FIV la Sibiu (10)
Raspunsuri - Pagina 8
cora79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui yarrina Beta in Z 9, deci dupa 48 de ore, 258.46 Nu va pot spune ce simt acum... fericita!! |
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
anda15 spune:
citat din mesajul lui yarrina Beta in Z 9, deci dupa 48 de ore, 258.46 Nu va pot spune ce simt acum... fericita!! |
Deci sunt 2 .
Ce frumos a crescut beta!!!!
Multa sanatate
Camrynna, te asteptam cu un beta la fel de frumos
yarrina spune:
Multumesc fetelor! Va doresc sa simtiti si voi ce simt eu acum. Am vb cu dr si a zis si el ca cel mai sigur sunt 2. S-a bucurat si el! A zis ca-mi sta la dispozitie cu orice...sa-l tin la curent cu toate...sa sun de cate ori am nevoie de un sfat ca ma ajuta cu drag. Sotu cred ca se imbata in seara asta!
fericita!!
iaura21 spune:
doamne, yarrina felicitari dar mie incepe sa-mi fie frica de sibiu
"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"
alecori spune:
Yarrina, felicitari si sa ai grija de voi! Sper sa vin si eu cu un Beta din asta in Iunie!
Laura de ce incepe sa-ti fie frica de sibiu?
anda15 spune:
citat din mesajul lui alecori Yarrina, felicitari si sa ai grija de voi! Sper sa vin si eu cu un Beta din asta in Iunie! Laura de ce incepe sa-ti fie frica de sibiu? |
Probabil a zis asta dupa ce toate fetele se intorc de acolo cu gemenasi
gabri-ela spune:
Yarrina FELICITARIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!
am ramas datoare cu o petrecere pt tine si pt ingerasii tai. Sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara. Te rog sa nu ne parasesti si sa mai stai si pe la noi sa ne ridici moralul
Anul acesta va fi un an roditor pentru mine