Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (212)
Raspunsuri - Pagina 13
ancadragoman spune:
Anco nu te supara ca la al treilea ma bag eu cu tine![]()
Alina cand nasti?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
bb_yasmi spune:
alina pe duminica sper sa aflu si eu! 
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+
si poate cat de curand 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Vasari spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Anco nu te supara ca la al treilea ma bag eu cu tine Alina cand nasti? |
nici nu stiu in ce sapt sunt, cum spuneam. :)
Bine, Lavi, nu mai e mult pana atunci. Iti tin pumnii !
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
Victo spune:
tu Anca, n/auzisi ca nu stie fata cate sapt are? :)..ha ha..prin dec asa..banuiesc eu..
ank..pai mama draga..de-abia ne dezmeticeam ce-i ala copchil, nu ne trebuia altu pe atunci..stateam intr-o camera, la socri..
Paula
cu
Mihai 27+ si Stefan (30 oct. 2007)
eladea2005 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui pussi
eu ti-as fi tinut de urat PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007Suntem mari DOAMNE AJUTA! ![]() |
ehe, draguta, daca imi mergea si mie bine sarcina...eram din oct-noi 2009...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
28+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo tu Anca, n/auzisi ca nu stie fata cate sapt are? :)..ha ha..prin dec asa..banuiesc eu.. ank..pai mama draga..de-abia ne dezmeticeam ce-i ala copchil, nu ne trebuia altu pe atunci..stateam intr-o camera, la socri.. Paula cu Mihai 27+ si Stefan (30 oct. 2007) |
dar ai fi facut un gest frumos sa imi tii de urat
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
popbianca spune:
multumesc fetelor pt. info!!!
analizele le primesc pe la 10-11...si vom actiona in consecinta...
acum seara(intre 19-22,30) a facut pisu de 2 ...de fiecare data a zis ca o ustura ...dar nu plange,nu se fereste sa faca pisu ..nu mi se pare ceva ff grav, nu e mai rau decat ieri sau decat azi-dimineata....nu's ce-o fi asta?!
zilele astea s-a cam chinuit cand a facut kk
...acum seara am vazut o zona mai rosie la perineu...poate o fi de acolo si nu am observat ieri...
bb, ancadragoman,pussi....va tin pumnii stransi tare de tot!si pt. cine mai doreste.....contati pe mine !
sotul e la o fecioreasca...sper sa nu exagereze.... tre sa fie apt maine ...avem o fina de sarbatorit(ns. pe 17), duminica avem de sarbatorit o verisoara de-a mea(ns. pe 20)...si nu se termina....in 23 e ziua mamei sotului, apoi in 27 e ziua fiicei nasilor nostri de casatorie...apoi vreau sa plec de 1 mai...apoi in 9 mai avem un botezz...abia apoi naaascccc!...nu-mi pare rau...sa treaca timpul... ca altfel imi trec prin cap ganduri si ganduri.....
acum va las ...ma duc la tv...ca tot romanu!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si
34+
bb_yasmi spune:
hello
bia nu mai pui niste poze inainte sa nasti??? si restul burticoaselor, victo, andreea mai puneti pozici cu burtik! 
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+
si poate cat de curand 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

mihuta spune:
Alina, te-am felicitat deja, dar am simtit nevoia sa o fac si in scris, ca sa ramana la arhiva !![]()
De-abia astept sa aflu in ce luna esti !