Spiridusi de ian-feb'06 ... la grupa mare(3)
Raspunsuri - Pagina 19
silvi_2005 spune:
Iuliana sa fie cu noroc rezervarea voastra si sa nimeriti o locatie frumoasa.
Noi nu am rezervat nici in seara asta ca si-a cumparat al meu sot ceva decodor in plus si canal + sa vada ceva meci de liga si cica am eu ceva canale de filme, habar nu am ca mi se pare scump 30 de euro pe luna pe 4 canale...in fine no coment pt mine e inca o telecomanda in plus ca aveam deja 3 ma si distreaza ca ma gandeam ca nu mai are ce cumpara dar vad ca tot gaseste Ana de France stie mai bine ce vb .
Le-am facut la baieti in seara sta ceva pizza cumam vazut intr-o reclama, cu bordura intoarsa si plina d branza o postez reteta zilele astea super a iesit ca a topit Alain jumatate
NOUTATE : ca am uitat sa ma laud am copil de il pun in pat la el in camera, citim ceva si se culca apoi singur, azi dimineata venit la ora 9 si m-a trezit dupa patru ani mam si eu parte de asa ceva
cosmi1975 spune:
neata gagici.... acum m am trezit deoarece n am avut alta tbStefan a dormit la mama ca eu am venit la 7 de la sedinta
Toanca la sedinta a fost si pierdere de timp aiurea dar asa s unii le place sa fie ascultati...unde plecati la bulgari???da si tui detalii despre locatie,pret
Silvi si al meu sot e disperat sa se uita la meciurichiar il intrebam zilele trecute cand dracu iau astia vacanta??aaaa si se mai uita la un fel de biliardsnooker parca se cheama..dar eu nu pricep regulile si ma enerveaza
ma duc sa beau cafeaua si tb sa merg la facultate
Giova spune:
din banat!
Aseara a venit finul la noi si ne-a adus pozele pe CD. sunt "brute" inca, dureaza 2 sapt. pana le face in photoshop.
eu am pus cateva din astea, nu mai astept atat:
http://community.webshots.com/myphotos?action=refreshPhotos&albumID=577492393&security=KMeTAk
In rest toaste bune...edi un marait si un fitzos...s-a invatat sa umble multa lume in jurul lui si acum ma innebuneste pe mine. are 4 dinti, dar tot urla noaptea...altii nu se vad.
Marco cumintel....la gradi, inot, pe afara. Nu am probleme cu el.
Iuliana super ca ati rezervat. mergeti cu ai tai? sper sa aveti conditii misto.
de la pastile ai slabit? sau si cu dieta? si eu trebuie sa ma mobilizez, sunt grasa rau. mie- si groaza sa merg la mare asa.
Paula pai am probl. cu masurile...sunt cat china...si de abia am gasit o rochie sa-mi placa cat de cat.
Sotul e un slabanog din nastere...nici cum nu se ingrasa.
Cosmi hai ca ti-o vand...de la un mag. din mall. era si o marime mai mica, asta iti e mare cu siguranta. poate scapa gabi si nu mai pleaca asa departe.
Silvia ce dieta ti? musai sa ma apuc si eu...putina ambitie imi trebuie.
In spania vreti sa mergeti? si fina mea ne tot bate la cap...dupa ce se intoarce in Madrid se uita de oferte si imi trimite si mie...nici noi nu suntem decisi incotro o luam anul asta.
super ca s-a culcat Alain singurel si nu v-a vizitat decat dimineata.
fug la un dush, la 13:30 am programare la ginecologie. din ian. trebuia sa ajung. acum profit ca sunt si frezata si e numai bine.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
silvi_2005 spune:
Intru si eu sa va salut ca nu am mai iesit nici azi cum prevazusem, Alain s-a trezit asata noapte de 2 ori si a plans ca il doare burta si dimineata mi-a zis la fel asa ca l-am lasat acasa ca imi era sa nu face ceva deranjament pe la scoala ( amancat eiri toate combinatiile posibile ) . Pe la 11 era fresh a facut si o baie bine ca nu are nimic grav.
Giova despre Spania ca vacanta nu am auzit decat lucruri bune, plaje destul de exotice, mai ieftina ca Italia la absolut tot hoteluri care de la trei stele incepand arata super, sunt o multime de case.Noi mergem la hotel ca nu are rost casa numai pt noi, o sa it dau site-uri daca te intereseaza. Super poze
silvi_2005 spune:
De dieta ca am uitat sa iti zic, nu am facut ceva foarte special sau organizat, am slabit deja 4 kg luna asta dar putea mult mai bine Am facut cateva zile un program doar supe de legume si o zi fructe pe langa o zi legume si tot asa.Sincer dupa cateva zile am renutat ca nu aveam nici o energie, am vrut numai sa declansez o schimbare in org. In rest mananc legume cu carne, fara cartofi , paine numai o felie si numai dimineata, calculez caloriile mereu fac bicicleta zilnic 30 min minim si ar rebui sa mai bag ceva sport.
MIHA78 spune:
HELLO,
Toanca, sanatate lui Matei. Bine ca ai mers la ecograf si ai descoperit si cauza durerilor de burtica.
Giova, superbi nasi, ai fost machiata si coafata super. Culoarea ta de par imi place mult, zi-mi si mie te rog cu ce te vopsesti.
Silvia felicitari ptr. kg. pierdute, ff. bine ai salbit.
Eu asa rapid, vreau sa va rog sa-mi spuneti daca stiti ceva despre Hotel Laguna Beach din Albena. Ne tenteaza un concediu acolo. E destul de ieftin, 7 nopti all inclusiv, pana in10 aug.630 euro, ptr. toti 3, dupa 10aug.520 euro. Toata lumea ma descurajeaza cu Bulgaria, mie imi place ce-am vazut in imagini. In ro sub 25 de mil. cu 3 mese la un hotel de 3 stele n-am gasit oferta. In Bulgaria au o gramada de piscine, jacuzzi, parca e altceva.
Giova spune:
de la control.
M-am dus cu Edi dupa mine, al meu sot a ajuns exact cand sa intru in cabinet. Oricum, edi mi-a adormit, asa ca l-am carat cu scoica si-l lasam afara cu secretara.
S-a tot uitat dr. la el, el la dr. asa curios...doar nu-l cunoaste ca nu am nascut cu el.
Eu nu am nimic....decat rana de la nastere...mi-a facut doar eco cu chestia aia lunga...totul ok, sunt chiar la ovulatie, dar i-am zis ca nu mai vreau copii. ma astepata luna urmatoare dupa CM la cauterizare. atata tot.
pe urma am fost la mall sa papam, Edi avea mancarica de acasa pregatita:-piept de pui+dovlecel doamne ca nu i-a ajuns 200 gr. a mai halit si 2 cartofi prajiti de la mine.
la ora 18 mergem dupa marco si pe urma in parc. e incredibil de cald afara....imi vine sa-l bag in tricou...dar parca mi-e teama.
Silvia am inteles...eu nu prea mai fac ciorbe/supe din lipsa de timp. trebuie si sport e clar....daca as avea cu cine lasa gogoasha sa fug la sala ar fi super.
Fain ai dat jos 4 kg/luna. eu daca as da 6 as fi ultra mega multumita.
Miha mersi. nu stiu nimic de Albena, poate stiu fetele care au mai fost.
Culoarea mea de par....hmmmm...ultima data m-am vopsit cu alte numere, de la Silky parca...si am facut o combinatie intre 2 numere, ca sa-mi acopere si firele albe.
Nu mai stiu exact numerele, nici numele vopselei nu cred ca e asta.
am cumparat-o din mag. de prod. profesionale. cum ajung pe acolo ma uit si-ti spun. Oricum, mai trebuie sa-mi cumpar ca s-a terminat.
parca am luat nr. 8 si altul blond deschis...mai bine nu zic ca nu stiu sigur.
merg sa adun si sa iesim iar.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
toanca spune:
Salutare.
Cosmi, uite asta este hotelul unde mergem: http://www.sunsetresort.bg/index/language/en
Plecam pe 23 august si ne-a costat: 2 adulti si un copil, 7 nopti, all inclusive, apartament (cu living, dormitor, baie, balcon si bucatarie) 954 Euro.
Eu zis ca nu e mult ci ca e acceptabil.
Asa ca pe anul asta concediul este aranjat.
Probabil ca o sa mai dam cateva zile o fuga pe la munte si ...cam atat.
In Iunie Disney, in august Bulgari si la iarna pe la munte
Giova, nu, nu mergem cu ai mei; ai mei pleaca in iulie, iar noi in august.
Nu am slabit de la pastile de salbit ca mi-e frica sa iau; am luat un ceai de salbit si, de doua saptamani nu am mai pus gura pe paine, dulciuri, paste fainoase, etc (chestii din astea "bombe calorice")
Ceaiul de slabit nu l-am terminat inca...asa ca poate ajung totusi la 55 kg.
Sa stii ca eu m-am mobilizat cand am vrut sa ma imbrac cu un costum si statea ca naiba pe mine...
Deci iti trebuie un "impuls" ca sa te determine sa te mobilizezi
Miha, imi pare rau dar nu stiu sa-ti raspund. Si noi mergem prima ora anul asta la Bulgari; ce pot sa-ti spun e ca nu cred ca are cum sa fie mai rau decat la noi; nicaieri nu are cum sa fie mai rau decat la noi; eu nu am mai fost pe litoralul romanesc din anul 2000 si nu intentionez sa merg prea curand
cosmi1975 spune:
neata gagici am o duere de capdaca m a mancat undeva sa mi fac masaj am luat o perna care face masaj si am tinut o cam mult,sigur de acolo ma doare capul
Toanca este inclusa si masa in banii astia???ca daca da este ieftin daca nuparca nu mi mai convine
Miha si tu la bulgari???as incerca sa conving pe sotul dar cred ca are alergie la bulgari
Sivi Spania mi ar place sa o vad si eu...Barcelona care i superba cica
Giova bine ca ai ajuns la dr...azi e randul meu
in concediu habar n am unde ce si candeu sunt anul asta si cu licenta deci clar dupa 15 iulie ar tb sa mergem...dar ce sa mergem ca Gabi atunci baga tare la munca....cred ca o fuga la surori dar de data asta si cu copiiica ele s aprope de mare si munte....cu toate ca ITalia este ff scumpa mai ales in sezon
....copii se duc si al munte cu ai mei asa ca vedem
fug sa mai fac o cafea/....va dau si voua
toanca spune:
Cosmi, mersi de cafea
Ia si tu ceva de cap....
Da, in pretul pe care ti l-am spus este inclusa si masa; este all inclusive