Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 4
Nik0le spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui alexutzzza
merci ca ai reamintit io una nu m-am bagat , poate ati vazut, la nici o discutie despre botez...la greci copii se boteaza spre un an asa, ei nici nu au partea cu turta/motzul..pai normal...dak abia-i boteaza Reusisem un compromis sa il botezam pe 4 iulie cand am face noi un an de la nunta, dar acu nu mai se poate ca are o prietena nunta sambata p 3 si e grup comun de friendsi si nu-i frumos ar fi ca si cum am pune lumea sa aleaga: nunta ei sau botezu nostru si uite asa...el pronunta "septembrie"....nici nu stiu de Yannis |
Eu zic sa nu-ti faci probleme, sunt sigura ca o sa fie bine cand o sa fie. Botezul o sa fie in Grecia, nu? Daca te consoleaza, nici noi n-am aranjat inca nimic pentru botez si o sa inceapa acusi sezonul de nunti si mi-e teama ca n-o sa putem face rezervarea la restaurant prea curand.
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Now, bring me that horizon!
evyme spune:
Fetele care alaptati in public, ati spus ca folositi o esarfa, dar eu nu-mi dau seama cum s-o folosesc Nu va indurati de o mamica batuta-n cap sa faceti o poza, ca sa stie si je cum sa procedez?
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
poze gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
alexutzzza spune:
Am si eu o intrebare (de dragu' stelutelor evident)
Larisel a zis ca i-a venit acasa o decizie cu indemnizatia CIC, i-a mai venit cuiva?? MI-a zis mama ca a venit aks un mandat ptr o recomandata sa ma duc sa ridic...asta o fii?? ca e pe numele nou, inca nu m-am afisat/inscris nicaieri cu numele asta decat la alocatii trusou etc
Haideti fetele mai am un mesaj...
Schimb intai un pampers ca am auzit un partz nasol care a sunat cu stropi
de Yannis
evyme spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
de ce? ptr ce sezon sunt? lui Yannis de exemplu nu ii mai vin hainele de 0-3 luni abia il indes in ele si asta d epe la 2 luni si o sapt...nici macar alea de la Mothercare care de regula sunt mai mari decat varsta inscrisa pe ele, mi-au mai zis asta si pretenele acum sper s u ajunga precum finutzul sotului meu pe care l-am zivitat acu 3 zile, are doi ani jumate si poarta dar si arata de 4 ani!!! bine ambii parinti sunt maaari, nu neaparat grasi ci mari nene , masivi inalti...masivi...dak te ia vrunu din ei in bratze mai cu dor si dragoste risti sa intri in spital cu 2 coaste rupte de Yannis |
Pai hainutele ar fi potrivite pt vremea de acum... Si noi avem body-uri de 0-3 luni in care-l inghesui, desi maine abia facem doua luni De-aia ziceam ca nu stiu daca apuc sa le folosesc, pt ca in ritmul asta, hainutele i-ar veni la vara, cand ar fi prea cald pt ele
poze gravi
poze bebe Sebastian
evyme spune:
Va las acum, ca se pare ca pustiu` vrea sa repete programul de aseara
Poate se potoleste totusi dupa baitza... Astept sa vina tati de la masina (de doua zile mesttereste nu stiu ce la ea) si ne bagam la baie. Sa vedem cum evolueaza lucrurile
poze gravi
poze bebe Sebastian
bubu_bu spune:
multumesc fetelor!!chiar sunteti dragute
nici raul nu poarta haine de lunile lui tot mai mari...tre sa le triez ca tot de mici dau....ma duc sa ma intind sa ma uit la dansez
va doresc o seara linistita fara plans gandacit colici numai faina sa va fie!
poze
mamidepuiuti spune:
hai ca prind live...mai ai 1
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
no hai odata...noi am facut baita,am supt si ne-am si culcat...sa nu pierdem liveul ...atata suspans...
asa creste Alex
alexutzzza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui evyme
Pai hainutele ar fi potrivite pt vremea de acum... Si noi avem body-uri de 0-3 luni in care-l inghesui, desi maine abia facem doua luni De-aia ziceam ca nu stiu daca apuc sa le folosesc, pt ca in ritmul asta, hainutele i-ar veni la vara, cand ar fi prea cald pt ele din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai poze gravi www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza cum a venit pe lume pustiu` poze bebe Sebastian |
ei pai si ce la vara crezi ca u vor mai fi zile mai reci? sau poate plecati la munte, nu-ti face griji ca nu o sa -l tii numa in maneci scurte
na am scris
de Yannis
mamidepuiuti spune:
ai stelutzeeeeeeeeeeeeeeeee rosiiiiiiiiiiii!
sa le stapanesti sanatoasa!
ce pofta mi-ai facut pe ele...
asa creste Alex