ATKINS 1
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
ggabriela spune:
Nu da nimeni in tine! Stai linistita noi tinem dieta asta ca suntem "mai" carnivore; tine ce dieta vrei si ales cea care te face sa te simti cel mai bine. Iti dorim succes! Sa ne tii si tu pumnii!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
aleniro spune:
Iuli ,chiar mi se pare foarte interesanta dieta postata de tine !Ne pare tare rau ca nu mai tii cu noi atkins,dar daca tie nu ti-e bine -nu o mai tine.Faci cum e bine pt tine,noi asteptam totusi sa mai intri din cand in cand sa ne mai spui cum esti .Multi si succes in ceea ce ti-ai propus.Dragele mele gabite ,se pare ca doar noi 3 am ramas
.Nu conteaza ,mergem mai departe ,nu-i asa fetelor?!Va
si va trimit un buchetel
.Luni sa raportati ,fetelor ,ok?!
ggabriela spune:
asa e doar noi am ramas; suntem aici pe baricade! eu raportez si azi
Am doua sapt - rezultat oficial - 8 kg de la 79 la 71 mai tin inca o sapt sa trec de limita de 70 si apoi intram in etapa 2; Successss
mgabi spune:
fetelor sunt si eu pe baricade. Ieri am muncit mult si nu am avut timp de taclale. Dimineata m-am cantarit dupa doua zile de abtinere de la cantar si aveam -4 kg dupa 9 zile.
Azi la pranz am papat cu familionul:
- supa de carne (carne de vita fiarta + cas afumat+ ou batut + verdeata)
- pui la gratar + 100 salata verde
sa fiti iubite
aleniro spune:
Buna dimineata ,fetele!Dau si eu raportul -2,5 kg ,in 6 zile ,eu m-am cantarit ieri.Cred ca e bine ,nu?!Eu cred ca voi da un pic mai greu jos pt ca nu fac foarte multa miscare ,dar fie si asa . Ar fi super sa mai dau si in aceasta sapt macar atat...!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anca_sp_Wish/Anca_sp_Wish.jpg)
Anca Wish spune:
Primiti-ma si pe mine in randul vostru. Azi e prima zi.
Am 1,70 si 66 de kg. Nu sunt grasa, dar sunt pufoasa
Pentru azi mi-am "programat": cascaval, masline si oua.
Bafta multa si la cat mai multe kilograme in " - " .
Intrebare: in prima faza avem voie varza si salata????
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
ggabriela spune:
bine ai venit Anca Wish si mult succes; Cat despre mine imi vine sa ma ; nu stiu ce naiba s-a intamplat ca am pus un kg jumate inapoi in 3 zile
; fire-ar...... asta inseamna ca o iau de la capat... ce s-o fi intamplat???? Cred ca o fi de la un pahar de bere, si de la 5-6 floricele de la fiu - meu; astazi sunt pe peste doar... sa speram ca ne revenim
aleniro spune:
Anca ,bine-ai venit!Nu stiu ce sa zic de varza si salata ?!In lista pe care eu o am si o gasesti si tu postata la pag.4 ,scrie ca varza si salata sunt la etapa 2.acuma ,si eu am papat cam 2-3 frunze de varza de pe sarmalele lui fiumeu si cateva guri de supa de salata.Poate si asta o fi motivul ca nu am dat decat 2,5 kg jos ,anul trecut cand am mai tinut dieta am slabit in prima sapt vreo 5 kg .Acum la a 2 a sapt sunt tare hotarata sa mananc doar ce scrie .Eu azi am baut deja 2 lt de apa si tot mi-e sete mereu
.A ,in listuta nu scrie nici de ciuperci ,smantana in prima etapa .Eu am mancat si de astea si usturoi ,deci avand in vedere ca nu am respectat intocmai ,bine-i si atat
aleniro spune:
Anca,draga mea tocmai ti-am vazut pozele!Superbe!Fa-ma sa inteleg ,de unde vrei tu sa mai slabesti,ca arati BETON?.Daca esti carnivora (ca si noi -declarate) ,tine-o daca tu crezi ca ai nevoie!Eu sa arat ca tine nici nu m-as gandi la vre-o dieta ,sincer.
si bafta!
mgabi spune:
ggabriela eu am postat lista de mai jos la pag. 3 si chiar mananc salata de varza cu maioneza, vinete cu maioneza, salata verde cu ulei si putina zeama de lamaie (dar le cantaresc si nu depasesc limitele din lista) alaturi de carne. In acest fel nu am probleme cu constipatia, pentru ca aceasta este o problema sa papi chiar numai carne si castraveti, ca alta leguma nu ai voie. Eu am arsuri de la castraveti, imi plac dar nu pot manca zilnic. Si asa chiar am dat jos 4 kg in 9 zile.
Azi pap la servici carne de purcel, vinete cu maioneza 150 g si cascaval. Deci eu nu ai facut o crima ca ai mancat putina varza de la sarmale.
Iata lista pe care eu o folosec. Din ea am folosit pana acum : salata, varza cruda si vinete. As incerca si conopida cu maioneza.
O lista mai lunga de alimente pentru faza 1
legume de 12 g net carbs per zi.
ATENTIE!!! Calculele de mai jos sunt facute cu ajutorul site-ului Romedic. Din verificarile mele, ei au mers pe calculul net cars = total carbohidrati – fibre!
Nu garantez ca aceste informatii sunt corecte 100%, de aceea va rog, inainte de a decide sa mancati legumele in faza 1, sa:
– verificati si voi pe site, poate am gresit calculul
– cautati si alte surse!
ciuperci; pentru ciuperci fierte, 12g net carbs inseamna 3.1 g la 100g, deci ar fi aprox 400g
ridichie NA 1.8g la 100g, deci aprox 600g
arpagic (chive) NA
laptuca (lettuce) 1.5g la 100g, deci 800g
castravete 3.1g la 100g, deci 400g
anghinare 5.10g la 100g, deci 250g
dovleac 6g la 100g, deci 200g
sparanghel 1.8g la 100g, deci 600g
varza acra, varza creata; varza simpla: 3.3 la 100g, deci 400g
vinata 2.3g la 100g, deci 500g
spanac la conserva 1.3g la 100g, deci cam 900g
broccoli gatit 4g la 100g, deci 300g
rosie 2.7g la 100g, deci 500g
praz 12.4g la 100g, deci 100g
bama NA
ceapa NA
conopida 2.8g la 100g, deci 400g
zucchini NA