ATKINS 1
Raspunsuri - Pagina 8
ggabriela spune:
excelente combinatii mai ales daca la tine functioneaza. Eu am pus un kg jumate inapoi si nu mai dau nici macar un gram; habar nu am de ce, desi regimul il tin foarte strict; multa bafta va doresc
ggabriela spune:
apropo de arsuri; daca eu mananc aproape 0 carbs, dc am oare arsuri; am ajuns sa iau rennie...
aleniro spune:
Buna dimineata!Eu azi am in meniu oua .Cred ca voi papa cateva oua la pranz cu putina telemea si la cina tot cam asa.Iarasi nu prea am pofta de mancare ,nu-i problema numai de s-ar vedea la cantar .am o stare ciudata iarasi,acuma nu stiu din ce motiv?!O fi asteneie ,o fi de la dieta?!Cert e ca nu am chef de nimic ,ma simt asa lenesa ,fara vlaga, parca nu pot face nimic.Poate totusi imi trece pana mai incolo.
Anca Wish spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aleniro Anca,draga mea tocmai ti-am vazut pozele!Superbe!Fa-ma sa inteleg ,de unde vrei tu sa mai slabesti,ca arati BETON?.Daca esti carnivora (ca si noi -declarate) ,tine-o daca tu crezi ca ai nevoie!Eu sa arat ca tine nici nu m-as gandi la vre-o dieta ,sincer.si bafta! |
Saru'mana mult, dar pozele sunt vechi. M-am ingrasat, din octombrie, 8 kg.
Din pacate, nu sunt carnivora. Sunt cartofara. As manca cartofi oricand si oricum.
bafta in continuare!
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
aleniro spune:
Anca,daca asa stau lucrurile ,apoi da-i bataie cu dieta.Adio cartofi!.Eu am dat dieta sapt trecuta unei verisoare(prin alianta),casatorita de 1 an ,dar de atunci a luat ceva proportii.binenteles ca si ea este fan inrait al cartofilor si mai ales prajiti,iar cand a vazut dieta cauta disperata in care dintre etape poate manca cartofi?!Surpriza!.Nustiu daca a inceput deja dieta ,dar cel putin zicea ca va renunta deocamdata la sucuri ,dulciuri si paine.Succes fetele!
mgabi spune:
Alo!Alo! Fetelor unde sunteti? Sunteti bine?
Sa va spun ce am papat acum: una cutie ton si putin somon amestecat cu putinca maioneza (era cam gretos simplu) si o salata verde cu zeama de maie si ulei de masline. Super bun. Ceva mai tarziu cand vine foamea peste mine mai am cateva bucatele de omleta. In rest
Paaaaaa
aleniro spune:
Buna ziua la toata ,,gasca".Eu am papat 2 buc carnat cu mustar ,pe la 11.Acum am facut pizza pt ai mei si nu m-am putut rabda ,asa ca am luat si eu cateva guri .Bine ca m-am putut opri macar ,ca mi-e o pofta de-mi vine sa pap una intreaga .Sper totusi sa nu stagnez din atata cauza ,n-o i foc 2,3 guri de pizza?!Azi parca nu mi-a fost chiar asa sete ,nu am baut decat 1 lt de apa pana acum ,zilele trecute am baut cate 3 lt.Spor sa aveti fetelor si nu faceti ca mine!!!!!
littlekitty spune:
Buna seara fetele, vreau si eu in echipa Atkins . Am mai tinut aceasta dieta acum 2 ani si am slabit bine de tot chiar daca mai trisam.
Vreau sa va spun ca atkins-ul e foarte sanatos daca e tinut cum trebuie ( adica trebuie sa mancam cat mai "curat" posibil - fara mezeluri/parizer/crenvusti, etc) si poate rezolva multe afectiuni cum ar fi: sindromul ovarelor polichistice, foliculita,acneea.
In perioada in care am tinut aceasta dieta am fost foarte incantata de felul in care arata tenul meu, cum reusise sa se curete. Mai mult, am observat si o mare imbunatatire asupra celulitei.
Acum am inceput-o de pe 1 mai, dar am mai dat-o in bara si am sa consider ziua de azi prima zi a dietei.
Voi faceti si ceva miscare? eu inca nu, dar sper cat mai curand sa ma mobilizez.
Azi am maincat: 2 ochiuri - dimineata,
piept de pui - pranz,
branza de capra, muschi afumat - seara
Am baut 4 l de apa si o gurita de Cola
Pupici
dent spune:
Buna dimi fetelor! Va caut de cateva zile,dar iata ca v-am gasit si ma bucur f mult. Ma alatur voua in lupta cu kg si sunt fan carnita,deci pro Atkins.
Un scurt istoric despre mine,sper sa nu va plictisec...Am in curand 37 ani, 1,68m si multe kg,adica 77,6. De azi am inceput dieta cu un ou omleta si putin cascaval. Anul trecut in perioada aceasta aveam 85 kg,probleme cu tiroida,iar in urma unui FIV(esuat)m-am ales cu 10 kg in plus.Am slabit 10kg cu Atkins,a urmat concediul si am abandonat. Acum sunt decisa sa nu mai intrerup!
Mentionez ca nu am avut problema cu greutatea pana acum 4 ani. De la 14 ani pana la 33 am oscilat intre 56-59kg,desi am nascut doi copii...,dar varsta isi spune cuvantul si hipotiroidismul.
Sotul meu a slabit anul trecut cu aceasta dieta 18 kg in trei saptamani,apoi a intrat in faza de platou...nimic doua saptamani,dar n-a renuntat si a inceput iar sa slabeasca.
De o saptamana merg la aerobic cate o ora zilnic,sper sa ma ajute...
Voi intra zilnic pe forum ca sa va sustin si sa va raportez evolutia mea.
Va si va doresc succes!
aleniro spune:
Bine -ati venit in club littlekitty si dent!.Ma bucur ca se mai mareste gasca noastra.Si eu am mai tinut atkins anul trecutsi tare bine am slabit atunci. Acum sunt la a 2 a sapt ,dar cred ca mai tin prima etapa inca o sapt sau doua.Mi se pare ca nu slabesc chiar att de bine ca anul trecut ,dar poate si din cauza ca mai trisez uneori.Ieri am papat pizza .Succes fetelor si nu va lasati ispitite .