Durere ureche = OTITA ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Natalia sunt f suparata pt ca n-a facut niciodata otita (are 5,5 ani), chiar daca avea polipi si era predispusa la otite, iar acum cand am operat-o a si facut otita.
Ma invinovatesc ca poate n-am facut ce trebuia de la inceput si s-a agravat.
Are si fata o parte de vina caci isi "tragea" intruna nasul in loc sa-l sufle si secretiile i-au ajuns in ureche.

Vlad Stefan 04.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Si Alessio a facut otita la 10 luni. Deodata a inceput sa duca mana la ureche si plangea foarte tare. si daca ii trageam urechea in sus tot asa plangea de numa. si mai plangea cand tragea cate un garait. Si noua ne-a dat antibiotic 8 zile si nurofen pentru durere plus de spalat nasul cu fiziologica de 2,3 ori pe zi. Sanatate multa. Sa ai grija sa nu intrerupi deloc tratamentul cu antibiotic dar sigur stii.

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ela imi pare rau pt diagnostic. Nu fii suparata. Se vindeca repede si bine daca te tii de tratament.
Mie mi-a recomandat sa-i pun vata imbibata cu ulei in urechiusa respectiva la baie, inca ceva timp dupa vindecare, ca sa nu patrunda apa.
Sanatate!

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ela, multa, multa sanatate !
Uite, eu am facut otita la treijde ani, tot pe motiv de nas, asa ca se intampla. Nu mi-am luat din prostie sprayul decongestionant si gata otita.
A trecut, n-am ramas cu absolut nicio sensibilitate. Eu am mers la aspirat in fiecare seara si intr-adevar in ureche sa pune vata imbibata in ulei sa nu intre deloc apa.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Roli, Mamagiuliei multumesc pt sfaturi. Mie nu mi-a spus sa-i pun vata cu ulei in ureche la baie.

Vlad Stefan 04.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Ela nu te supara. Eu fac otita destul de des si am 28 de ani. Tot din cauza secretiilor nazale pentru ca nu suport picaturile de nas. De cand am descoperit solutiile pe baza de apa de mare s-au rarit considerabil dar tot se mai intampla.
Si mie mi-a zis sa pun vata cu ulei in ureche la baie, sa am grija si dupa vindecare sa nu imi intre apa in urechi, dupa vindecare sa curat urechea cu spray special sau cu Ceratis in nici un caz cu betisoare .

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BOLOCANITA spune:

buna!cu otita nu e de joaca!eu am patit-o cu baiatul meu Sebastian.Mi-a facut-o prima data la 10 luni si de atunci cum prinde un pic de curent,de gripa imediat o face.Cind are otita face temperatura,se freaca cu urechea de perna,mai pot aparea ameteli pocnituri in urechi,si o stare generala alterata aceasta este numita de doctori otita medie care in mare parte se trateaza cu antibiotic dat de medic si mai e otita externa care este in general facut-o de copii care practica inotul sau copii care stau foarte mult cu capul sub apa in baie.La otita externa tratamentul e unul local.Sebi al meu in general imi face otita medie.Parerea mea e sa il vada un medic pentru ca eu am ajuns la concluzia ca cu otita nu e de joaca sincer!o zi buna!

Mergi la inceput

Bolocanita fetitza a facut tratament cu antibiotic 7 zile, am fost apoi la control si e vindecata.

Vlad Stefan 04.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Ela2001, ma bucur ca fetita e bine! Invat-o sa-si sufle nasul bine de tot, fiecare nara pe rand. E mai eficient chiar decat batista bebelusului. Multa sanatate!

Mergi la inceput