Spiridusi de ian-feb'06 ... la grupa mare(3)
Raspunsuri - Pagina 18
silvi_2005 spune:
Giovalinda merci de cafea, frumoaa nasa ai fost . Eu vreau pantaloni de material, are ceva bermude asa vreo 3 culori de anul trecut as vrea lungi si subtiri de maerial o sa fac zilele astea ceva ture prin magazine ca m-am lenevit.Ce dulce e Edy si ce smecheros Marco minunati.
Ioana hai ca m-ai distrat tare ma mai doreste/asteapta si pe mine cineva asa de tare sa iti dau asa la repezeala : http://www.dpam.com/ super marca la calitate, mai scumpilele dar asteapta reducerile, am vazut ac livreaz in Ro nu stiu conditii. Eu iau de la ei ca au mag in zona si am luat si de pe net, fa-ti cont as iti trimita oferte. Este clasicul http://www.laredoute.fr/ care cand livreaza cand nu livreaza in Ro au preturi mai ieftine dar nu au intotdeauna mare calitate...parerea mea. http://www.3suisses.fr/FrontOfficePortail/catalogue_fra/femme/evenements/meilleures-ventes.html?xtor=SEC-4669 am vazut ca si 3 suisses are pagina si livreaza in Ro fa-ti si la ei cont ca primesti reduceri apoi prin mail. Un site care mi place e next-ul http://www.nextdirect.com/fr/en?gclid=CK2D2r_apqECFRaZ2AodGznGDg vezi ca la bebelasi au niste minunatii si livreaza in Ro. Asteau au fost aasa la repezeala, din pacate o multime nu livreaza in Ro, cred ca din Germania ai mai putea avea dar eu cumnu descurc cu germana...nu te pot ajuta.
Spor la shoppig graviduto
andiaroro spune:
m-am laudat ca vin si n-am mai ajuns, dar am fost superocupata ca astazi a plecat mama...
altfel, alex a scapat de antibio, anastasia de bronsolita si ieri si-a julit nasul la cresa-o sa va pun poze cand ii fac ca arata dementialsper sa nu-i ramana semne...
faza tare: adorm si eu aseara pe canapea cu o carte in mana si la un moment dat mama tot incerca sa ma trezeasca. deschid ochii si vad pompierii marsaluind pe hol...cand am realizat ca nu visez am crezut ca fac stop cardiac ca nu intelegeam ce s-o fi intamplat ca aia numai la chestii grave vin..de fapt, era inundatie la niste vecini si fereastra de la camera lui alex era cea mai potrivita sa coboare la vecinul in cauza...cand au vazut ca doarme un copil acolo au renuntat la idee ca se mai putea si de la alti vecini, dar au preferat sa riste ei decat sa-l sperie pe alex trezindu-l...va dati seama ce tun am putut dormi, daca am deschis ochii doar cand astia paraseau casanu am auzit cand au sunat, cand au intrat ...nimic!!!!cred ca m-am programat sa aud doar cel mai mic scancet de copil...
Ioana -ma alatur si eu corului: stai cumintica!!!
Giova-ai fost superba
Dia- multa iubire in pozele voasttre
fug...ca aterminat cu baia si acum ii cam fac voile ca bazaie dupa bunica
Giova spune:
multumesc fetelor.
Silvia 3 suisses parca are site si in ro, nu trmiti la noi. nextul e pe primul loc in preferintele mele, pacat ca au asa preturi mari si nicio reducere.
Ana super fain. cred ca ai fost obosita de nu ai auzit nimic. bine ca nu s-a intamplat nimic grav.
Ali! sa fii fericita, iubita si sanatoasa alaturi de puiutii tai si de cei dragi!
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
toanca spune:
Szaboali - LA MULTI, MULTI ANI!
Sa fii fericita si iubita!
Ana, da ai dormit nu gluma.
Cred ca faceam stop cardiac daca pateam asa ceva
dia_tm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Giova Dia superba printesa ta. Unele locatii din poze le cunosc...noni, mall. cladirea de gheata unde este? in fagaras? |
le-ai recunoscut corect... dar restul, majoritatea sunt din Belgia; iar cladirea din gheata era din Brugges de la o expozities superba de sculpturi in gheata.
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si 10+
Bee spune:
Buna fetele.
Giova, superbi toti! Sa va traiasca finii si voi pe langa ei.
Ioana, tine-o pe Sonia la caldurica. SI fa o pauza de shoping pana se naste fata. Cine stie ce idei iti mai vin. Si gandeste bine, daca comanzi de pe net carutzul. Mai bine pui tu mana pe el, indiferent ce firma e. EU am avut 3 firme, 4 carucioare, 3 din ele bune, unul prost. Parca una e sa iei ceva de imbracat si alta un carucior.
Andiaroro, pompieri? Ai tu ceva cu pompierii! Mai, dar si la voi cand povestesti de boli, e ca si cum ai povestii ce-au mai mancat copiii.
Maraki, sa poarte sanatos cel mic achizitiile. Scumputze, mai ales tricourile, dar ma gandesc ca or fi faine. Eu cu copiii, mai ales la haine de purtat am o idee fixa: multe. Singurele chestii unde costa si ma usuca, sunt incaltarile. Dar si acolo, am scazut mult nivelul de pret.
Toanca, sanatate celui mic, cu urechea si antibioticul. Cu bila, e de urmarit. Bine ca stiti macar.
Cosmi, smecheras PApan, genul nostru de baiat. Sa se dezanchilozeze sotul tau sper.
Silvi, nu dispera. Si io fac eforturi ca pestele pe uscat cand e vorba de dat jos. Hai sa zic, ca am luat masuri si mai drastice si se mai vede ceva. Nu de alta, dar mi-e ca esuez la mare din greseala anul asta si n-o sa stiu unde sa ma ascund. Imi spun zilnic: mai bine raman slaba acasa, decat sa ma trezesc ca merg la mare si-s cat casa. Cu ce-am patimit cu copiii anul asta si daca mancam nisip pe malul marii, tot ii duc.
cosmi1975 spune:
neata gagici...eu la cafea dupa ce am dus piticul la gradinitaam fost harnicuta
Szaboaliiiii La multi ani si multa sanatate
Giova superba ai fost....mi ar placea o asa rochie de unde ai luat o??....Gabi ar tb sa plece intr o luna in Liban dar stea mai multnu cred ca se duce ca nu i convine
Tioana hai ca mai ai un pic si o tii in brate pe papusica ta
Anymonisti tu pt ce....pupa nora cea frumoasa
Silvi si eu ma chinui cu 3 kg dar nici nu prea fac niknu mai zic ca as manca dulcirieu care nici sa nu le vad
Toanca off ce pb are puiul mic
Dia....frumoasa Belgia
ANAam ras copios.....saracuta de tine esti obosita
Beesanatate la copii...sa stii ca papan este smecherut dar este cuminte....pai sunt niste baietei prin parc
MARAki unde umbli???
PAULA nici eu nu comand hainute de pe net..
Miha si eu musai sa fac un gratar....
de Sf.Constantin si Elena mergem la bunicul meu iubit toata famila fetele,ginerii nepotii sotiile stranepotii...vreo 20 ,acolo o sa facem super gratar chair daca dupa bunica
ma dus sa mai citesc cate ceva...azi am de susutinut un referat in Consiliu Profesoral
paula2003 spune:
Am vazut si eu pozele, super. Dar ce frumos ai fost aranjata
Am vazut ca sotul este slabut, de ce spui ca ai probleme cu masurile?
Acum ma uit si la celelalte poze si va spun eu impresiile.
silvi_2005 spune:
Bonjour fetelor am mai incercat sa intru e cateva ori dar intervenea ceva. Am fost super prinsa cu cautatul de hotel de vacanta, deja ma doare capul ....ai mei au decis ca nu mai vin ca nu se simte tata bine, fratele meu renunta si el atunci si am ramas numai noi deci nu mai inchiriem casa ci hotel in Spania . Am vazut sute de hoteluri fara exagerare, habar nu am ce sa aleg, am facut lista de 15 ca finala si acum deseara ne decidem m-am saturat de cautat pe site-uri ...de citit pareri pe alte site-uri unii zic ca e super altii se plang de hotel e rau sa te decizi asa pe net. Oricum ca impresie sunt super hoteluri in Spania si mult mai ieftine ca in Italia, sper sa gasim ceva ok.
Ali sanatate si La multi ani si daca ne mai citesti mai spune si tu un heloo din cand in cand .
Bee ne facem oi belle pana la mare ca asta ma streseaza si pe mine, de cand incepem cu rezervarile ma gandesc ca voi patrula in costum de baie oricum de cand fac sport de vreo luna vad unele mici imbunatatirila tonus i cm pe cii pe colo dar mai e cale lunga ....ma si gandesc ce bine aratam acum 5 ai si ma plangeam ca nu sunt slaba nu stiam eu cum pot ajunge.
Cosmina eu 13 as vrea sa dau jos nu 3 si nu glumesc.
Iesimm si noi putin la plimbareala si sa cumpar eu ceva peste proaspat sau fructe de mare ca mi-am facut ceva program cu peste pui si legume...va zic eu mai in detaliu daca merita si vad rezultate.
toanca spune:
Vad ca vorbiti de slabit si plecari in concediu...
Azi dimineata cantarul meu arata 56.6 kg; deci mai am de dat jos 1,6 kg
Si tot azi am facut si noi rezervarea pentru bulgari...
In rest, nimic nou sub soare...Matei de cand e pe antibiotic nu se mai plange de durere de urechi si nici nu a mai facut febra...dar i-a in continuare antibiotic.
Giova, am apucat sa vad si eu pozele...tare frumusei ati fost
Cosmi, cum a fost in Consiliul Profesoral?