FIV 271
Raspunsuri - Pagina 8
veronici spune:
Verga,Buburuza,Brunadria tin pumnii pana la beta.
Eu si Verga il facem pe 22 asa ca....pana atunci eu una rup patul
BuburuzaL spune:
Citat: |
citat din mesajul lui veronici Verga,Buburuza,Brunadria tin pumnii pana la beta. Eu si Verga il facem pe 22 asa ca....pana atunci eu una rup patul slideshow rares stefan la 1 an |
Sa ne dea DD reusita la toate!!!Eu nu mai am mult!
------------------------------------
Ce iepuras darnic!!! Doamne, numai TU poti face minuni!!!
anda82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui yvonne Raspunsul era de fapt ptr. anda82. |
Yvone, multumesc pentru raspuns. Ma intrebam de ce este diferit!!! Si nu intelegeam...si pana ajung cu analizele la dr peste o luna...imi faceam o gramada de ganduri... Daca tie ti-a spus ca e ok, m-am linistit. Oricum sunt trista ca e a doua oara cand repet toxo. gondi IgM si-mi iese rezultatul indeterminat si mi se recomanda sa repet peste 10 zile.
anda82 spune:
Fetele care sunt in asteptare de beta pozitiv, sunt alaturi de voi...si sper sa ma pot bucura pentru toate. Reusitele sadesc in sufletul nostru speranta, ca o sa vina si randul nostru.
BuburuzaL spune:
Anda iti multumim. Ai sa vezi si tu ce mult conteaza un gand bun in aceasta etapa, parca trece mai repede asteptarea! Multa bafta si tie!!!
anda82 spune:
buburuzaL stiu ca e extrem de grea asteptare.Cand o sa fiu eu in focuri, voi sa ma sustineti cu bebe/i la purtator.
brunadria spune:
anda multumim , bafta multa si tie
buburuza mult a fost , putin a ramas..
abia astept sa vi cu beta mare ,am zis ca vom reusi de data asta!
cu tot stresul pe care l am avut , bebe e cu mine acuma si sunt f fericita,sper sa ramana pana la capat ..
mai avem un pic si ocupam si noi loc la odiseea mult asteptata..
verga , veronici va doresc din suflet sa reusiti !
morena29 spune:
Buna dimineata fetelor......sa va ajute d-zeu sa reusiti toate .Fetele care sunt in asteptarea rezultatelor ....va tin pumnii...
eu cred ca abia luna viitoare am sa fac un nou et/.....mai am 4 embrioni la congelator...
BuburuzaL spune:
Bruni draga, eu am incredere in puiul tau invingator si acum dac tot am zis ca de data asta reusim, TREBUIE sa fie asa!
Anda, Morena o sa va tinem pumnii indiferent daca vom avea bebe la purtator sau nu, dar cel mai frumos ar fi, intr-adevar, sa aveti niste exemple pozitive in fata! Sa DD sa fie bine...