Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *129*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

seara buna

am avut cativa musafiri si acum am un somn pe mine .. de zile mari.

iulia eu nu i-as pune lapte in papica si zeama de la legume si atat. galbensul il amesteci cu legume si in ziua in care ii dai ou, nu ii mai dai carne.

fragutza am facut tortul magic moments de pe situl gabrielei. am cam dat-o rasol cu gelatina .. prima oara nu am pus inelul bine si mi-a curs jos si a doua oara nu am vazut ca in mijloc e mai inalt .. si e gelatina numai pe margini .. sa vad maine cum il ornez sa-i dau fata .. fac poze, parol! socrela a prestat niste cornulete care aproape s-au mancat .. si au fost vreo 100 de bucati ...

liliaco felicitari pentru !! pupam nasul vanat al lui radulescu!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Neatza!

Elle, la multi ani sotului ! Sa fie sanatos si sa va faca fericite!

Andra, produsele pe care le folosesc sunt creme dermatocosmetice speciale pentru atopie, de la Aderma.

Liliacule, plasturii aia se numesc Emla, uite aici vad ca au:

http://goldpharma.com/search/lidocain%C4%83/lang/ROMANIAN/

Pupici cu sclipici!

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata fetelor...ce vorbarete sunteti voi mai...bravo!!

am citit pe la voi pe aici si mi-am dat seama ca supa ar merge mai tarziu asa...deci supa o papa si al meu cat mai dupamasa, iar la 10:30 - 11:00 o sa-i bag fructe...azi merg la ceva cumparaturi si vad ce gasesc..
Azi la Brasov in centru e tare frumos, sunt Junii Brasovului, neaparat il duc pe Flavius sa vada parada...sa-i fac poze!

aaa..inca ceva, azi vine mama la noi in sfarsit ma voi putea odihni si eu putin!!!
Va las acum, o duminica frumoasa!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Buna dimineata,va ofer
LILIAC imi pare rau ca Radulescu s-a faultat la nasuc, sa treaca si vanataia si mucisori
Baiatul meu inca doarme si eu am profitat sa fac repede dus,ca sa plecam la tara,astept sa se trezeasca
Va si sa aveti o duminica placuta cu mult soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

neata, fetele! las aburinda pentru toata lumea alaturi de o urare de duminica cat mai placuta!
Liliac, eu pot sa spun ca i-am desfundat nasul lui Andrei, si el avea mucutzi, nu gluma, cu ser fiziologic de la Isophy (URIAGE cu apa termala) sincer face minuni - in doua zile nu doar ca s-a desfundat, dar nu mai are deloc mucutzi, sunt monodoze si i-am pus trei pe zi, incalzite intr-un pahar cu apa calda. sper sa iti fie si tie de folos Raducu cu nas vanat sa-i treaca
pentru fetele care se confrunta cu DA, sanatate multa si sa dea Dumnezeu sa treaca sau macar sa o tineti in frau!
apropo de galbenus eu il combin cu legume in supa-crema, sau cu spanac si cartof

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanuKa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Neatza!

Liliacule, plasturii aia se numesc Emla, uite aici vad ca au:

http://goldpharma.com/search/lidocain%C4%83/lang/ROMANIAN/

Pupici cu sclipici!

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

buna dimineata
plasturi din aia folosim si noi
am mai scris despre ei
sa aveti grija ca pisca ca naiba cand ii dezlipiti si la primul baiatul a facut si alergie

nu va mai zic ce noapte am avut si noi
bine ca nu a mai facut temperatura Iza
nu-s ce ma faceam daca nu aveam batista sugarului

o duminica placuta la toti bebelusii si mamicile lor si un gand special ptr Ana Nelei , sa speram ca totul se va rezolva cat mai rapid posibil , Doamne ajuta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Salutare!

Am tot cautat info despre merul galben ca posibil fruct alergen. Eu nu stiam asta pana acum.

Eee, am aflat astfel ca asa cum plantele, frunzele secreta o substanta numita clorofila care da culoarea verde, asa secreta si anumite plante/ roade substanta numita carotenoid ce da culorile galben /portocaliu. Foarte interesant este ca aceasta subsanta carotenoid este un puternic antioxidant natural benefic organismului. Plantele / roadele care o secreta sunt merele galbene, porumbul, banana, morcovi.

Culoarea rosie a merelor, cireselor, capsunilor, prunelor… este data de substant anumita anthocyanina si care e secretata mai mult toamna.
De aici, m-am gandit cat de important este sa diversificam gama de mere (si in general fructe! toate fructele au soiuri diferite) data puilor. Sa le dam toate soiurile pt ca ce contine un anumit soi, nu contine altul..samd. Asta am prins-o si de la Techila care spunea ca doc i-a zis sa le dea copiilor toata carnea de la pui/gaina pentru ca ele contin diferit anumite substante benefice organismului.

Carotenoizii naturali contribuie la stimularea imunitatii si sunt indicati in tratamentul alergiilor, tocmai pt ca ajuta sistemul imunitar.

Acum, nu-mi dau seama daca alergia se face la substanta carotenoid din fructele galbene…sau la o alta substanta, de se spune ca ele sunt alergene. Inclin sa cred totusi ca la o alta substanta pt ca asta se gaseste si in morcovi…

Altceva care sa aiba in comun merele si bananele ca fructe alergene n-am gasit. Asta nu inseamna ca nu exista. Eu nu mi-am lamurit problema, dar am gasit alte info utile.

Anthocyanina din fructele rosii este tot un antioxidant benefic pentru tractul urinar, memorie, piele, inima, sistem imunitar.

Eu pana acum i-am dat Maiei multe soiuri de mere (numai romanesti!). Cele care sunt usor acrisoare i le pun in piureutul cu banana, piersica, para si asa nu simte ca e acrisor. Cand insa ii dau mar simplu, aleg golden sau mutzu care sunt dulci si vad ca le papa fara sa se strambe.

Ma rog, nu stiu daca vroiati sau nu sa auziti ce am citit, da’ eu v-am zis .

Ceau!

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Neatza!
Nela,ma bucur ca sunteti mai bine. Doamne ajuta de acum incolo
Noi folosim tot Exomega si ne este bine. Am folosit mult timp ulei de masline,insa in perioada cand Luca era destul de iritat, mi se parea ca uleiul i-a accentuat roseata, asa ca am renuntat. POate la voi nu sunt probleme.
Andra,si ai mei tusesc/stranuta de cateva ori pe zi, fara febra sau muculeti. Le-am dat vreo 3 zile stodal si nu prea mai tuseau, nu le-am mai dat si au luat-o de la capat. Nu stiu daca sa mai astept, sa dau iar stodal..altceva. O sa sun luni pe doctorita, sa vedem ce zice. Eu ma gandesc ca s-ar putea sa tuseasca si de la aftute, sa ii deranjeze la gat. Avem niste pardalnice de afte care nu ne trec. Cred ca ciuperca a capatat rezistenta la nistatin, ca prea nu are efect. Daca eram la Bucuresti, faceam o antifungigrama, dar aici...nexam. As inlocui antifungicul...studiez problema. Si fac fitza si la mancat,cred ca tot din cauza aftelor.Va pup!(in special pe Carina,ca doar ea m-a observat - asa imi trebuie daca intru rar)
PS am pus poze cu baietii bronzati http://family.webshots.com/photo/2509645640105803459ZlKdMQ

Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanuKa spune:

MiMIKA ptr afte cel mai bun e Daktarin ,mai ales daca si fac rezistenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Buna,fetelor!

Danuka,Delia,la noi incepe sa mearga diversificarea clasica!!! Ieri si astazi a mancat,doar ca nu accepta lingurita,ci de pe degetul meu! Si uite-asa a mancat astazi vreo 40ml piure de fructe cu cereale!
Poate ati incercat,dar cum stiu cat m-am chinuit eu,am vrut sa va spun si voua,cine stie....poate accepta si bebelusele voastre!
Oricum,ma pregatesc si pentru BLW,cred ca este o metoda foarte placuta pt bebel.
Va imbratisez cu drag!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput