti vesti mai bune!

Lili, multa sanatate la copii!

Mada,mamico draga..esti o sufletista si jumatate! Si Iri sa stea cate o ora sa se joace de unul singur..bravo! Ruby nu poate nici 5 minute

Multa sanatate la toti bolnaviorii!

Delia, bravo mami pentru BLW, sunt curioasa cum merge la voi..si aici e foarte populara..noi am inceput mai timid (din pacate am o fobie cu inecatul care vine de la un eveniment nefericit la care am fost martori in copilarie). Noi am inceput cu rusk si cateva legume si II PLACE la nebunie sa le molfaie..cam cat de mari i le faci legumele? Eu le fac cam cat degetul mic si moi. Succes!

No..mai vroiam sa zic ca eu sunt uluita de cat de tare poate sa se schimbe Ruby..refuza sa fie tinuta in brate de altcineva in afara de mine, cum ajungem in magazin cum isi intinde mainile sa o iau in brate..o maraita mica careia i se lumineaza fatza cand ma vede. Nu ii pla ce sa stea pe burtica sau sa se intoarca, sta in fundulet si sta in picioare bine cand e tinuta de minute. In rest,cu mancarica nu se omoara ar manca titi din ora in ora si mi se rupe inima ca peste o saptamana va merge la gradi si o sa plangem una dupa alta

Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Buna fetele.Se pare ca acum vin sa beau si eu cafeaua..Nu stiu cum reusiti dar mie mi-e din ce in ce mai greu.Nu ma lasa deloc.Cum vede ca stau degeaba cum tipa.As vrea sa o mai dau si eu jos din brate dar tipa de zici ca o tai cu lama.Iar o luam pe aratura.Nu ne ramane decat sa astepatam zilele cand e de gasca.
Dar sunt si hepiloasa ca se ridica in fundulet singura dar nu sta deloc singura cade ca mamaliguta si se intoare pe burta singura numai pe partea stanga.Si inca ceva striga tooooata ziua CACA.M-a terorizat.Striga si pe strada si toata lumea se amuza si rade de ea.Despre DA nu stiu ce sa spun am o prietena care are fetita cu dermatita si ii merge f bine cu ulei de masline.Acum depinde de copil.
La multi ani sarbatoritilor de astazi.Sa fiti sanatosi si voiosi.

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Seara buna de la noi!

Vazut 2 mimikosi bestiali ! Frumosi din cale-afara si care seamana cu mama lor. Eu zau ca nu vad diferenta dintre ei.

Vazut si pe Ioana cu Carol in drumetii la Belis Frumosi sunteti, soro

iuliapapusa nu fi suparata cu cele sunete initiale pe care le spune papusica mica. Normal ca lumea intoarce capul...de admiratie.
Eu ce sa spun? Radu mi s-a adresat cu primul lui: BA-BA! Are si el dreptate intr-un fel. Am inghitit in sec, am acceptat mistourile lu' tat-su si-am tacut din gura. Al doilea cuvant a fost CA-CA. Adresat direct lu' tat-su. M-a razbunat . Il astept sa-mi spuna: DA-DA cand ii pregatesc mancarea de legume

crys deja a trecut timpul si trebuie sa mergi la serviciu? Uof, draga de Ruby. Pupici de la noi.
Noi suntem mai mereu prin GL asa ca in cele 4-5 sapt de stat aici sigur iti pun o piedica! Pe Ancutzam am ratat-o din motive de ploaie

Anamaria bine ai revenit! Cum a fost la tara? in afara tristului "eveniment".

Danuka Ii dorim multa sanatate Izabellei si tie nervi tari sa poti sa treci peste episoadele astea urata cu calm.

Azi aici a fost atat de urat, cu vant rece, cu picuri de ploaie. Am iesit un pic la plimbarica...dar l-am persecutat pe tati si l-a tinut el in spate V-am spus ca nu ne place in carucior
Am izolat-o pe Andra la bunica si ne ducem fiecare raceala in spinare.
Pupici...ca urlaaaaaaa!!!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Liliac ce faceti?ce mai papa Radu?Cum mai este?Ce lucruri noi mai face?
Dar Andra?E de baza, nu?Te mai ajuta

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Mimi, multumim de pont. Ea nu prea mai tuseste aproape deloc de 2 zile si aseara a avut din nou 36,9,temperatura ei normala. Sa vedem cu mai evolueaza situatia.

Anamaria, multumim pt ganduri.

Mai pusei poze la semnatura...daca va era dor de noi.

Mergi la inceput