Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 16
ana_g spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris.dogarel
CICA pantaloni cu talie inalta si lata, jos tubulari sunt potrivit Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
da, la solduri mari se potrivesc pantalonii drepti, tubulari, care cad pe picior, fereste-te de treburi mulate si cu talia joasa!!
mama lui STEFAN
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_g mariucasara,ai niste frumosi!!! sa-ti traiasca!!! intrebare...cam cand ar trebui sa-si tina capul? al meu face 3 luni peste o saptamana si 2 zile si inca nu si-l tine. da semne...eu stiu ca pe la 3-4 luni, dar vreau sa stiu daca exista deja cazuri mama lui STEFAN |
ivan isi tine capul de muticel
adevarat ca pare ca e beat cateodata dar si-l tine bine de tot
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
ale1212xa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Beatrice1982
ivan isi tine capul de muticel adevarat ca pare ca e beat cateodata dar si-l tine bine de tot Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
da, si Dragos isi tine capul de ceva timp...si cand oboseste da asa ca betivu din el
Astazi nu am dormit deloc...am vorbit toooata ziua...am vrut sa il inregistrez dar cum puneam telefonul tacea malc si lua fata de serios...cum opream cu incepea sa povesteasaca...poftim aspect...am copil timid
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.02.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre
ana_g spune:
e cazul sa ma ingrijorez ca nu si-l tine inca?.....
bine, o sa vad ce-mi zice doctorita la controlul de 3 luni, pana atunci imi pastrez calmul si ratiunea
mama lui STEFAN
catalutza81 spune:
citat din mesajul lui miremia Si ca tot a venit vorba.... Mara mea a ramas cu pleoapele rosii de la nastere. Am tot sperat sa-i treaca, mai ales ca vazusem si alti bebei cu pete rosii pe pleoape care s-au estompat la scurt timp. Deja au trecut doua luni jumate si uratele nu dispar. Din ce am citit pe google sunt numite "sarutul ingerilor" si dispar in primul sau al doilea an de viata. Cateodata sunt mici, iar cand plange mai mult se maresc. S-a mai confruntat cineva cu asta sau stiti ce as putea sa fac sa grabesc disparitia lor? Mirela fericita de Mara Ioana |
Nu te ingrijora si a mea are doar pe un singur ochisor se numesc hemangioame. A mea are si la ceafa la fel. Pediatra a zis ca trec pe la un an, asa ca astept. La fel cand plange sau cand doarme pe partea aceea se accentueaza, dare m-am obisnuit
Catalutza mami de Irina
catalutza81 spune:
citat din mesajul lui rlc_sandor Greu,foarte greu de tinut pasul cu voi,dar nu ma las Am vazut poze noi cu pufuleti,unpt fiecare,am pus si eu poze in albumul lui Casian Noi suntem binisor,in 18 avem si noi botez,incep sa apara ceva emotii,speram sa iasa totul bine Aseara am ajuns la spital,am facut "criza genitala",mi s-a spus sa nu umblu,dar azi s-a umflat si celalalt san,nu stiu pot sa ii fac baie?S-a mai confruntat cineva cu asa ceva?Ce ati facut? http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd Raluca,mamica Sonia Andreea18.02.2008 si Andrei Casian18.02.2010 |
Pai sa nu ii faci nimic, asa mi-a zis mie pediatra. Si la noi se umflasera destul de rau. Au trecut cam in 3-4 zile. Baie i-am facut fara probleme. Mi-a zis ca in caz ca se umfla ff rau sa pun compresa cu rivanol. Nu a mai fost cazul. Eu zic sa nu te ingrijorezi!
Catalutza mami de Irina
catalutza81 spune:
Vorbesc singura, i-am luat locul Alexutzzzei?
Pai atunci NB ca pe la 12 se trezeste smechera sa manance si sa apuc si eu un pic de somn...
Catalutza mami de Irina
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui rlc_sandor Greu,foarte greu de tinut pasul cu voi,dar nu ma las Am vazut poze noi cu pufuleti,unpt fiecare,am pus si eu poze in albumul lui Casian Noi suntem binisor,in 18 avem si noi botez,incep sa apara ceva emotii,speram sa iasa totul bine Aseara am ajuns la spital,am facut "criza genitala",mi s-a spus sa nu umblu,dar azi s-a umflat si celalalt san,nu stiu pot sa ii fac baie?S-a mai confruntat cineva cu asa ceva?Ce ati facut? http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd Raluca,mamica Sonia Andreea18.02.2008 si Andrei Casian18.02.2010 |
imi pare rau ca ai probl cu andrei...va fi totul bine,am vazut ca ti-au raspuns fetele... tare frumusel este,pupe-l mama pe el
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui mariucasara Am pus niste poze noi aici sa ma laud si eu putin. Deh...cioara..... Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
cu asa pui cine nu s-ar lauda?
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex