Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (212)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Da este la un loc de joaca,din ea coboara un mare topogan
Multam de aprecieri

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Neata
Cateva pozici de aici incolo http://family.webshots.com/photo/2368931000101626593mPFUit

poze si filmulete
povestea nasterii
minunata, ca de obicei!

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ankule ieri a fost pediatra si mi-a zis sa dau Stodal la tusea in somn noapte, s-o trezesc atunci si sa-i dau. Fara apa, ceai sau altele. Si pe Eni a apucat-o tusea pe la 2 azi noapte... a tusit cam de 7 ori in 15 min... i-am dat Stodal, a mai tusit de vreo 3 ori dar mai rar si s-a oprit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Neata1

Anca, deci sunteti mai bine? pt muci e de ajuns cu ser...doar in forma grava se recomanda adrenalina...asa stiu eu...

softurela, uff..ce mai trageti si voi cu bolile...sanatate mult...cred ca tie numai asta nu-ti lipseste acum...ofof....

fetelor??? care pe unde mai umblati???

Ellis imi pare rau pentru bunica ta. Condoleante!

Eladea, Diana e bine acum, tuseste rar, la plamani cred ca s-a curatat, vedem maine la control. Mucisorii i-au curs doar 2 zile, acum nasul e curat. Ma bucur ca s-a rezolvat cu ea.

Astazi pe la 4, am chemat salvarea. Tata era foarte rau si m-am pierdut cu firea cand l-am vazut. Salvarea a venit greu, sau mi s-a parut mie o eternitate. Saracul asa dureri nu am vazut la el. Of, Doamne...
I-au facut calmante si s-a urcat in tren spre Bucuresti. Sper sa reziste 5 ore in tren. Nu a mai vrut sa stea, desi maine dimineata era programat sa plece cu o masina, a fost dorinta lui sa ajunga in noaptea asta la Bucuresti. Maine se interneaza la Fundeni, sau in noaptea asta, la urgente, si sper sa i se puna un diagnostic corect. Tare grea e incertitudinea asta.

Of si ca sa fie si sotul meu in armonie cu mine, il mai am si pe tatal socru internat in spital, aici. L-au diagnosticat saptamana trecuta cu ciroza hepatica decompensata.
Asta e, vin toate odata si sper sa treaca tot odata.

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si 32+

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Laura, of, cum sunteti si voi cu toate ! Macar sa fie bine. Multa sanatate va doresc. Maria iar are mucisori, sa vad cum e. Imi vine sa o retrag de tot de la gradinita, desi nu stiu ce vom face.
Ellis, inca odata condoleante. :(
Anca, am vazut si eu pozele cu Maria. Pare mai mare si f constienta cumva de ea.

Azi am reusit sa ajung la eco. Tare greu mai e sa afli in ce sapt esti... In fine, am fost, am vazut si inimioara. M-am emotionat din nou. :) E de 6 sapt si 3 zile, cu DPN 9 dec si mi s-a parut baietel, nu stiu de ce. :))
In rest mi-e rau... of, sa treaca trim I.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

alina, sper ca starile de rau sa nu fie totusi ff grele. mie in sarcina asta mi-a fost mai binisor..adica imi era rau dimineata, si seara..dar seara stii ce faceam ca sa nu vars? ma culcam..pe la 9 as,a imediat dupa pitic, si eu pe canapea..apoi ma trezeam pe la 2 noaptea, faceam dus..ma spalam pe dinti..si am duceam in dormitor :)
Iti tin pumnii!
de mucuti..ce sa zic..si Stefan are momentan..dar cata vreme n-are si tuse, ii dau pace.
ma duc la nani..sa stii ca nici in trim 3 nu e o veselie :) efectiv ma dor coastele nonstop..:(:(si mai am aprox. 12 sapt de mers asa..

Paula cu Mihai 28+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Laura imi pare rau si suntem alaturi de tine
Alina felicitari pentru baietel
Si da ai dreptate ,Maria pare mai matura decat este poate si pentru ca la gradinita este in grupa mijlocie si acasa noi o tratam ca pe un adult (adica participa si ea la discutii si i se cere parerea)
O zi buna fetelor si poate mai bagati un ochi la bazarul de la umanitare

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Azi am reusit sa ajung la eco. Tare greu mai e sa afli in ce sapt esti... In fine, am fost, am vazut si inimioara. M-am emotionat din nou. :) E de 6 sapt si 3 zile, cu DPN 9 dec si mi s-a parut baietel, nu stiu de ce. :))
In rest mi-e rau... of, sa treaca trim I.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

uauuuuuu..ALina...felicitari...ce frumossssssss.. 9 decembrie zici?deci mai avem o putzica in aceeasi data? sper sa scapi rapid de starile trim I...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 29+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Laura...ofofof...mai vin multe pe capul vostru??? nu pot sa va zic decat sanatate multa...ai grija de tine si bebelina...

din pacate se pare ca si la noi in ultima sapt vin numai vesti proaste...sper sa se rezolve cat mai curand...numai ca pana atunci o tinem tot intr-o tensiune...ufffff...doamne ajuta!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 29+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Va multumesc , fetelor.

Bianca - eu cu rahi-peri;

ANCULE- e scumpa foc Maria! ce i-a crescut parul!!! cunosc pestera, ca acolo ne-am intalnit noi cu Sportacus, mai...

LAURA , Doamne, cate greutati; suntem alaturi de voi si dorim multa multa sanatate tatalui si socrului; Doamne Ajuta!

ALINA - foarte emotionant...ei si e tocmai bine daca tu l-ai vazut baiat!

o zi buna sa aveti!

Mergi la inceput