Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (212)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Salutare dragelor!

vin si eu cu vesti bune...bebeloi are 1450 gr...si e tare jucaus... bine, sanatos, perfect in limite...eu ma simt din ce in ce mai grea, ma misc mai greu, ma aplec si ma ridic ca o baba...deh.. dar imi revin eu dupa...

Bianca, si noi tot intr-o petrecere o tinem...am avut sapt trecuta o petrecere de 2 anisori, maine mergem la una de 4... sapt viitoare botez...vine luna mai cu alte zile de nastere...la fel si iunie...si uite asa ajung si eu la final.. distractie faina!

Lavi, te asteptam cu testul...

va pup! ma duc sa fac curat, pana nu vine taifunul meu acasa...

weekend superb va doresc!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 28+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!

Mai fetelor,am o problema tare mare...adica ma rog,m-am cam obisnuit cu ea,dar nu stiu cum sa scap de ea...Bea se trezeste de 2 ori noaptea sa bea laptic.Cam 180-200 de fiecare data.Seara mananca consistent,pe la 8,iar cand adoarme,la 9 iar bea cam 180 de laptic.Nu stiu ce sa fac...Stiu ca nu e bine,dar ea nu bea deloc in timpul zilei lapte si nici lactate nu papa,rar cate un iaurtel.Ii dau lapte praf,ca la cat de "bine papa" macar de acolo sa isi ia vitaminele.Cateodata ii mai pun si cereale sa fie mai consistent.
Am incercat sa nu-i mai dau,dar cu scorpia asta mica n-am ce discuta,ca nu merge cu prosteli gen ceai sau apa.Si se pune pe un urlattttt!!!!!!!
M-am cam obisnuit,am noroc ca dupa ce il bea,o mangai putin pe spate si adoarme la loc.Dar ma gandesc ca dupa ce va veni bebe 2,va fi mai rau...
Ai vostri fac asa ceva???

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Ingerasi mici,mami,tati si Bea nu va vor uita niciodata

MTHFR C677T heterozigot, 2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

Salutare!

Mai fetelor,am o problema tare mare...adica ma rog,m-am cam obisnuit cu ea,dar nu stiu cum sa scap de ea...Bea se trezeste de 2 ori noaptea sa bea laptic.Cam 180-200 de fiecare data.Seara mananca consistent,pe la 8,iar cand adoarme,la 9 iar bea cam 180 de laptic.Nu stiu ce sa fac...Stiu ca nu e bine,dar ea nu bea deloc in timpul zilei lapte si nici lactate nu papa,rar cate un iaurtel.Ii dau lapte praf,ca la cat de "bine papa" macar de acolo sa isi ia vitaminele.Cateodata ii mai pun si cereale sa fie mai consistent.
Am incercat sa nu-i mai dau,dar cu scorpia asta mica n-am ce discuta,ca nu merge cu prosteli gen ceai sau apa.Si se pune pe un urlattttt!!!!!!!
M-am cam obisnuit,am noroc ca dupa ce il bea,o mangai putin pe spate si adoarme la loc.Dar ma gandesc ca dupa ce va veni bebe 2,va fi mai rau...

Ramo, in biberonul de seara ii pui cereale??? sa fie mai consistent?

cateodata si Eric mai cere lapte sau suc, dar o face prin somn, cumva,..nu e treaz..ii spun ca e noapte si ca trebuie sa dormim, ca ii dai dimineata...si nu mai cere...

acu nu-ti fa pb, copiii se schimba de la sapt la sapt...asa ca nu cred ca vei avea pb pana vine bb 2...uita-te la noi, suntem un bun exemplu...ma refer la cel cu dormitul...si mie imi era tare groaza ca nu stiam cum ma voi imaprti...dar DD a reglat situatia mai usor decat as fi crezut eu...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 29+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hello

andreea nu cred ca mai fac test maine dimi (z 27 ) pt ca a inceput sa ma doara burta si spatele si ma simt ca si cum tre sa imi vina ...

