Licurici de ianuarie - februarie 2009 (101)
Raspunsuri - Pagina 19
crisspy spune:
Moama ce de cuvinte stie Vladutz 

Al meu Tzumpi nu prea vb, adica in afara da ta-ta-ta, da-da-da si ba-ba-ba nu zice mai nimic...caci cred ca aaaaaaa nu se pune, nu? 

Sper sa-si dea drumul si la vorbe in curand...asa e el mai tofolog un pic ![]()
Crisspy,
fericita de
Razvi
asparagus spune:
Buna fetele!
Daca va era dor de noi:
http://www.youtube.com/user/Cherpify#p/a/u/0/i8BNNamW-oA
http://www.youtube.com/watch?v=rwzkwbVscNg
Enjoy!
Ioana
mamica fericita de
Lucas 18.01.2009
http://www.foto-la.de/Lucas/
crisspy spune:

Mortal Lucas...imi place la nebunie cum mananca 
Razvi nu se atinge de mancare cu mainile ca e cah 

Crisspy,
fericita de
Razvi
asparagus spune:
Crisspy, multumim de complimente!
Nici Lucas nu prea vorbeste, numai mama, tata, miau-miau, wau-wau(adica ham-ham), nana (adica banana), mac-mac, si ga-ga (adica Jumbo, elefantelul lui, nu se stie de unde pana unde)
Aaa,si bineinteles "NU!" in toate variantele posibile. "Nein!", "Na!", "Nu", etc.
Asa i se spune si la cresa, Mr. Nein.
Ioana
mamica fericita de
Lucas 18.01.2009
cami_antonia spune:
asparagus
pai aveti baiat mareeeeeeeeeeeee
e super lucas
pai cand visez eu sa manance asa antonia
poate abia peste juma de an
la cat e de mofturoasa
e super
imi place la nebunie
sa fie sanatos
am ramas masca
nu ma asteptam
sincer
la ce sclifosita e fata mea
bravo
felicitari!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
asparagus spune:
Cami, thanks, ![]()

Ioana
mamica fericita de
Lucas 18.01.2009
alinuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ciufik Alinuk - mie nu-mi place deloc CMU. Noi avem de ales intre CMU si Sanador, insa colegii care sunt la Sanador sunt si ei nemultimiti asa ca...noi incercam sa convingem HR sa avem de ales si intre Medlife. Inainte aveam CMU si Medsana (io nu am prins perioada aia) si f multa lume a regretat serviciile Medsana. Poate nu ar strica sa schimbi un pic si sa vezi ce si cum. Nu aveti posibilitatea ca 1/an sau de 2 ori/an sa schimbati clinica? asa ar fi normal. ![]() Andreea si Andrei (27.12.2008) |
multumesc de parere
da Andreea putem schimba, la un an
asa ca alegerea de acum ... o sa fie pt urmatorul an
pana acum era gratuit la amandoua, acum fie alegem la una fie la cealalta
nu ma astept sa fie pe undeva impecabil si far' de cusur
medsana are un punct in plus si in ceea ce priveste laboratorul de analize (noi adultii am folosit mai mult serv medsana, insa copilashii i-am dus mai des la CMU unde aveau si pediatra lor... imi convenea ca aveau si un loc de joaca iar Teo percepea pozitiv vizitele acestea)
mai multi cunoscuti (si aici intra si cativa medici pe care ii avem prieteni de familie) emit aceasta opinie
foarte interesant a fost la evenimentul de oferte extrascolare.. bianca brad, roxana iliescu, monica tatoiu...si multi copii
m-am emotionat tare si m-am incarcat de energie pozitiva ..asa sunt de draguti copilashii...
i-am consiliat in confectionarea de bratari si coliere din margelutze - erau asa de entuziasmati...

la stirile de la antena3 poate ne vedeti diseara

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
un vis pentru ei, pentru micutzii mai putin norocosi
www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
CADIA spune:
ADA, 

IRINA, multzam fain, dar mai e un drum asa de lung si greu.....
Bafta pentru CMU.
DARK, si dsoara mea, mai nou se suie pe patul de langa fereastra si se tine de glaf ca sa se uite pe geam![]()
ALINUK, nu am fost decat o singura data la CMU pt. o eco la Iosup, deci nu pot sa ma pronunt despre clinica.Dar la Medsana am avut incheia contract cu job-ul si 2-3 ani cat am beneficiat de serviicile lor, totul a fost SUPER.
ASPARAGUS, Lucas e duuulce foc cum rade ele si se joaca.si Clarei ii place mult sa-si puna diferite chestii pe cap (cearcef, haine, caciuli)
BEBELUSI, bravo pentru vorbaretzul de Vladutz.
Nici noi nu vorbim, adica zicem multe chesti pe limba "pasareasca" dar eu n-o inteleg
In schimb prin gesturi si actiuni de inteleg perfect.![]()

![]()
7+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
Selene_Bunny spune:
IRINA si bebelusi, urari de sanatate de la noi!
Daria spune mama, tata, apa, baia, Maya (cumnata), gni (buni), mi-mi (miau-miau), ii-i (masina Salvarii sau Politia), ai (hai), gaga (gata), bebe, caca, pipi, pacīn (pucu, asa o alintam noi pe ea), pata (dar nu stie ce inseamna), na-na (de la na-na la fundulet) si, bineinteles, de o mie de ori ce ata (ce-i asta).
De inteles, intelege mult mai multe.
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
CADIA spune:
In rest noi avem vizionari de apartament in prostie (si cate 4 pe zi)de la diverse agentii.Sa vedem cum o sa se concretizeze.
Ma bucur ca lume este foarte incantata de cum arata apartamentul.
Iar Clara pe unii ii place si pe altii nu.![]()
![]()
7+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.