Spiridusi de ian-feb'06 ... la grupa mare(3)
Raspunsuri - Pagina 20
MIHA78 spune:
Gata, ne-am hotarat, nu ptr. Bulgaria ci ptr Ro. Asta e impresiile despre acel hotel din Bulagaria nu erau deloc bune. Cand ne vom permite un concediu intr-un centru ca si cel in care merge Toanca vom opta ptr. asa ceva pana at...
Aici mergem noi din 29 iulie www.clubdunarea.ro, cu mic dejun bufet suedez si fisa cont ptr. inca o masa la 1850 lei. Sper ca va fi bine.
paula2003 spune:
Buna,
Aseara m-am tuns. Maine mergem la padure si nu puteam fara sa arat si sa invart in carnati .
Bee spune:
Buna fetele.
Toanca, am vazut din afara hotelul respectiv. Nou si luxos imi parea. Sper sa va placa mult. Si pretul e ok.
Miha, daca tot veniti de la Cluj, adica de departe, puteti merge mai in Sudul Bulgariei, unde dupa mine e mai fain. Noi am fost de 2 ori pe langa SunnyBeach. Foarte fain. Anul asta planuiam sa mergem la Duni- cauta pe net, e o statiune mai izolata, mai in sud, unde mai multe fete care au fost s-au simtit excelent, sunt si multe chestii pt copii-, dar nu ne da mana sa iesim deloc din tara. poate la anul.
Silvi, hai ca 4 kg nu e rau. Eu imi fac o dieta singura, ca nu vad alta solutie, nu am niciodata in casa ce-mi tb pentru un regim cu meniu fix. Si cum eu nu pot sa iau nici un fel de pastile, ceaiuri, alte alea ca alaptez....In ultima saptamana am slabit destul de mult, sa vedem ce mai urmeaza. Oricum, ideea e ca am inceput sa variez mai mult alimentatia si sa incerc sa mananc proteinele seara.
Cosmi, cu tine ar trebui eu sa vorbesc despre sistemul minunat, in care incerc si eu sa ma incadrez din toamna. Cam haos, din ce-am vazut eu, dar pentru noi sa fiu profesoara e cea mai buna solutie.
Ioana, n-ai nascut nu?
Wow am inceput mesajul de dimineata si l-am terminat acum...jalnica sunt.
fetele si un week-end minunat va dorim!
Giova spune:
Iuliana wow! super misto resortul. chiar ca e rezonabil ca pret.
eu nu pot bea ceaiuri, caci alaptez inca. ma refeream daca ai slabit de la pastilele cu otet. nu se vede chiar nimic de la ele.
Cosmi sper ca esti ok, in urma controlului.
Miha super fain complexul Dunarea. mai bine asta daca dincolo nu ai auzit impresii bune.
paula foarte bine ca te-ai aranjat...chiar si pt. intors gratare/carnati.
Bee ma bucur ca ti-ai gasit posty in sat. e super pt. tine si cu tot haosul asta...nu cred ca e chiar asa de grav.
Ioana cum esti? maine vine Sonia? doamne ajuta...uite ca ai ajuns la termen.
Noi maine mergem la o pensiune langa timisoara. are piscina-dar nu cred ca e vreme de baie sau nu e apa calda, se poate calari, asa ca sp[er sa ne distram. mergem cu finii nostri si nasii lui Marco.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
T_Ioana spune:
Ziua buna dragelor!
Vad ca deja v-ati planificat vacantele, va invidiez. Eu tare mi-am dorit Turcia in septembrie dar la ce oferte am primit mi s-a facut parul maciuca. LA bulgari mi-e groaza ca sunt tare impartite parerile plus ca am eu un fix cu masina....Cristi zice ca oricum avem full-casco deci daca ne-ao fura asta e, ne despagubeste ...da, vezi sa nu! Sa ma trezesc cu 2 puradei dupa mine prin vreun camp din Bulgaria si fara masina.
Cred ca cea mai decenta varianta ramane programul Litoralul pentru toti, tot prin septembrie undeva. I-am cam dat de inteles mamei ca anul asta sa nu se bazeze ca mergem la ea, vrem concediu (Cristi saracul, ca el e omul muncii si are nevoie de relaxare) asa ca spunem pas la circ si scandal din partea "mashterului"....mai bine merg pe bani dar stiu ca nu ma freaca nimeni la icre!
Inca n-am nascut ca sa raspund fetelor. Giova, practic maine intru in saptamana 38, ca DPN e 15 mai dar eu m-as bucura sa fie oricand incepand cu maine, stiu ca e in termen, relativ. Oricum, dupa atata cloceala maine am multe in plan inclusiv o vizita la dentist, de control si musai sa-mi cumpar chiloti (stiu, suna cam ciudat, dar am o obsesie si la faza asta nu m-am putut baza nici pe mama nici pe Cristi sa ma ajute ca de 10 zile, de la statul in casa am mai pus niste kg frumoase asa ca bat undeva la 19.5 kg luate in sarcina).
Vreau sa-i caut si fetei o paturica de scos din spital si eventual un costumas de dat peste hainutele de corp, mai am de spalat si montat patutul si in mare sunt gata. Ieri mi-a fost ingrozitor de rau, am avut niste contractii babane si ma gandeam ca-mi face printesa figura si ma fenteaza pe ultima suta de metri. Inca un motiv pt care am vrut sa intru in mai, in afara de cele 38 s adica nastere considerata la termen, a fost ca daca nasc in aprilie prind in plus 1 luna de somaj cu 500 lei la calculul indemnizatiei in loc sa prind o luna de concediu de maternitate cu aproape 750$ si la calculul final as fi pierdut aproape 250 lei/luna la indemnizatia CIC....Poate suna aiurea dar pana la urma tot pt copii este fiecare leut si m-as bucura sa fie indemnizatia cat mai mare. Acum vorba lui Cristi, mai am cateva ore si intram in mai, sa tin picioarele incrucisate strans pana trece de miezul noptii
Brandusa, cum mai sunt mititeii tai? Sper ca se rezolva toate!
Iuliana, super hotelul, astept sa veniti cu impresii sa ne spui daca a fost pe masura prezentarii de pe net! Si eu sunt speriata de bombe cand vine vorba de pastile de slabit, mai bine fac foamea decat sa risc....mi-e frica mai ales ca nu stiu peste ani ce efecte secundare pot sa aiba, ce mutatii sau cancere Doamne fereste pot sa apara de la ele! MA bucur ca MAtei e mai bine!
Silvia multumesc mult....am vazut niste rochite superbe pe next, caruciorul cred ca-l iau cel de la nemti ca il si stiu, adica l-am "testat" pe viu la o cunostinta si mi-a placut iar pretul este extrem de rezonabil. SI am mai gasit cateva chestii extrem de utile la prerturi foarte foarte bune!
Miha, am vazut si locatia din Eforie unde vreti voi sa mergeti, tot asa, asteptam impresii. Ce mai face Tudor, merge iar la gradi (imi amintesc eu gresit sau racise?)?
MAraki, pe unde esti, tot cu ferma? MAi zine cate ceva!
Fetelor, o fi nascut Oachi? Eu cred ca da! Oare nu are cine sa ne dea vesti despre ea?
Va pup mult de tot, merg sa mai zac putin pe canapea....si mi-e o foame, numai la manvcare imi sta capul!!!!
Ioanaluiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan-Gabriel (03.12.2005) si 37+ cuSonia-Alexandra
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"
Giova spune:
Clau e afara cu baietii...eu am facut bagajul pt. maine.
Am vazut ca a scirs Ioana si am zis sa intru.
Chiloti eu mi-am luat dintr-aia de unica folosinta. am vazut si la DM si in carrefour. si asa sunt anti parasute, macar le-am aruncat dupa, sa nu le mai vad in sertar.
Stiu ce zici cu indemnizatia...si mie era sa-mi faca figura Edi, noroc ca s-a nascut in 2 iulie si am prins 7 luni cu salariu baban. stii ca ultima luna anterioara nasterii se ia de 2 ori in calcul, nu?
Acum daca ai ajuns la 38 sapt. sa nu te pui sa faci pe viteaza. lasa dentistul, s anu cumva sa-ti provoci nasterea. patutul il poate monta Cristi, hainele le poate spala mama ta.
va, weekend fain sa aveti si un 1 mai relaxant.
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
maraki spune:
Buna seara,
Scuze fetele Construiesc gradina botanica la ferma, astazi a aparut si au innebunit cu totii sa isi termine fiecare cat mai repede gradina Trebuie sa trimitem si sa primim cadourile, sa pandim cand isi termina careva un set de materiale ca asa castigam si noi cate o bucata, avem de butonat pt ca este timp limitat cu materialele si daca nu terminam, trebuie sa asteptam saptamani intregi pana avem gradina gata Robert daca este la sv pana la miezul noptii, joc si pt ferma lui
pupici, intru maine ca va fi mai lejer
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
ma uit si la Dansez pt tine
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
o Maraki ti-ai facut de lucru.
si eu ma uit la dansez pt. tine si mor de somn. dar rezist pana la sfarsit.
deschid cap. nou si o tai la tv.
mamica de 2 smecherasi
toanca spune:
Salutare.
Si eu tot la dansez pentru tine ma uit Ati vazut ca i-au "tras-o" lui Grigore?
Si-a facut-o cu mana lui.
Ioana, ma bucur ca esti bine si ca printesa e tot acolo in burtic
Da, hotelul arata super si pot sa va spun ca in realitate arata la fel ca pe net. Am vazut poze facute live de niste prieteni care au fost anul trecut; ea e cam fitoasa si daca a spus ca i-a placut, n-am niciun dubiu
Asta e hotelul in care stam cand plecam la Disney: http://www.dreamcastle-hotel.com/ ca si pe asta l-am achitat sa scapam de-o grija si de bani
Mai avem o luna si jumatate si plecam la casuta lui Mickey (asa spune Matei).
Maraki, ti-ai gasit de treaba cu ferma asta....te-a captivat rau de tot....
Giova, maine piscina?
Nu prea cred ca o sa fie vremea de piscina dar macar va relaxati
Noi facem un gratar in curte, iar e verde, frigiderul plin cu bere...deci ce ne mai trebuie
Sa aveti o seara linistita si un weekend relaxant