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ si poate cat de curand

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Andreea ii pun si in cel de seara cereale si peste noapte.Am incercat si fara cereale,lapte gol,dar la fel.A mea incepe sa maraie,si spune mami,vreau lapte.Nu merge cu povesti ca acum e noapte si ii dau dimineata.N-ai cu cine.A avut o perioada,acum vreo luna,cand nu s-a mai trezit,dar a tinut-o doar o saptamana.Nu stiu ce s-a intamplat,nu s-a produs nici o schimbare atunci...ma gandesc ca se va regla de la sine...

Lavi de multe ori,simtomele de sarcina pot fi confundate cu cele de ciclu.Crede-ma,sunt experta.Asa ca...pana nu vezi rosu,poti sa speri.Tin pumnii sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna seara!
acum am reusit sa inchei programul zilei de azi...zile de nastere, imbaiat copila si pe mine personal, spalat sticlute/suzete,ordine in bucatarie,bagat vasele la spalat....maine vom fi iar pe drumuri...parintii nu- acas...asa ca tre sa faca cineva ,nu?
de dimineata am luat rezultatele pt. urina ale Anei...leucocite 2300,eritrocite 58.... bacterii..8...nitriti pozitiv, proteine..pozitiv = infectie urinara....am inceput direct sa-i dau zinat(4 ml la 12 ore)...luni primim si urocultura ...sa vedem mai exact despre ce germen ,bacterie e vb....
dr. mi-a zis si de uricol...am intrebat la farmacie...zicea aia ca nu se gaseste...asa o fi? sau sa mai incerc si altundeva?
bb, as pune poze...dar nu prea am ceva ce sa merite a fi expuse...poate o sa-mi mai fac zilele astea...ca ai vazut ce program incarcat am!
eladea... sa nu ne plangem de prea multe petreceri...!toate au farmecul lor!
ramonella....eu m-as trezi si de 3 ori pe noapte daca Ana mea ar bea atata laptic...dar asta mica a mea si la 6 dimineata bea 200 ml in 2 transe....ultima masa fiind la 22..si nu e neaparat consistenta.....te rog ...lasa copila sa bea cat ii pica ei bine...nu te mai necaji...daca s-ar trezi si ar bea numai o gura -doua de lapte as intelege...dar in situatia asta....las-o in pace!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Matei nu mai papa noaptea de la 5 luni. El are doar 3 biberoane de laptic pe zi (unul dimineata pe la 7, unul seara pe la 22.00 si unul dupa masa de pranz). Seara si dimi bea cate 250 de ml si la pranz bea cam 150 de ml. Din cate stiu e bine ca noaptea stomacelul sa faca cateva ore pauza de papa. Dar e usor de spus si greu de facut cu incapatanatii astia mici .

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

Salutare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helauuuu!

Stiu, stiu...va era dor de mine.

Felicitari Alina pentru sarcina. Am aflat vestea de prin vecini si am vrut neaparat sa te felicit.

Andreeo, tu n-ai nascut de cand n-am mai trecut pe aici?

Victo, oare pe tine te-am felicitat? De cand n-am mai trecut pe aici...am uitat. Oricum ar fi...felicitari!

Mai vin...sper...curand!

www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot

De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Da, Mihuta, cine stie cand ma uit la paginile de zilele astea. :))
Miha, multumesc. In ultimul timp am neglijat de tot blogul.

Si noi mai suntem cu unele nopti cu treziri, dar in general de la 10 la 4-6 e somn legat. Pe mine nu ma deranjeaza deloc trezirile, iar acum probabil ca mai dese vor fi ale mele. :)

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Helauuuu!

Stiu, stiu...va era dor de mine.

Felicitari Alina pentru sarcina. Am aflat vestea de prin vecini si am vrut neaparat sa te felicit.

Andreeo, tu n-ai nascut de cand n-am mai trecut pe aici?

Victo, oare pe tine te-am felicitat? De cand n-am mai trecut pe aici...am uitat. Oricum ar fi...felicitari!

Mai vin...sper...curand!

www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot

De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

hei heiiiiiiiiii...lume noua...rusinica...

esti asa de scurta la vorba, ia spune repede ce mai faceti voi...ca de cand nu ne-am vazut, multa vreme a trecut...

te anunt cand nasc... mai am sper eu vreo 2 luni...nu mai mult...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 29+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput