FIV 271
Raspunsuri - Pagina 3
verga spune:
Veroniciunul si bun este de ajuns sa-i faci o surioara lui Rares ,nu am intrat deloc pentru-ca am stat in pat mi-a fost rau ma dureau ovarele si ficatul cred ca de la anestezie
Buburuza mai este putin pana vineri
si acum despre puiuti mei am avut 4 ovocite si ca de obicei restu chistulete am sangerat dupa punctie si am avut mesa iar azi se iubisera toti asa ca avem 4 embrioni.Cocei mi-a zis ca arata bine si am vorbit cu ea si de AH si a fost de acord avand in vedere ca sunt la al treilea FIV.
pe toate
amzulica spune:
Verga - iti tin pumnii - de data asta va fi 3 cu noroc.
Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
fc_anca spune:
buna fetelor, m-am mai linistit putin si am reusit sa intru pe forum. As avea o intrebare catre cele cu FIV-uri nereusite - voua cand v-a venit ciclul? Eu tratamentul l-am oprit de vineri si deocamdata nimic, in afara de 2 picaturi crem-maro ieri...in rest, niciun semn cum ca ar veni... la voi cum a fost?
Anca
daniela74 spune:
Fc_Anca mie mi-a venit la 3,4 zile dupa ce am intrerupt medeicamentele.Mai ai embrioni congelati,ca nu mai retin?
2010 va fi anul meu norocos
DOAMNE AJUTA
BuburuzaL spune:
Fc-anca mie de ambele dati mi-a venit a 3-a zi dupa ce am oprita utrogestanul. Dar, sunt cazuri in care intarzierea este mai mare, asa ca nu te impacienta deocamdata!
------------------------------------
Ce iepuras darnic!!! Doamne, numai TU poti face minuni!!!
moshulik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui fc_anca buna fetelor, m-am mai linistit putin si am reusit sa intru pe forum. As avea o intrebare catre cele cu FIV-uri nereusite - voua cand v-a venit ciclul? Eu tratamentul l-am oprit de vineri si deocamdata nimic, in afara de 2 picaturi crem-maro ieri...in rest, niciun semn cum ca ar veni... la voi cum a fost? Anca |
mie la primul fiv, joi am intrerupt tratamentul, iar rusii mi-au venit duminica seara
asa ca e normal, nu te mai stresa...
Moshulik +11
fc_anca spune:
am inteles, va multumesc mult!
Daniela, mai am 2 embrioni ramasi, dar de calitate mai slaba. am avut 5 in total, 2 f buni si 3 slabuti. dar nu imi mai fac sperante mari, avand in vedere ca astia f buni nu s-au prins...
am zis ca o sa incerc cu ei totusi in iunie
va pup
Anca
daniela74 spune:
Fc_anca nu se stie niciodata.Fa o luna pauza si incearca.Daca nu erau de calitate buna nu i-ar fi congelat,cel putin eu am avut unul de 6 celule dar foarte fragmentat si embriologul a spus ca nu are rost sa-l pastram.Eu iti doresc mult noroc.
Verga e foarte bine ca faci AH,ajuta foarte mult.Bafta mare.
Bubruza am scos majoretele la incalzire
2010 va fi anul meu norocos
DOAMNE AJUTA
BuburuzaL spune:
Daniela esti o draguta si iti multumesc! Sper ca ne-a ajutat si pe noi AH si ca s-au prins puisorii! Incepe numaratoarea inversa...iar prin burta mea se intampla tot felul de chestii ciudate pentru mine...sper de bun augur, ca deja ne-am facut o multumie de spernate, mai ales eu!
Verga multa bafta pe maine!
Bruni, maine te astept cu vesti bune!
Am o intrebare, poate e cam supida, dar na...imi trec prin minte fel de fel de chestii: cand ovarele incep sa produca progesteron, le simti lucrand? Eu tot simt cate un junghiulet ba intr-o parte, ba in alta...
Pupici
------------------------------------
Ce iepuras darnic!!! Doamne, numai TU poti face minuni!!!