FIV 271
Raspunsuri - Pagina 4
veronici spune:
Buburuza tin pumnii si fac galerie!
Verga noi ne vedem maine la ET
Outul meu s-a fecundat ieri dupa cum v-am mai spus si azi am vb.cu dr.embriolog(tot Cocei)si mi-a spus ca s-a divizat frumos si azi la 48 h avea 4 celule. Sper sa fie puternic si invingator...si sa aiba si rochitza .
Va pup si poate intru maine sa va mai spun cate ceva.
Ptr. urmatoarele zile mi-am pregatit patul....stau la pat,imobilizata
Paaa
BuburuzaL spune:
Elenus saru' mana!
------------------------------------
Ce iepuras darnic!!! Doamne, numai TU poti face minuni!!!
BuburuzaL spune:
Veronici vezi ca e invingator de pe acum? Iar daca va avea rochita sau pantalonasi nu prea conteaza, zic eu, important e sa fie lipicios!Bafta!
fc_anca spune:
Buburuza, iti tin pumnii! Hai ca mai ai un pic :)
Eu azi sunt si mai bine, am zis ca la sf lui mai plecam in concediu sa ne revenim cu nervii. In iunie ii bag si pe cei 2 ramasi, si daca nici astia nu se prind, in toamna plecam la greci, ori la atena, ori la salonic. Am mobilizat parinti :) si sper ca cu ce banuti mai avem si noi, sa reusim sa facem FIV 2.
Va pup pe toate!
Anca
broscuta7 spune:
Fetelor, ati luat vreuna dintre voi TAROSIN dupa ET?
Si va rog, puteti sa-mi spuneti si mie daca ESTROFEM-ul se da indiferent de grosimea endometrului? Eu trebuie sa fac luna aceasta FET si imi e cam frica de estrofem pentru ca am endometrioza. Am mai facut un FET in 2008 si mi-au dat estrofem, dar mi-a venit CM-ul foarte repede, la cinci zile de la transfer si ma gandesc sa nu-mi daunat estrofemul. Ce parere aveti?
O zi bun la toate
BuburuzaL spune:
Bruni azi asteptam noutati bune!!!
speranta2 spune:
Buna fetelor,
E prima oara cand scriu pe acest forum.
Dupa citeva analize hormonale am fost trimisa la FIV la Giulesti si voi avea prima concultatie pe 21 aprilie.
Am inteles ca o sa fie un drum lung pana la fertilizarea propriu zisa.
Nu sunt speriata de ce ma asteapta asta e, dar am 2 fibroame uterine si vreau sa stiu daca vreuna din voi a avut aceasta problema si daca da, se poate FIV in aceste conditii? Imi pun mai mult problema ca dupa FIv sa nu se mareasca si sa pierd sarcina.
BuburuzaL spune:
Speranta 2 bine ai venit pe forum! Intr-adevar, calea fiv-ului nu este usoara...vei avea de parcurs e serie de analize si investigatii, cel putin la mine asa a fost...iti faci o multime de sperante care se pot narui intr-o clipa...dar, apoi devii din nou realista, speri din nou si tot asa...Iti doresc sa ai rabdare si sa treci cu bine peste toate trairile si emotiile, pana la implinirea visului!
speranta2 spune:
Buburuzal, multumesc de raspuns!
Iti urez si tie numai bine!
O sa merg la programare si sper sa ma lamureasca Dna. doctor cu toate.
Dr. se numeste Dorina Codreanu, stiti ceva de ea?
Cu multumiri,
Marina