Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 4
Nik0le spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui alexutzzza
merci ca ai reamintit io una nu m-am bagat , poate ati vazut, la nici o discutie despre botez...la greci copii se boteaza spre un an asa, ei nici nu au partea cu turta/motzul..pai normal...dak abia-i boteaza ![]() Reusisem un compromis sa il botezam pe 4 iulie cand am face noi un an de la nunta, dar acu nu mai se poate ca are o prietena nunta sambata p 3 si e grup comun de friendsi si nu-i frumos ar fi ca si cum am pune lumea sa aleaga: nunta ei sau botezu nostru si uite asa...el pronunta "septembrie"....nici nu stiu de Yannis |
Eu zic sa nu-ti faci probleme, sunt sigura ca o sa fie bine cand o sa fie. Botezul o sa fie in Grecia, nu? Daca te consoleaza, nici noi n-am aranjat inca nimic pentru botez si o sa inceapa acusi sezonul de nunti si mi-e teama ca n-o sa putem face rezervarea la restaurant prea curand.
Nico
de
Isabela (2007) si
Irina (01.02.2010)Now, bring me that horizon!
evyme spune:
Fetele care alaptati in public, ati spus ca folositi o esarfa, dar eu nu-mi dau seama cum s-o folosesc
Nu va indurati de o mamica batuta-n cap sa faceti o poza, ca sa stie si je cum sa procedez?
din 10.02.2010
fericita de
Sebastian Mihai
poze gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
alexutzzza spune:
Am si eu o intrebare (de dragu' stelutelor evident)
Larisel a zis ca i-a venit acasa o decizie cu indemnizatia CIC, i-a mai venit cuiva?? MI-a zis mama ca a venit aks un mandat ptr o recomandata sa ma duc sa ridic...asta o fii?? ca e pe numele nou, inca nu m-am afisat/inscris nicaieri cu numele asta decat la alocatii trusou etc
Haideti fetele mai am un mesaj...
Schimb intai un pampers ca am auzit un partz nasol care a sunat cu stropi
de
Yannis
evyme spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
de ce? ptr ce sezon sunt? lui Yannis de exemplu nu ii mai vin hainele de 0-3 luni abia il indes in ele si asta d epe la 2 luni si o sapt...nici macar alea de la Mothercare care de regula sunt mai mari decat varsta inscrisa pe ele, mi-au mai zis asta si pretenele acum sper s u ajunga precum finutzul sotului meu pe care l-am zivitat acu 3 zile, are doi ani jumate si poarta dar si arata de 4 ani!!! bine ambii parinti sunt maaari, nu neaparat grasi ci mari nene , masivi inalti...masivi...dak te ia vrunu din ei in bratze mai cu dor si dragoste risti sa intri in spital cu 2 coaste rupte ![]() ![]() de Yannis |
Pai hainutele ar fi potrivite pt vremea de acum... Si noi avem body-uri de 0-3 luni in care-l inghesui, desi maine abia facem doua luni
De-aia ziceam ca nu stiu daca apuc sa le folosesc, pt ca in ritmul asta, hainutele i-ar veni la vara, cand ar fi prea cald pt ele 
din 10.02.2010
fericita de
Sebastian Mihaipoze gravi
poze bebe Sebastian
evyme spune:
Va las acum, ca se pare ca pustiu` vrea sa repete programul de aseara 

Poate se potoleste totusi dupa baitza... Astept sa vina tati de la masina (de doua zile mesttereste nu stiu ce la ea
) si ne bagam la baie. Sa vedem cum evolueaza lucrurile 
din 10.02.2010
fericita de
Sebastian Mihai
poze gravi
poze bebe Sebastian
bubu_bu spune:
multumesc fetelor!!chiar sunteti dragute![]()

nici raul nu poarta haine de lunile lui tot mai mari...tre sa le triez ca tot de mici dau....ma duc sa ma intind sa ma uit la dansez
va doresc o seara linistita fara plans gandacit colici numai faina sa va fie!
poze
mamidepuiuti spune:
hai ca prind live...mai ai 1 
![]()

cornelia,mami de
Radu (30.07.2000) si
Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
no hai odata...noi am facut baita,am supt si ne-am si culcat...sa nu pierdem liveul
...atata suspans...

cornelia,mami de
Radu (30.07.2000) si
Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
alexutzzza spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui evyme
Pai hainutele ar fi potrivite pt vremea de acum... Si noi avem body-uri de 0-3 luni in care-l inghesui, desi maine abia facem doua luni De-aia ziceam ca nu stiu daca apuc sa le folosesc, pt ca in ritmul asta, hainutele i-ar veni la vara, cand ar fi prea cald pt ele ![]() din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihaipoze gravi www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza cum a venit pe lume pustiu` poze bebe Sebastian |
ei pai si ce la vara crezi ca u vor mai fi zile mai reci? sau poate plecati la munte, nu-ti face griji ca nu o sa -l tii numa in maneci scurte
na
de
Yannis
mamidepuiuti spune:
ai stelutzeeeeeeeeeeeeeeeee rosiiiiiiiiiiii!
sa le stapanesti sanatoasa!
ce pofta mi-ai facut pe ele...![]()
cornelia,mami de
Radu (30.07.2000) si
Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex