Dr homeopat

Dr homeopat | Autor: Porumbita

Link direct la acest mesaj

buna

in primul rand va rog nu transformati topicul intr-o discutie pro contra homeopatiei;

am deschis topicul pt ca as avea nevoie de o recomandare pentru un doctor homeopat in bucuresti,care sa aiba experienta in lucrul cu copii mici (pe mine ma intereseaza pt probleme legate de somn)

imi fusese recomandat dr teleianu dar din pacate a decedat;

multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Porumbita .
Am observat ca nimeni nu a stiut sa raspunda, din p0acate, poate si din cauza lipsei de incredere in medicina homeopata.
Ti-as sugera sa incerci la dr. Naghiu, care este si homeopat.
Acum poate fi gasit acum pe str. Balciului nr. 2, tel. pt. programari 3366006, sau 0722-608.784.
Sunt aproape sigura ca va poate ajuta.
Numai bine

Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
MY HERO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

daca vrei un dr caruia ii place sa explice pe indelete, ti-o recomand pe dr Gabriela Fagarasanu. Are cabinet prin Cotroceni.
Dar ai grija, nu prea respecta ora de programare, noi am asteptat si 2 ore (e drept, o singura data, ca de obicei se decaleaza proramarile cam cu o ora). Asta din cauza ca-i place sa discute f.mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

asa e, multe vizualizari si putine raspunsuri....

multumesc pt ajutor si poate mai sunt si alte recomandari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Eu recomand cu toata increderea pe dr Luminita Ivanuta, este un foarte bun medic homeopat, din pacate nu-i mai am nr de mobil, eu m-am tratat acum 5 ani, dar am gasit pe net un site, s-ar putea sa fie chiar al ei. Il poti vedea aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeaca spune:

Pe dr Naghiu ti-l recomand si eu.Isi respecta programarile cu sfintenie,iti explica orice nelamurire si,parerea mea,merge la sigur.Noua ne-a dat pt somn Nux Vomica si baiatul meu a dormit din prima seara in care i-am dat granulele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_2010 spune:

imi puteti recomanda un dr homeopat din cta va rog?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Si eu vin cu rugamintea de a-mi recomanda pe cineva din Iasi care are experienta in lucrul cu copiii. Avem mari probleme cu constipatia si as vrea sa incercam si aceasta varianta.
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

porumbita, mie mi-a fost recomandat dr Chirila ( in mod ciudat 2 recomandari mi-au sosit in aceeasi zi, din surse total diferite, si fara ca eu sa le solicit ). nu am ajuns nici pana in ziua de azi la dansul pentru ca nu reusesc sa ma mobilizez (este extrem de departe clinica Naturalia de locul unde stau). am citit si pe DC despre el; erau niste mamici care l-au vizitat si poate mai povestesc pe aici, daca au fost de curand la dansul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

pt bucuresti - dr nita greta - o puteti gasi la medlife, cu programare
pe noi ne-a ajutat ffff mult si inainte de a ramane insarcinata, si pe perioada sarcinii pentru a putea mentine sarcina si acum pe bebelache (am rezolvat problema colicilor+constipatie, am facut "tratament" 2 luni pentru desensibilizare ca ajunsesem la 6 luni de faceam alergie aproape la orice)
am fost tot timpul tare multumita de ea

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor

Mergi la inceput