Spiridusi de ian-feb'06 ... la grupa mare(3)
Raspunsuri - Pagina 11
maraki spune:
Eheheeei, bine v-am gasit
Paula , este foarte normal sa ai sentimentul asta de mandrie pt Paul, te citeam uneori si la celalalt subiect despre SD si am vazut cate trageti, fata sa fie sanatoasa si impresia mea este ca se va descurca cumva bine in viata Am vazut la Kaufland o persoana de vreo 30 de ani, cu SD si lucra bine merci la raionul de haine( banuiesc ca aranja hainele, aducea ce e nevoie, mai facea ce era necesar in depozit ) Deci se poate
Miha ma gandeam la tine azi cand veneam spre casa, unde ai disparut???
Irina pai se poate sa tii printesita asa in umbra???? este asa scumpicasi cu rochitele alea chiar zici ca este papusica Wow ce a crescut creolinul si ce frumos este Hai intra si tu macar o data pe sapt si zi-ne ce faceti, cum te descurci cu doi
Silvi ai vb zilele astea cu Ana? Nu cred ca a plecat la Las Vegas, daca vroia si tot nu putea din cauza norului vulcanic.
Giova, sambata cununati?
Fetelor care vreti sa slabiti, apucati.va de farmville ca veti avea rezultate Stateam bine merci aici pe forum, cu tava in mana, citeam si balotam( cand era cazul, sa nu credeti ca mancam non stop )Acum la ferma, sa vreau si nu pot sa mananc, mana dreapta este incotinuu pe mouse, nu poti face pauza daca stai pe joc, trebuie sa culegi de la publicari oua, flori, puncte, animale, sa trimiti mereu cadouri la vecini, sa iei si tu de la ei, non stop butonezi la mouse....este o isterie la scara mondiala cu jocul asta, acum 3 zile s.a bagat o noutate, sa facem casa pt vitelusi....din toata lumea vedeai cum se joaca disperat ca se sa adune materialele trebuincioase ( exista cuvantul asta???? ) Ei si aici vroiam sa ajung: din cauza ca am mana ocupata, nu pot sa mananc...am slabit 4-5 kg
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Toanca, hello si de la mine
AM uitat sa va intreb: am un Giorgos in casa, nu cumva sapt asta este Sf. Gheorghe???
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
toanca spune:
Maraki, din cate stiu eu Sf. Gheorghe e pe 23 aprilie.
Buna cura ta de slabire, insa pentru asta trebuie sa ai si timpul necesar.....
Paula, e normala atitudinea ta.
Toti/toate ne mandrim cu 'ciorile"
maraki spune:
Da mai Toanca, daca ai sti cate persoane stau pe farmviile de la servici Eu stau pe joc, mai fac pauza sa fac treaba in casa, mai revin...imi programez timpul pe ore, cand fac curatenie, mancare, intins rufe etc. si cand butonezAngelo de la gradi se duce cu taica.su la bunici si mai vine seara la 18.00.
Ieri am primit o instiintare de la gradi, vin pompierii vineri in vizita la ei sa le explice copiilor ce si cum si sa-i vada in uniforme Trebuia sa semnam ca santem de acord sa apara poza copilului in ziar Tare curioasa sant cand va apare
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
T_Ioana spune:
Am intrat scurt sa va salut si sa va dau vesti despre noi.
Eu doar ce am ajuns acasa, m-am externat la pranz pt ca luni dimineata eram cu bagajul facut la clinica, disperata ca voi naste la ce contractii aveam. Duminica am fost la padure sa culegem floricele si am cam tras de mine iar seara am gatit pt cateva zile asa ca duminica la 23.30 cand m-am pus in pat m-au luat niste dureri de sale cumplite. Au inceput si dragutele de contractii, m-am plimbat ca un leu in cusca, mi-am facut dus, bagajul si am asteptat cumintica sa se trezeasca sotiorul sa-l duca pe Razvan la camin si eu sa o tai la clinica pt ca aveam deja contractii la 4 minute.
Dr a fost dispe cand m-a vazut, a zis ca la ce contractii am nu-si face iluzii ca putem prelungi momentul dar a facut tot ce e posibil asa ca azi, dupa ture de perfuzii cu Gynipral, No-Spa si Diazepam va scriu de acasa cu bb Sonia inca in burtica.
Sper sa o mai tin acolo ca sunt necajita tare ca e micutica (are 2.490 gr) desi dr imi spune ca e ok si ca el da valorile minime. Am fost atenta la masuratori dar numai lungimea femurului corespunde varstei sarcinii, restul masuratorilor sunt cam de 34 saptamani. Dr zice ca totul e ok, sa stau linistita, sa stau doar in pat ca la clinica, sa-mi iau medicamentatia si sa ne vedem dupa 1 mai.
Doamne ajuta!
Faza e ca in drum spre casa am trecut si l-am luat si pe RAzvan ca astia la 5 inchid caminul si Cristi nu ajungea sa-l ia, maine e greva asa ca e piciul cu mine si eu nu am nimik de mancare si am si interdictie sa stau la bucatarie. Sa vad cum se specializeaza sotul sa faca ceva supica/ciorbica sa nu moara piciulica maine de foame!
VA pup pe toate si fug in pat c ca asa-i recomandarea!
Ioanaluiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) si 36+ cuSonia
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"
cosmi1975 spune:
salutare gagici.....
eu pe aici cu tb....pe care sper s o rezolv ca tare m am stresatsunt prinsa cu drumuri pe la inspectorat pt semnaturi ce mi tb la un dosar...bla bla bla
piciul meu a stata la mma zilele astea care nu l a mai dus la gradii ca vrea sa l puna pe picoareadica sa l ingraseca i se pare ca a slabit...ii place la curte ca are copii de varsta lui si fac o echipa de abia ii tii
Bianca e ok...sunt tare multumita de ea cu scoala ...parca i mai constiincioasa si serioasa...dragostea deca are si ea un baiat care o place (cel putin asta arata)si ii aduce...flori
Tioana asadar ai interdictie??cel mai bine ar fi sa te tii de programul doctoresei si mai da le incolo de treburi ca o sa le faci tu
Giova vine nunta ,gata???ce bine o fi...distractie
Maraki unde joci tu jocul asta???ca s curioasa fata unde petreci tu timpul
ANA esti la america???
Silvi as manca o tarta acre sa se faca repede.....ceva reteta?
Toanca ms de cafeace face puiul?
PAULA cunosc sentimentul de mandrete.....
fug ca are bIANCA TREABA la pc
cosmi1975 spune:
salutare gagici.....
eu pe aici cu tb....pe care sper s o rezolv ca tare m am stresatsunt prinsa cu drumuri pe la inspectorat pt semnaturi ce mi tb la un dosar...bla bla bla
piciul meu a stata la mma zilele astea care nu l a mai dus la gradii ca vrea sa l puna pe picoareadica sa l ingraseca i se pare ca a slabit...ii place la curte ca are copii de varsta lui si fac o echipa de abia ii tii
Bianca e ok...sunt tare multumita de ea cu scoala ...parca i mai constiincioasa si serioasa...dragostea deca are si ea un baiat care o place (cel putin asta arata)si ii aduce...flori
Tioana asadar ai interdictie??cel mai bine ar fi sa te tii de programul doctoresei si mai da le incolo de treburi ca o sa le faci tu
Giova vine nunta ,gata???ce bine o fi...distractie
Maraki unde joci tu jocul asta???ca s curioasa fata unde petreci tu timpul
ANA esti la america???
Silvi as manca o tarta acre sa se faca repede.....ceva reteta?
Toanca ms de cafeace face puiul?
PAULA cunosc sentimentul de mandrete.....
fug ca are bIANCA TREABA la pc
toanca spune:
Maraki, nu pot de la munca; pai daca as sta sa ma joc cand mi-as mai face treaba???Plus ca ne contorizeaza astia accesul la net; iar de acasa, no way
Ioana, pai ai grija. Respecta ce a zis dr. Sa stii ca si eu l-am nascut pe Matei la 2.650 kg...si Slava Domnului totul a fost ok.
Dar, mai bine respecta programul ca sa stai linistita.
Cosmi, deci piticu' e la cura de ingrasare
Matei e mai bine; azi am terminat ultima doza de Sumetrolim si a mers la gradi (ca i-a dat voie dr.) si e foarte fericit
Bine ca nu a fost ceva mai nasol.
Oricum pentru ca s-a tot plans de dureri de burta i-am facut pentru sambata programare la o ecografie abdominala (macar sa stau eu linistita ca e totul in regula).
Si vreau sa-i fac si niste analize (urina, sange, etc)
maraki spune:
Ioana tin pumnii sa tii bebelina in burtik pana la programare Angelo a avut 2540 gr. cand s-a nascut si nu a avut nici un fel de probleme, apgar 10 si stat in spital 5 zile.Daca ai 36 sapt nu ai de ce sa iti faci griji
Toanca asta ma intreb si eu: cand isi mai fac astia treaba la sv ???Cosmi, fa cont pe facebook si dai de joc. Pe Silvia am vazut ca a luat-o prietena mea in friend list dar pe ideea sa-i devina vecina la joc ( ai avantaje daca faci mai multi vecini) Aici nu se poate sa tii copilul acasa doar ca asa vrei tu, numai cu scutire medicala altfel il da afara.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
toanca spune:
Ba...la noi se poate sa ti copilul acasa doar ca asa vrei tu....
Dar, daca lipseste mai mult de 3 zile neanuntat trebuie adeverinta de la medic.
Altfel, daca anunuti ca nu il duci, nu e nicio problema.