ATKINS 1
Raspunsuri - Pagina 14
AYUMI spune:
Buna,tuturor.Va rog sa ma primiti si pe mine printre voi.Am inceput Atkins de 3 zi;e dar inca nu am slabit deloc.Cred ca am facut si ceva greseli,dar de azi am inceput sa fiu mult mai atenta.
dent spune:
AYUMI, bine ai venit printre noi! Am intrat pe blogul tau (care e foarte reusit), iar copiii sunt minunati,sa-ti traiasca mari si sanatosi!
Vei vedea ca o sa slabesti cu atkins. Cantareste-te doar dimineata pe stomacul gol si cat mai sumar imbracata (sau deloc),la 2-3 zile,daca nu rezisti o saptamana. Eu n-am rezistat.
Unde crezi ca ai gresit in dieta?
iti doresc mult succes!
aleniro spune:
Ayumi , bun venit!!.Eu stiam ca din a 4a zi incepe procesul de slabire ,fetele zic ca au slabit si mai rpede,eu nu m-am cantarit oricum pana dupa 4 zile ,nici acum nici cand am mai tinut.Eu zic sa nu-ti faci probleme ,sigur dai jos,iar ca sa nu gresesti vezi listuta de la pag 4 si mgabi a mai postat o listuta la pag 3.Multa vointa sa ai si spor la slabit!!.
Fetelor ,am vazut ca voi beti cfea cu frisca?!Credeti ca as putea sa-mi pun si eu o lingurita( sau jumate ) de completa?Eu o beau cu zaharina ,ca nu pot sa o beau neindulcita plus ca ma constip daca o beau amara.
la toata lumea!!
AYUMI spune:
Dent,multumesc frumos pentru cuvintele frumoase.Baieteii mei cresc pe zi ce trece,nu imi vine sa cred ca au avut 1kg la nastere.
Unde cred ca am gresit in dieta?Hmm...cred ca am mancat cate putin si din lucrurile care nu erau la alimente permise.(chiar daca nu am depasit,cred,cei 20 de carbohidrati)
Aleniro,asa ma gandeam si eu;dar vad ca mai toate fetele incep sa slabeasca mult mai repede.Multumesc pentru incurajare si succes si tie.
dent spune:
aleniro, gasesti la Real frisca Hulala dietetica (are un kiwi cu frisca si un metru pe ambalaj).Chiar acum am vorbit cu sotul si cumpara din Real. Eu mai iau cate-o gura de frisca cd mi-e pofta de dulce.
Fetelor, faceti si putina miscare, eu am probleme cu coloana si aveam dureri. Mi-au trecut de cand fac aerobic, plus ca precis ma ajuta si la minus kg...
ggabriela spune:
eu recomand grasime vegetala fara zahar de la metro e foarte ieftina si are 0 carbs; plus ca are un gust divin
dent spune:
ggabriela,imi spui te rog cum se numeste si cum arata ambalajul?
Pt azi am pregatit rulada de carne de porc cu oua,putina ceapa verde si usturoi si peste marin la gratar. voi mai papa si telemea cu castraveti.
aleniro spune:
Buna dimineta ,fetelor!Sunt prin zona si tare cuminte !!Cred ca am mai dat jos ceva ,nu m-am cantarit ,dar parca simt .Spuneti-mi va rog daca voi luati ceva vitamine si din care anume ,cred ca ar trebui sa iau ca parca am asa o stare de ameteala uneori.Problema e ca nu stiu din care .
dent spune:
aleniro,eu iau 9 VITA-TABLETE, Spirulina (taie pofta de mancare si ajuta la slabit), alga bruna si acid folic. Mi-au fost recomandate de catre un dr.